Dim56_12 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου Γεια σε όλους, έχω διαβάσει εδώ και κάτι ημέρες ότι οι εκτυπωτες samsung εχουν καταργηυει και δεν κυκλοφορουν στο εμπόριο. Εγώ θέλω να πάρω έναν samsung c480w απο μια αγγελία. Η samsung είναι καλή εταιρία στους εκτυπωτές?? Επίσης γιατι καργηθηκαν οι samsung εκτυπωτες?? Ξέρει κανείς που μπορώ να βρω καινούργιο? Σας ευχαριστώ όλους!!!
Λύση highpriest Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου Λύση Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου Το τμήμα εκτυπωτών της Samsung δεν καταργήθηκε, απλά πουλήθηκε με όλες τις πατέντες του και το υπάρχον στοκ στην HP, κάπου το 2017-2018 (αν θυμάμαι καλά...μπορεί και νωρίτερα). Μέχρι και το 2021 έβρισκες και καινούριους απο στοκ. Καινούριο δεν θα βρεις πουθενά σήμερα. Η υποστήριξη έτσι κι αλλιώς είναι εκτός εγγύησης και στα μεταχειρισμένα. Τονερ όμως θα βρεις παντού συμβατά αλλά και γνήσια, και γενικά ήταν καλούτσικοι εκτυπωτές για την εποχή τους για οικιακή χρήση. Αν η τιμή είναι χώμα, αγόρασε. Θα βγάλει μερικά χρόνια ακόμη, αν δεν έχει κάποιο πρόβλημα αυτή τη στιγμή. Αλλιώς κοίτα για κάτι άλλο. 1
Dim56_12 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου Επίσης κάτι άλλο, εμένα τώρα μου ζητάει να αλλαξω τον φουρνο και τον ιμαντα μεταφορας. Μπορείς να μου στειλεις με συνδεσμο που να βρω τα ανταλλακτικα? Εγώ εαν τα πάρω μπορώ να τα τοποθετησω μονος μου? Σας ευχαριστώ όλους!!
georgeole Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 15 λεπτά πριν, Dim56_12 είπε Επίσης κάτι άλλο, εμένα τώρα μου ζητάει να αλλαξω τον φουρνο και τον ιμαντα μεταφορας. Μπορείς να μου στειλεις με συνδεσμο που να βρω τα ανταλλακτικα? Εγώ εαν τα πάρω μπορώ να τα τοποθετησω μονος μου? Σας ευχαριστώ όλους!! Φούρνο και ιμάντα; Καλό θα ήταν να δεις τις τιμές των ανταλλακτικών, όπως επίσης την τιμή για καινούριο μηχάνημα.
Dim56_12 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου δεν υπαρχουν καινουργια μηχανηματα της samsung. Εγω έχω τον samsung c480w. Μπορεί κάποιος να μου στειλει τον συνδεσμο των ανταλλακτικων??
highpriest Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, Dim56_12 είπε Επίσης κάτι άλλο, εμένα τώρα μου ζητάει να αλλαξω τον φουρνο και τον ιμαντα μεταφορας. Μπορείς να μου στειλεις με συνδεσμο που να βρω τα ανταλλακτικα? Εγώ εαν τα πάρω μπορώ να τα τοποθετησω μονος μου? Σας ευχαριστώ όλους!! Δεν υπάρχει σύνδεσμος ανταλλακτικών. Χονδρικά αγοράζονται αυτά και όχι στην λιανική. Ασε που για αυτό το μοντέλο παίζει και να μην υπάρχουν κωδικοί τέτοιων ανταλλακτικων. Δεν θα μπορέσεις να τοποθετήσεις φούρνο μόνος, εκτός και αν βρηκες κάποιο βιντεο να το δείχνει βήμα βημα. Σε κάθε περίπτωση είναι τόσο ακριβός ένας φούρνος σαν ανταλλακτικό, που ακόμη και αν βρεις είναι ασύμφορη αγορά. Για ποιον λόγο αγορασες τελικά τον c480w της αγγελίας, την στιγμή που παραπάνω σου είπα πως για να προχωρήσεις σε αγορά θα πρέπει: -Να είναι σε τιμή χώμα -Να δουλεύει σωστά την ώρα της αγοράς (πράγμα που αποκλείεται αν λες πως θέλει τα παραπάνω ανταλλακτικα) Αν θέλει φούρνο και οτιδήποτε αλλο ανταλλακτικό λόγο φθοράς, είναι για πέταμα. Κακώς τον πήρες. Μηπως μπερδευτηκες και θέλει απλά αλλαγή κάποιου τονερ ή του drum; Edit: Μόλις είδα πως πλέον δίνουν και στην λιανική. Πολυ ενδιαφέρον, αλλά οι τιμές και πάλι απλησίαστες... Ενδεικτικά φουρνο θα βρεις γύρω στα 100 ευρώ: https://www.tonerfox.gr/product_info.php?products_id=127162 (τυχαίο λινκ) και ιμάντα μεταφοράς απο 80-120 ευρώ : https://www.skroutz.gr/s/25733744/Samsung-Transfer-Belt-for-CLP-360-365-365W-CLX-3300-3305-3305FN-3305FW-3305W-JC96-06292A.html Αν βάλεις και αλλαγές τόνερ και drum έχει ξεφύγει η φάση.... Επεξ/σία 7 Δεκεμβρίου από highpriest 1
spinemm Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου (επεξεργασμένο) On 06/12/2024 at 15:30, Dim56_12 said: Γεια σε όλους, έχω διαβάσει εδώ και κάτι ημέρες ότι οι εκτυπωτες samsung εχουν καταργηυει και δεν κυκλοφορουν στο εμπόριο. Εγώ θέλω να πάρω έναν samsung c480w απο μια αγγελία. Η samsung είναι καλή εταιρία στους εκτυπωτές?? Επίσης γιατι καργηθηκαν οι samsung εκτυπωτες?? Ξέρει κανείς που μπορώ να βρω καινούργιο? Σας ευχαριστώ όλους!!! Αφου εναν που εχεις εσυ τον πουλας, Τελικα θες να παρεις και 2ο??? Επεξ/σία 7 Δεκεμβρίου από spinemm 2
Ukforthemoment Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου Στις 6/12/2024 στις 1:30 ΜΜ, Dim56_12 είπε Γεια σε όλους, έχω διαβάσει εδώ και κάτι ημέρες ότι οι εκτυπωτες samsung εχουν καταργηυει και δεν κυκλοφορουν στο εμπόριο. Εγώ θέλω να πάρω έναν samsung c480w απο μια αγγελία. Η samsung είναι καλή εταιρία στους εκτυπωτές?? Επίσης γιατι καργηθηκαν οι samsung εκτυπωτες?? Ξέρει κανείς που μπορώ να βρω καινούργιο? Σας ευχαριστώ όλους!!! 7 ώρες πριν, Dim56_12 είπε Επίσης κάτι άλλο, εμένα τώρα μου ζητάει να αλλαξω τον φουρνο και τον ιμαντα μεταφορας. Μπορείς να μου στειλεις με συνδεσμο που να βρω τα ανταλλακτικα? Εγώ εαν τα πάρω μπορώ να τα τοποθετησω μονος μου? Σας ευχαριστώ όλους!! Χθες τον κοίταγες και σήμερα τον έχεις ηδη στα χέρια σου .Και έχει και πρόβλημα.Πρέπει να είναι απο τις πιο λάθος αγορές ever.
Dim56_12 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου Δεν τον πουλαω απλως ειχα βαλει την αγγελια καταλαθως Επισης ο εκτυπωτης δεν μου ζηταει drum Σας στέλνω το χαρτι <<supplies info>> να δείτε τι χρειάζεται επισης δεν τον κιταγα χτες , τον εχω εδω και εναν μηνα απλώς εκανα μια συζητηση! Πείτε μο λίγο κάποιος ακριβως τι χρειάζεται! σας στελνω το χαρτι Τι χρειάζεται?
29gk Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου Transfer Belt και Κυανο τονερ. Για περισσοτερες και πιο εγκυρες πληροφοριες σε οτι ζητας, παρε την υποστηριξη της ΗΡ που εχει αναλαβει τα Samsung αν και το πιθανοτερο ειναι να σε παραπεμψουν σε συνεργατη τους, κατι που σημαινει προσφορα με αλμυρη τιμη. Πρακτικα παντως, εαν ηταν μονον το τονερ, θα αξιζε να ασχοληθεις, αλλα με το transfer belt που αν το βρεις θα το πληρωσεις ακριβα κι αν το αντικαταστησεις ρισκαρεις κι αλλη μεγαλη βλαβη την επομενη ημερα, δεν συμφερει ουτε σε χρονο ουτε και σε χρημα η ασχολια.
highpriest Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 1 ώρα πριν, Dim56_12 είπε και τι να κανω?? Προσωπική μου άποψη είναι πως δεν αξίζει να ρίξεις λεφτά σε αυτόν τον εκτυπωτή. 1
Kthulhou Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου (επεξεργασμένο) χρειάζεται το secondary transfer ROLLER (όχι belt / itb) και μπλέ τόνερ από κει κ πέρα, τα ψάχνεις, βλέπεις κόστη κ αποφασίζεις. πας εδώ https://partsurfer.hp.com/ , βάζεις το Product Number του εκτυπωτή κ ψάχνεις για transfer roller Επεξ/σία 8 Δεκεμβρίου από Kthulhou
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα