Adamidis96 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Λοιπόν καλησπέρα! Εχω ένα σοβαρό πρόβλημα με το pc μου! Εχω πολύ χαμηλά fps σε όλα τα games για κάποιο λόγο. Πχ στο Pubg τα βάζω όλα τα γραφικά very low και πιάνω 120 βαριά 130fps! Για το σύστημα μου είναι πολύ λίγα, βλέπω στο yt ίδιο σύστημα με εμένα και πιάνουν πάρα πολύ καλα. Γενικά έχω drop fps. Από θερμοκρασίες είμαι πολύ καλά, έκανα εγκατάσταση τους drivers από την αρχή, έκανα bios update, ενεργοποίησα το Xmp και το πρόβλημα παραμένει! Κάποια ρύθμιση είναι πολύ πιθανόν! το σύστημα μου: Ryzen 5 5600x Rtx 3060 12GB 16GB RAM 3200mhz M2 ssd Gigabyte b550m aorus elite psu be quiet 650watt Ευχαριστω
@topos Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 27 minutes ago, Adamidis96 said: Λοιπόν καλησπέρα! Εχω ένα σοβαρό πρόβλημα με το pc μου! Εχω πολύ χαμηλά fps σε όλα τα games για κάποιο λόγο. Πχ στο Pubg τα βάζω όλα τα γραφικά very low και πιάνω 120 βαριά 130fps! Για το σύστημα μου είναι πολύ λίγα, βλέπω στο yt ίδιο σύστημα με εμένα και πιάνουν πάρα πολύ καλα. Γενικά έχω drop fps. Από θερμοκρασίες είμαι πολύ καλά, έκανα εγκατάσταση τους drivers από την αρχή, έκανα bios update, ενεργοποίησα το Xmp και το πρόβλημα παραμένει! Κάποια ρύθμιση είναι πολύ πιθανόν! το σύστημα μου: Ryzen 5 5600x Rtx 3060 12GB 16GB RAM 3200mhz M2 ssd Gigabyte b550m aorus elite psu be quiet 650watt Ευχαριστω Εγώ δεν καταλαβα-> Τώρα είδες ότι δεν πιάνεις "αναμενόμενα" fps? Η παλιότερα τα έπιανες και πλέον όχι? Υ.γ Τι ανάλυση έχει η οθόνη σου?
Adamidis96 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 8 ώρες πριν, @topos είπε Εγώ δεν καταλαβα-> Τώρα είδες ότι δεν πιάνεις "αναμενόμενα" fps? Η παλιότερα τα έπιανες και πλέον όχι? Υ.γ Τι ανάλυση έχει η οθόνη σου? Γενικά δεν πιάνω καλά fps τα βάζω στα low τα γραφικά και πάλι κάνει drops. Το pc είναι καινούργιο
fmarkos Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 39 λεπτά πριν, Adamidis96 είπε Γενικά δεν πιάνω καλά fps τα βάζω στα low τα γραφικά και πάλι κάνει drops. Το pc είναι καινούργιο Ότι βλέπεις στο youtube από διάφορους τύπους που κάνουν τα πάντα για τα vies δεν είναι πάντα αλήθεια. Εδώ θα δεις τι μπορεί να κάνεις το σύστημα σου. Αυτό είναι για Full HD αν παίζεις 4Κ είσαι ακόμα πιο κάτω. Τα fps που βγάζεις είναι κοντά στο προσδοκώμενο. Από κει και πέρα ψάξου λίγο με τις ρυθμίσεις τον γραφικών και αν ξέρεις κάνε ένα stress test στο pc.
Adamidis96 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 9 ώρες πριν, fmarkos είπε Ότι βλέπεις στο youtube από διάφορους τύπους που κάνουν τα πάντα για τα vies δεν είναι πάντα αλήθεια. Εδώ θα δεις τι μπορεί να κάνεις το σύστημα σου. Αυτό είναι για Full HD αν παίζεις 4Κ είσαι ακόμα πιο κάτω. Τα fps που βγάζεις είναι κοντά στο προσδοκώμενο. Από κει και πέρα ψάξου λίγο με τις ρυθμίσεις τον γραφικών και αν ξέρεις κάνε ένα stress test στο pc. Σήμερα που έπαιξα λίγο Pubg σε very low settings έκανε drop από τα 140 στα 60 για πολλά δευτερόλεπτα
nikos5800 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 19 ώρες πριν, Adamidis96 είπε Σήμερα που έπαιξα λίγο Pubg σε very low settings έκανε drop από τα 140 στα 60 για πολλά δευτερόλεπτα Σε τι ανάλυση παίζεις?
Adamidis96 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 4 ώρες πριν, nikos5800 είπε Σε τι ανάλυση παίζεις? 1080p 1
nikos5800 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 7 λεπτά πριν, Adamidis96 είπε 1080p περιεργο,δεν θα επρεπε να εχεις τετοια dips
elpenor Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 15 minutes ago, Adamidis96 said: 1080p Οι RAM σου όντως παίζουν στα 3200; Έχεις τσεκάρεις θερμοκρασίες στον επεξεργαστή και τη GPU; Έχεις κάνεις repaste από τότε που τα πήρες; Τι άλλο τρέχει στα windows και πότε έκανες τελευταία φορά format; Έχεις τρέξει κάποιο benchmark στον SSD; Επεξ/σία 8 Δεκεμβρίου 2024 από elpenor
Adamidis96 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, elpenor είπε Οι RAM σου όντως παίζουν στα 3200; Έχεις τσεκάρεις θερμοκρασίες στον επεξεργαστή και τη GPU; Έχεις κάνεις repaste από τότε που τα πήρες; Τι άλλο τρέχει στα windows και πότε έκανες τελευταία φορά format; Έχεις τρέξει κάποιο benchmark στον SSD; Οι θερμοκρασίες είναι οκ! Πάστα άλλαξα πριν 3 μέρες, έχω ενεργοποιημένο xmp στα 3200 κανονικά! Δεν έχω κάνει κάποιο benchmark στον ssd! Ο ssd m2 κάνει έναν παράξενο ήχο όταν είμαι στο game
lp_fan_1 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Δεν ξέρω αν είσαι νέος στο παιχνίδι. Αλλά επειδή παίζω από το beta και μετράω παραπάνω από 6500 ώρες στο game. Το παιχνίδι είχε και συνεχίζει να έχει θέματα με τα fps γιαυτό και τα απότομα fps drops που βλέπεις. Επεξ/σία 8 Δεκεμβρίου 2024 από lp_fan_1 1
Aris_ Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 Στείλε μια φωτο το desktop να φαίνεται στην μπάρα τι εφαρμογές τρέχουν μαζί με το παιχνίδι
Adamidis96 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 Η ή ραμ φταίνε ή ο σκληρός m2 4 ώρες πριν, Aris_ είπε Στείλε μια φωτο το desktop να φαίνεται στην μπάρα τι εφαρμογές τρέχουν μαζί με το παιχνίδι Θα σου στείλω όταν θα είμαι σπίτι. Υποθέτω ότι φταίει ο σκληρός
Adamidis96 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Στις 9/12/2024 στις 5:28 ΜΜ, Adamidis96 είπε Η ή ραμ φταίνε ή ο σκληρός m2 Θα σου στείλω όταν θα είμαι σπίτι. Υποθέτω ότι φταίει ο σκληρός Άνοιξα νέο θέμα υποθετικά ότι είναι η ΡΑΜ!
danielpanag Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 Φιλε μου το pubg εχει τρελα θεματα γενικοτερα, το πισι σου δεν ειναι κακο, τα fps σου ειναι εκει που θα επρεπε να ειναι και τα drops ειναι μεγαλο θεμα του παιχνιδιου γενικοτερα. δε ξερω αν μπορεις να κανεις πολλα γι αυτο, τις προαλλες πηγα σε ενα νετ με 3080 ti και παλι εκανε τα δικα του..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα