darkterror Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 Καλησπέρα σε όλους ! Ψάχνω να βρω μεταχειρισμένο αυτοκίνητο μέχρι 4000 έρθω και χρειάζομαι την βοήθεια σας . Τα χαρακτηριστικά που θέλω είναι 1) χρονολογία από 2004 -2005 και μετά (όχι ότι έχω και επιλογές χαχα) 2) να είναι όσο το δυνατόν αξιόπιστο και με φθηνό κόστος συντήρησης και επισκευής 3) να έχει χαμηλή κατανάλωση καυσίμου μέσα στην πόλη Δεν έχω την δυνατότητα αυτή τη στιγμή να μαζέψω και άλλα λεφτά για κάτι καλύτερο , αλλά ούτε και χρόνο Σας ευχαριστώ όλους εκ των προτέρων!!
meletis_m Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 16 λεπτά πριν, darkterror είπε Καλησπέρα σε όλους ! Ψάχνω να βρω μεταχειρισμένο αυτοκίνητο μέχρι 4000 έρθω και χρειάζομαι την βοήθεια σας . Τα χαρακτηριστικά που θέλω είναι 1) χρονολογία από 2004 -2005 και μετά (όχι ότι έχω και επιλογές χαχα) 2) να είναι όσο το δυνατόν αξιόπιστο και με φθηνό κόστος συντήρησης και επισκευής 3) να έχει χαμηλή κατανάλωση καυσίμου μέσα στην πόλη Δεν έχω την δυνατότητα αυτή τη στιγμή να μαζέψω και άλλα λεφτά για κάτι καλύτερο , αλλά ούτε και χρόνο Σας ευχαριστώ όλους εκ των προτέρων!! Επειδή στο ίδιο budget κοίταζα πριν 4 χρόνια . Να έχεις υπ όψιν ότι θα θέλει ή θα αρχίσει και να ζητάει . Δώσε περισσότερες πληροφορίες. Χιλιόμετρα ετησίως , καύσιμο που θες . Σε αυτά τα χρήματα δες όσο καλύτερο γίνεται και ατρακαριστο και με υγραέριο.
darkterror Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 2 λεπτά πριν, meletis_m είπε Επειδή στο ίδιο budget κοίταζα πριν 4 χρόνια . Να έχεις υπ όψιν ότι θα θέλει ή θα αρχίσει και να ζητάει . Δώσε περισσότερες πληροφορίες. Χιλιόμετρα ετησίως , καύσιμο που θες . Σε αυτά τα χρήματα δες όσο καλύτερο γίνεται και ατρακαριστο και με υγραέριο. Απ' του χρόνου το καλοκαίρι θα κάνω περίπου 8 χιλιάδες τον χρόνο . Τώρα για το καύσιμο βενζίνη έχω στο μυαλό μου και αν είναι βάζω εγώ μετά υγραέριο . Βέβαια δεν ξέρω αν θα προλάβω να το κάνω απόσβεση γιατί έχω σκοπό να το κρατήσω το πολύ 3 με 4 χρόνια
meletis_m Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 8 λεπτά πριν, darkterror είπε Απ' του χρόνου το καλοκαίρι θα κάνω περίπου 8 χιλιάδες τον χρόνο . Τώρα για το καύσιμο βενζίνη έχω στο μυαλό μου και αν είναι βάζω εγώ μετά υγραέριο . Βέβαια δεν ξέρω αν θα προλάβω να το κάνω απόσβεση γιατί έχω σκοπό να το κρατήσω το πολύ 3 με 4 χρόνια Κοίταξε και με ήδη υγραέριο. Μεχρι πόσα κυβικά ; Σε αυτής της χρονολογίας κοίταζεις Getz , Polo, Corsa C,D . Το όψιν θα έχουν >150,000 χιλιόμετρα στη καλύτερη , οπότε θέλει υπομονή και μηχανικό να δει τη γενική εικόνα του .
darkterror Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 2 λεπτά πριν, meletis_m είπε Κοίταξε και με ήδη υγραέριο. Μεχρι πόσα κυβικά ; Σε αυτής της χρονολογίας κοίταζεις Getz , Polo, Corsa C,D . Το όψιν θα έχουν >150,000 χιλιόμετρα στη καλύτερη , οπότε θέλει υπομονή και μηχανικό να δει τη γενική εικόνα του . Μέχρι 1400 κυβικά , για τα χιλιόμετρα το ξέρω δεν έχω καμία απαίτηση τρελή . Έχω 2 γνωστούς μηχανικούς οπότε θα γίνει έλεγχος. 1
phanispal Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 Θέλει υπομονή και τύχη, αν βιάζεσαι αυξάνονται οι πιθανότητες να την πατήσεις. Έχουν πάρει και την ανηφόρα οι τιμές απ' το 2020 και μετά. Δες για κανά Corolla E120, κάπου εκεί θα παίξεις.
PLACEBO_89 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 Στις 6/12/2024 στις 8:00 ΜΜ, darkterror είπε Καλησπέρα σε όλους ! Ψάχνω να βρω μεταχειρισμένο αυτοκίνητο μέχρι 4000 έρθω και χρειάζομαι την βοήθεια σας . Τα χαρακτηριστικά που θέλω είναι 1) χρονολογία από 2004 -2005 και μετά (όχι ότι έχω και επιλογές χαχα) 2) να είναι όσο το δυνατόν αξιόπιστο και με φθηνό κόστος συντήρησης και επισκευής 3) να έχει χαμηλή κατανάλωση καυσίμου μέσα στην πόλη Δεν έχω την δυνατότητα αυτή τη στιγμή να μαζέψω και άλλα λεφτά για κάτι καλύτερο , αλλά ούτε και χρόνο Σας ευχαριστώ όλους εκ των προτέρων!! Δεν υπαρχει.. 2
korakios Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 Δες κανα Punto , αδύναμο μοτέρ αλλά παίρνει lpg άνετα και ωραίο σε εμφάνιση απο ανταλλακτικά , άφθονα και φθηνά , βλάβες αν σου βγάλει γερή είναι στο τιμόνι
aionnou Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Καλοτάξιδο https://www.car.gr/classifieds/cars/view/42535378-seat-altea Επεξ/σία 9 Δεκεμβρίου 2024 από aionnou 4
vamvakoolas Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 πηρα νισαν μικρα 1300 περυσι και νομιζω οτι μεχρι στιγμης εκανα τη καλυτερη επιλογη. Εγω πηρα 3θυρο για παρκινγκ και για να το πεταω οπου βρω κεντρο. εκεινη τη περιοδο οι επιλογες που ειχα ηταν renault clio (αν και κατι με χαλαγε) fiat punto (απλως δεν ειναι τοσο ποιοτικο αλλα σιγουρα πιο φθηνο ανταλλακτικα) και accent (αν και ηταν πολυ μεγαλο σε χωρους για αυτο που ηθελα) On 06/12/2024 at 19:00, darkterror said: Καλησπέρα σε όλους ! Ψάχνω να βρω μεταχειρισμένο αυτοκίνητο μέχρι 4000 έρθω και χρειάζομαι την βοήθεια σας . Τα χαρακτηριστικά που θέλω είναι 1) χρονολογία από 2004 -2005 και μετά (όχι ότι έχω και επιλογές χαχα) 2) να είναι όσο το δυνατόν αξιόπιστο και με φθηνό κόστος συντήρησης και επισκευής 3) να έχει χαμηλή κατανάλωση καυσίμου μέσα στην πόλη Δεν έχω την δυνατότητα αυτή τη στιγμή να μαζέψω και άλλα λεφτά για κάτι καλύτερο , αλλά ούτε και χρόνο Σας ευχαριστώ όλους εκ των προτέρων!!
ProponitisTouKanape Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 12 ώρες πριν, aionnou είπε Καλοτάξιδο https://www.car.gr/classifieds/cars/view/42535378-seat-altea Ψάχνει θύμα να το φορτώσει. 1
aionnou Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 Μόλις τώρα, ProponitisTouKanape είπε Ψάχνει θύμα να το φορτώσει. Έτσι είναι η πλειοψηφία των κάτω από 4000 πλέον
ProponitisTouKanape Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, aionnou είπε Έτσι είναι η πλειοψηφία των κάτω από 4000 πλέον Ναι δε διαφωνώ. Αλλά τουλάχιστον να μη πάρει κάποιο που να θέλει γερή επισκευή ηλεκτρολογικά day one (λέει βραχυκυκλώνει εγκέφαλο) και έχει αλλάξει και μοτέρ. Αυτο το εχει τερματίσει... Επεξ/σία 9 Δεκεμβρίου 2024 από ProponitisTouKanape
phanispal Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 Ούτε επίδομα παιδιού δεν παίρνεις με αυτό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα