Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γεια σας παιδιά, θέλω να πάρω ένα τηλέφωνο για τον εαυτό μου και ένα για τη γυναίκα μου.

Πραγματικά σημαντικό, θα ήθελα καλά αποτελέσματα σε φωτογραφία τοπίων και θα προτιμούσα αν κάποιο έχει καλό ζουμ. Θα ήθελα επίσης, τουλάχιστον το ένα να έχει δυνατότητα Esim για τα ταξίδια μας. Η μπαταρία πρέπει να είναι αρκετά καλή. Δεν με νοιάζει για τα χρώματα, αφού θα τα έχουμε σε μια θήκη ούτως ή άλλως. Εννοείται θα πρέπει να είναι τουλάχιστον 256GB ή και με μεγαλύτερο αποθηκευτικό χώρο. Τα χρήματα που είμαι διατεθειμένος να ξοδέψω για κάθε ένα από αυτά είναι περίπου 500 ευρώ, εννοείται κάτι φθηνότερο δεν θα με χαλούσε. Θα ήθελα προφανώς κάτι που να κρατήσει στον χρόνο. Δεν παίζω βαριά παιχνίδια αλλά μου αρέσουν τα γρήγορα τηλέφωνα. Επίσης ιδανικά θα ήθελα να μην είναι κινητό που σπάει με το παραμικρό, είμαι λίγο ατσουμπαλος. Επίσης χρησιμοποιώ συχνά το gps και κάποιες φορές το τηλέφωνο σε σημεία που δεν υπάρχει καλό σήμα cosmote. 

Σκέφτομαι το Xiaomi 14T (ESIM), το Realme GT6, το Honor 200 Pro (ESIM), το OnePlus 12R. Έχετε καμία μια άλλη πρόταση και ποια θα επιλεγατε; Αυτή τη στιγμή μάλλον σκέφτομαι περισσότερο το honor και το realme. 

Ευχαριστώ για τη βοήθεια σας!

Βασιλης 

Επεξ/σία από BASILISP
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ευχαριστώ για την πρόταση αλλά μου φαίνεται ότι θα παραμείνω σε δύο από τις επιλογές μου καθώς θέλω κάτι καλό φωτογραφικά. 

Επεξ/σία από BASILISP
Δημοσ.

Στα χρήματα που διαθέτεις και αυτά που ζητάς το Honor και το Realme είμαι από τις καλύτερες επιλογές. 

Δες επίσης και Oneplus 12R έχει πολύ καλή βασική κάμερα αλλά χωρίς telephoto για καλό zoom και χωρίς esim.

Σε Xiaomi δες και το περσινό 13T Pro, φωτογραφικά πολύ καλό λίγο καλύτερο από το 14T με esim δυνατότητα αλλά υστερεί λίγο σε διάρκεια μπαταρίας σε σχέση με τα υπόλοιπα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια. Νομίζω ότι θα παραμείνει στο παιχνίδι, το Xiaomi 14t (μέτρια μπαταρία), το honor 200 pro και το realme gt6 (χωρίς esim). Ξέρει μήπως κανείς αν το honor 200 pro δουλεύει με esim σε cosmote ή Vodafone στην Ελλάδα; (Η ερώτηση αφορά τα ταξίδια στο εξωτερικό). Ρωτάω επειδή δεν εισάγεται επίσημα στην χώρα μας. Θα συνεχίσω το ψάξιμο, ευχαριστώ πολύ 

Επεξ/σία από BASILISP
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Fotia είπε

Στο honor μπορεί να έχεις και θέματα και με το service  αν το επιλέξεις ,επειδή δε εισάγεται επίσημα .

Το επίσημο service είναι η Procordia .

• Like 1
Δημοσ.

Οτι δεν εισάγεται επίσημα , δεν έχουν ευκολα ανταλλακτικά ,ή τα παραγγέλνουν ή στέλνουν την συσκευή εξωτερικό ,οπότε όλα καθυστερούν αρκετά .

Δημοσ.

Με αυτά που ζητάω, ποια κινητά θα επιλεγατε εσείς εν τέλει; Επειδή με ενδιαφέρει πολύ να έχει το ένα τουλάχιστον λειτουργική esim και να βγάζουν και τα δύο καλές φωτογραφίες με την βασική κάμερα. Ευχαριστώ πολύ και πάλι για την βοήθεια! 

Δημοσ.

Εσενα τι σου αρέσει ,όχι σε μας . Κάνε μια βόλτα από μια αλυσίδα να δεις κάποια ανοικτά ,και μας λές εντυπώσεις.

Ολα όσα αναφέρθηκαν είναι πάνω από τον μεσο όρο ,καθένα εχει τα υπερ και κατά  , αν διαβάσεις κάποιες παρουσιασεις με αναζήτηση για το καθένα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...