Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, transparent είπε

Με το 4o και σε μερικές περιπτώσεις το ο,

τυχαίνει να βγάζω δουλειά μιας εβδομάδας σε μια μέρα.

Άρα μπορώ να αναλάβω ως και τα τετραπλάσια projects, χοντρικά πάντα.

Οπότε ναι, θα έδινα εύκολα 200€/μήνα αν δε με κάλυπτε το premium

ως προγραμματιστής ;

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εν τω μεταξύ άνετα το πληρώνουν είκοσι άτομα μαζί και το χρησιμοποιούν όλοι ακόμα και ταυτόχρονα, και χωρίς vpn δεν έχει πρόβλημα.

Ο λόγος που στο συνδρομητικό έχει περιορισμό χρήσης είναι γι' αυτό τον σκοπό. Γιατί άνετα θα μπορούσαν να το έχουν ένα σωρό άτομα και να χειρίζεται ο κάθε ένας το δικό του chat.

Ακόμα και αν έβαζαν IP restriction με ένα vpn λυνόταν η υπόθεση ή έστω κάνοντας έναν υπολογιστή chatgpt server.

Αυτή η συνδρομή άνετα συμφέρει εταιρίες που το χρησιμοποιούν κατά κόρον.

Επεξ/σία από Diavolos666
Δημοσ.
8 hours ago, transparent said:

Με το 4o και σε μερικές περιπτώσεις το ο,

τυχαίνει να βγάζω δουλειά μιας εβδομάδας σε μια μέρα.

Άρα μπορώ να αναλάβω ως και τα τετραπλάσια projects, χοντρικά πάντα.

Οπότε ναι, θα έδινα εύκολα 200€/μήνα αν δε με κάλυπτε το premium

Πάλι καλά που 2-3 άτομα είπαμε την άποψη μας με πραγματική χρήση του εργαλείου μπας και καταλάβει λίγο και ο άσχετος (με το αντικείμενο, όχι με την κακή έννοια) ότι υπάρχει κόσμος και στην Ελλάδα που όχι μόνο δεν ενοχλείται από τα κόστη, αλλά είναι και ευγνώμων που υπάρχουν τέτοια εργαλεία. 

• Like 1
Δημοσ.
Στις 7/12/2024 στις 7:35 ΠΜ, kinitos είπε

Αυτό δεν κανει μια (μη) κερδοσκοπική εταιρεια ?

Στις 7/12/2024 στις 10:22 ΠΜ, andreas1gr είπε

Εσυ γι αυτό δεν έγινες (και ούτε πρόκειται) επιχειρηματίας....

Ξεκινάμε με μαθήματα πρώτης δημοτικού....

Μαθημα πρώτο:

Σκοπός μιας ιδιωτικής επιχείρισης είναι το Κέρδος. 

1_iTeK03Jb1Uw0dKgy90Wo2Q.jpg

• Haha 1
Δημοσ.
Στις 7/12/2024 στις 10:05 ΠΜ, polaki είπε

Δεν πληρώνετε το Pro, το Pro βγήκε πριν 2 μέρες.

Το Plus εννοείς, και ναι, επιβεβαιώνω και εγώ αυτά που λες.

Σωστά my bad, ωστόσο αν δε κάνω λάθος, όχι το pro αλλά το Team (Business) - 4 accounts.

Δημοσ.
5 hours ago, Dr_Pepper said:

Front end ? 

Full stack. JavaScript, .net, php.

Έχει τύχει ένα βράδυ που δε με έπαιρνε ο ύπνος ξεκίνησα από το κινητό και έφτιαχνα ένα plugin σε WordPress. 

Ζητούσα κάτι, μου το έφτιαχνε, μου έδινε έτοιμο το zip, το ανέβαζα στο WP, το αξιολογούσα, άλλαζα γνώμη ή πρόσθετα πράγματα.

Ένα τρίωρο μετά είχα έτοιμο demo product, που το έδειξα σε πελάτη και το αγόρασε.

Το λέω το παράδειγμα για την ερώτηση που έγινε αν ένα τέτοιο εργαλείο μπορεί να φέρει επιπλέον εισόδημα.

Αλλά συμφωνώ απεριόριστα και με τον φίλο που είπε: έχω κερδίσει χρόνο με τα παιδιά μου.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 hours ago, filip123go said:

Έχεις βρει κανένα που να δουλεύει με ελληνικά;

Ελληνικά τα τοπ είναι τα chatgpt, Google και Llama models. Το mistral έτσι και έτσι.

Δεν χρησιμοποιώ ελληνικά, οπότε δεν έχω πολύ τριβή.

Επεξ/σία από panther_512
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, transparent είπε

Full stack. JavaScript, .net, php.

Έχει τύχει ένα βράδυ που δε με έπαιρνε ο ύπνος ξεκίνησα από το κινητό και έφτιαχνα ένα plugin σε WordPress. 

Ζητούσα κάτι, μου το έφτιαχνε, μου έδινε έτοιμο το zip, το ανέβαζα στο WP, το αξιολογούσα, άλλαζα γνώμη ή πρόσθετα πράγματα.

Ένα τρίωρο μετά είχα έτοιμο demo product, που το έδειξα σε πελάτη και το αγόρασε.

Το λέω το παράδειγμα για την ερώτηση που έγινε αν ένα τέτοιο εργαλείο μπορεί να φέρει επιπλέον εισόδημα.

Αλλά συμφωνώ απεριόριστα και με τον φίλο που είπε: έχω κερδίσει χρόνο με τα παιδιά μου.

Μπράβο ρε παιδιά που μπορείτε και το αξιοποιείτε τόσο αποδοτικά στην δουλειά σας, τι να πω, εμένα πάντως εντύπωση μου κάνει γιατί εγώ περισσότερο χρόνο ξοδεύω σε debugging prompting και refactoring απότι αν καθόμουν μόνος μου περισσότερο σαν εργαλείο για χρήσεις google με ικανοποιεί (και εκει ακόμη βέβαια δεν τα παίρνω όλα όσα μου λέει ως θέσφατο το έχω πιάσει να κάνει λάθη ή έστω αστοχίες)  για παραπάνω δεν κερδίζω κάτι απο θέμα δουλειάς/αποδοτικότητας, βέβαια δεν έπαιξα ακόμη με το pro,  απλά το χρησιμοποιώ για λόγους ψυχαγωγίας, μου αρέσει η διαδικασία στο να προσπαθώ να το κάνω να βγάλει το αποτέλεσμα που θέλω ή να ψάχνω γιατί δεν δουλεύει η λύση του κτλ :P  

Για documentation που είπε ένας άλλος φίλος πιστεύω και εγώ θα ειναι αρκετά καλό αν και αμφιβάλω ότι δεν "το κρατάει απο το χέρι"  αλλά εμένα δεν μου χρειάζεται γιατί γράφω κώδικα για προσωπική χρήση/project. 

Και γενικά εκτός προγραμματισμού για social media marketing content creation πασης μορφής (οτιδήποτε θέλει copy paste ή μπλαμπλα επαναλήψεις κτλ πχ cataloguing, παρουσιάσεις κ.α πιστεύω θα βοηθάει πολύ παραπάνω. 

• Like 1
Δημοσ.

Εννοείται ότι δεν είναι όλα ρόδινα και ότι κάνει πολλά λάθη. Δε θα του πεις ποτέ "φτιάξε μου ένα σπίτι".

Θα του πεις "σκάψε 10 μέτρα μήκος, πλάτος, 30 μέτρα βάθος ". Θα το εκτελέσεις να δεις ότι είναι σωστό.

Θα του πεις πάρε ξύλο και φτιάξε καλούπια για το μπετό, λαμβάνοντας υπόψιν σου τους κανόνες της στατικής. Θα το εκτελέσεις να δεις ότι είναι σωστό.

κ.ο.κ.

Κάποια στιγμή από τα πολλά prompts θα αρχίσει να τον πίνει, οπότε θα πάρεις τη λύση και θα πας σε νέο gpt, το οποίο θα κάνει σίγουρα λάθη που έχουν φτιαχτεί στο προηγούμενο, γιατί δεν έχει το context.

Το καθοδηγείς και το ελέγχεις σε κάθε βήμα δηλαδή, σα να έχεις προσλάβει ένα juniorάκι.

Κι έτσι δε θα χρειαστεί να φας μισή ώρα να φτιάξεις ένα function που έχει απλά ένα ιδιαίτερο regular expression, ή να γράψεις documentation.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...