theomusictech Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, JohnnieGr88 είπε Έχει την ίδια μουσικοθήκη ? Γιατί μόνο και η ποιότητα που σε ένα συμβατικό ηχοσύστημα δεν θα καταλάβεις και τρελή διαφορά .. μεχρι στιγμης, δεν εχω παρατηρησει οτι λειπει κατι. Ενα μεγαλο θεμα βεβαια ειναι οτι, δεν εχει την ευκολια της αναζητησης. Δηλαδη για να βρεις ενα τραγουδι ψαχνεις / γραφεις λιγο παραπανω πληροφορια απο το Spotify! Κανονικα θα επρεπε να το παρω σαν προσβολη οτι το ηχοσυστημα μου ειναι συμβατικο,!!!!!!!!!! Οχι και συμβατικο,,,,,!!! αλλα θα το προσπερασω, παιζει για'μενα μεγαλο ρολο η ποιοτητα! Οσο καλυτερη ποιοτητα μπορω να εχω, θα τη παρω. (Φυσικα να με συμφερει και η τιμη ετσι;)! και ενας + ενας αλλος λογος (μπονους τρακ)!!! που πηγα εκει, λεπτομερια θα μου πεις, επισης ομως για'μενα μετραει, επειδη το χρησιμοποιω σχεδον στο 80-90% οταν το ανοιγω, ειναι ο αλγοριθμος ττραγουδιων που εχουν σχεση με τη μουσικη που ακους. Χαοδης η διαφορα! + Το Πραγματικο Shuffle play δισκογραφια/ες καλητεχνων & αλμπουμ, που στην ουσια στο Spoti εχει σταματησει να υφισταται απο το 2017, ενω το ειχαν ετσι;;; Εδω ειναι που λεω καμια φορα, συμβαινει και αλλου αυτο, μια αναβαθμηση μας πηγε χροοονια πισω!!!!! κανονικα το Tidal θα πρεπει να μου στειλει κατι στο Paypal τωρα!!!!! Οχι;;;!!!!!
dhm21911 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Σταματηστε να γκρινιαζεται γιατι θα το ανεβασουν αλλα 2 ευρω μεχρι τελος του χρονου. 1
JohnnieGr88 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 3 ώρες πριν, theomusictech είπε μεχρι στιγμης, δεν εχω παρατηρησει οτι λειπει κατι. Ενα μεγαλο θεμα βεβαια ειναι οτι, δεν εχει την ευκολια της αναζητησης. Δηλαδη για να βρεις ενα τραγουδι ψαχνεις / γραφεις λιγο παραπανω πληροφορια απο το Spotify! Κανονικα θα επρεπε να το παρω σαν προσβολη οτι το ηχοσυστημα μου ειναι συμβατικο,!!!!!!!!!! Οχι και συμβατικο,,,,,!!! αλλα θα το προσπερασω, παιζει για'μενα μεγαλο ρολο η ποιοτητα! Οσο καλυτερη ποιοτητα μπορω να εχω, θα τη παρω. (Φυσικα να με συμφερει και η τιμη ετσι;)! και ενας + ενας αλλος λογος (μπονους τρακ)!!! που πηγα εκει, λεπτομερια θα μου πεις, επισης ομως για'μενα μετραει, επειδη το χρησιμοποιω σχεδον στο 80-90% οταν το ανοιγω, ειναι ο αλγοριθμος ττραγουδιων που εχουν σχεση με τη μουσικη που ακους. Χαοδης η διαφορα! + Το Πραγματικο Shuffle play δισκογραφια/ες καλητεχνων & αλμπουμ, που στην ουσια στο Spoti εχει σταματησει να υφισταται απο το 2017, ενω το ειχαν ετσι;;; Εδω ειναι που λεω καμια φορα, συμβαινει και αλλου αυτο, μια αναβαθμηση μας πηγε χροοονια πισω!!!!! κανονικα το Tidal θα πρεπει να μου στειλει κατι στο Paypal τωρα!!!!! Οχι;;;!!!!! Χαχα σίγουρα πρέπει να σου στείλει κάτι με τέτοια διαφήμιση συμβατικό δεν είπα για το δικό σου γιατί προφανώς δεν ξέρω,αλλά για τον γενικό πληθυσμό 😁 εμένα με βολεύει που συνδέετε με σαζαμ και γενικά έχει καλές προτάσεις,η ποιότητα καλή…αυτά Πρέπει να δοκιμάσω ! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα