eskimoos Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 Καλη σας μερα. Μια ερωτηση για οσους εχουν βαλει οπτικη σε σχεση με το κοστος που ειχατε και αν αξιζε καθως προκειται για δεσμευση 2 ετων. Με πηρε η nova τηλ σχετικα και μου ειπε τιμες (με την χρηση του κουπονιου voucher που τρεχει). 26€ τα 300, 32€ τα 500 και 35€ τα 1000. Αυτη την στιγμη εχω 100αρα με 26€ οποτε για 300αρα φυσικα δεν θελει σκεψη αλλα ελεγα μηπως πηγαινα σε 1000 με +9€. Το θεμα ειναι οτι εχω δει και κατι τιμες απο inalan πχ με 17€ για 1000 (αν και αποτι καταλαβα ειναι μονο ιντερνετ οχι τηλεφωνα). Οποτε γενικα τι ακριβως παιζει με τις τιμες, οι αρχικες που εχουν (χωρις την χρηση voucher) ειναι και αυτες που ειχαν στην αρχη η ειναι εικονικες? Παρενθεση.....το voucher γνωριζω πως ειναι 200€, σωστα? Η εκπτωση που σου γινεται, σε σχεση με την αρχικη τιμη, αν την πολαπλασιασεις με το 24 (2 χρονια) βγαινει πιο κατω η πολυ πιο κατω (αναλογα με το προγραμμα) απο 200€ . Αυτη η διαφορα δεν επρεπε να πηγαινει πισω στον πελατη με καποιον τροπο?
mphxths Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Δεν ξερω απο voucher , αλλα οι τιμες που σου εδωσαν ειναι πιο κατω (οχι κατα πολυ βεβαια) και απο αυτες που αναφερει το σαιτ με την χρηση voucher. Τι ταχυτητα θες , ειναι δικο σου θεμα. Αν τα +9ευρω για την 1000αρα ειναι ανεκτα για το πορτοφολι σου , πας εκει. Απλα να ξερεις οτι με την ανοδο των ταχυτητων , θες και τον αναλογο εξοπλισμο στο τοπικο σου δικτυο. Τα 1000 δηλ , ισως να μην τα δεις "καθαρα" , χωρις τον καταλληλο εξοπλισμο , αλλα να δεις λιγο λιγοτερο. Αφου εισαι στα 100 , δικαιουσαι voucher , οποτε οσο και αν ειναι και οσο και αν προκυπτει σε βαθος 2 ετων , αξιζει , αν σκεφτεσαι να αναβαθμισεις την ταχυτητα. Η ερωτηση "αν αξιζε καθως προκειται για δεσμευση 2 ετων" , δεν την πολυκαταλαβαινω. Ο,τι και να βαλεις , η δεσμευση θα ναι 2 ετων. Ακομα και αν ληξει το τωρινο σου συμβολαιο θα αναγκαστεις να πας σε νεο και να μην μεινεις σε αοριστου με αυξημενο παγιο ... Οποτε τι τωρα , τι μετα ... κανε την κινηση και καλοδουλευτο Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2024 από mphxths
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα