spiritclay Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 Καλησπέρα, καταφερα να εγκαταστήσω kodi σε νέα lg c4 και δεν μπορώ να διαβάσω εξωτερικό σκληρό που έχω συνδέσει.Δεν φαινεται κάπου ενω ον έχω συνδέσει κανονικά σε μια usb θυρα.Είναι η πρώτη φορά που το δουλευω σαν εφαρμογή, το θέλω για να βλέπω κατεβασμενες ταινίες και δεν καταλαβαίνω τι πρέπει να κάνω.
micos000 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Τον δίσκο, γενικώς, τον βλέπει η τηλεόραση;
spiritclay Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 2 ώρες πριν, micos000 είπε Τον δίσκο, γενικώς, τον βλέπει η τηλεόραση; ναι τον διαβάζει κανονικά. τα αρχεια παίζουν κανονικά με το προγραμμα που έχει η τηλεόραση. απλα πίστευα οτι με το που τον συνδέω στην θυρα, το kodi θα τον διάβαζε με την μια!
micos000 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 Από τα forums του kodi... Αναφορά σε κείμενο Rebooted LG C2 TV, ran Kodi and then followed his directory path so click: Enter files section (under movies tab), Add videos button, Browse, Root file system, tmp folder, USB folder, sda, sda1 and then clicked ok and then ok again to add that sda1 folder to the kodi list of folders (tmp/USB/sda/sda1) it now sees all my video files fine and plays it. Sadly Kodi 21 omega on LG C2 plays audio out of sync so while its an amazing (thanks to all involved in project) can't sadly watch any video file if its out of sync[...] 1
spiritclay Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 τι έκανες εδω ρε φίλε...χίλια ευχαριστώ!!!
micos000 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 Να 'σαι καλά. Μια απλή αναζήτηση έκανα και με έστειλε στο αποτέλεσμα αυτό. Σου παίζουν σωστά οι ταινίες; γιατί αναφέρουν ότι ο ήχος είναι out-of-sync. Τι αρχεία έχεις (264 avc/265 hevc, 720/1080/4k, 8bit/10bit);
spiritclay Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 ναι ισχύει οτι ειναι out of sync. αν δεν βγαλω ακρη συντομα θα ψαξω καποια αλλη εφαρμογη για player που να μπορει να διαβασει υποτιλους
Cacciatore Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 Γαιτί δεν δοκιμάζεις με vlc που παίζει απρόσκοπτα τα πάντα, απο internal storage, external, usb, hdd klp?
micos000 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, Cacciatore είπε Γαιτί δεν δοκιμάζεις με vlc που παίζει απρόσκοπτα τα πάντα, απο internal storage, external, usb, hdd klp? Γιατί μπλέξαμε με το webos Επεξ/σία 10 Δεκεμβρίου 2024 από micos000
Cacciatore Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 6 λεπτά πριν, micos000 είπε Γιατί μπλέξαμε με το webos Ω sorry, i rest my case. Δεν περνουσε καν απο το μυαλο μου οτι μπορει να μην υποστηριζει vlc...
kallair Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Στις 10/12/2024 στις 2:11 ΠΜ, spiritclay είπε ναι ισχύει οτι ειναι out of sync. αν δεν βγαλω ακρη συντομα θα ψαξω καποια αλλη εφαρμογη για player που να μπορει να διαβασει υποτιλους εγω χρησιμοποιουσα το plex και το ειχα σαν client με ενα mini pc να το εχω σαν server. επιλογη στις ρυθμισεις να μην γινεται transcode και καλή ασυρματη συνδεση 5ghz και παιζουν σχεδον ολα απροσκοπτα και με υποτιτλους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα