Dnikolidakis Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, ak156 είπε Ένα TVbox certified by Google (έχει γενικά L1 αντί L3 όπως αυτά που δεν έχουν - τα δικά μου ας πούμε😁). Έτσι δεν έχεις πρόβλημα να παίζεις 4Κ Netflix κλπ. Φυσικά το xiaomi mi box s είναι certified. Απλά πες μας εάν θέλεις/ εάν το ενεργοποιήσει σαν Smart TV (οπότε δεν μπορείς να το βάλεις σε άλλη TV) ή ως streaming box (άρα θα μπαίνει και σε smart TV). Το mi box s είναι συνδεδεμένο σε Samsung Tv 15 ετιας. Έκανα τη διαδικασία χρησιμοποιώντας διαφορετικά username password και δούλεψε μια χαρά. Τώρα σαν τι ενεργοποιήθηκε (smart tv η streaming box) δεν ξέρω. Αυτό που ξέρω είναι ότι παίζει και η lgc2 με το app eon και το boxaki με το αντίστοιχο επίσημο app apo to playstore. Η διαδικασία πάντως έγινε όπως στην Τv με το link ap to sms. Επεξ/σία 11 Δεκεμβρίου 2024 από Dnikolidakis 1
manan Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Έδωσα άλλο τηλέφωνο και μου ήρθε μνμ κι όλα οκ κι εδώ. Σε TV box της Cosmote όπως πέρυσι παίζει μια χαρά. Μάλλον τους είχα μπλοκάρει κι αυτούς μαζί με ένα σωρό 693 spam 😀 1
makis269 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 20 ώρες πριν, manan είπε Το σκέφτηκα και εγώ αυτό. Στις κλήσεις βέβαια φαίνεται ότι με πήρε κάποιος χωρίς όμως να χτυπάει το τηλέφωνο, μόνο αν μπω στις εισερχόμενες το βλέπω. Στα μηνύματα SMS μάλλον δε θα φαίνεται. Επειδή έχω μπλοκάρει πάρα πολλά τηλέφωνα από 693 και δε ξέρω ποιο είναι αυτό που ίσως μου έστειλε μπορείς να μου πεις ποιο νούμερο σου έστειλε να το ξεμπλοκάρω αν το έχω στα spam και να τους καλέσω να μου στείλουν πάλι κωδικό ή δε παίζει δε θα το κάνουν παρά μόνο μία φορά γίνετε αυτό? Ή άλλη λύση που σκέφτομαι είναι να δώσω άλλο τηλέφωνο και να το πάω απ την αρχή αν γίνεται! δεν φαίνεται αριθμός παρά ένα ονομα nova , πήγαινε στα sms σου και επάνω δεξιά στον λογαριασμό σου google . πάτα στα ανεπιθύμητα και δες εκεί αν υπάρχει το sms για να το ξεμπλοκάρεις . 1
Vesouvious Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Πολύ μου αρέσει περιεχόμενο και ποιότητα εικόνας της nova. Ίσως και να έχω βαρεθεί το COSMOTE tv αν και η εφαρμογή της είναι πιο εύχρηστη. Η nova έχει μηνιαία πακέτα; 1
ak156 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Όσοι έχετε TVbox και έχετε θέμα να ενεργοποιήσετε το EON apk, υπάρχει πιθανότατα η δυνατότητα να το χρησιμοποιήσετε και εκεί μέσω Browser ("καίγοντας" 1 από τις 3 διαθέσιμες φορ.συσκευές) και με τους κωδικούς "χρήστη" και "password".😉 Λεπτομέρειες εδώ στο ποστ μου: https://myphone.gr/forum/topic/73324/?do=findComment&comment=7332721 ***Πάντοτε βέβαια το apk είναι πιο λειτουργικό και εύχρηστο !!
paylidis Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2024 εχθες ηταν για κλαμματα, εαν το πληρωνα θα ειχα εκραγει απο τα νευρα μου. Δεν ανοιγε τα καναλια με τιποτα (μαυρη οθονη)-επρεπε να κανεις 4-5 μπρος πισω για να ξυπνησει...
BRAXOS Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2024 να ρωτησω κατι αυτους που εχουν συνδρομη. Το περιεχομενο on demand ετσι φτωχο ειναι, 20-30 ταινιες ανα ειδος ή ειναι περιορισμενο σε εμας που μας το δινουν δωρο;
Mhlogiatros Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2024 Ετσι ειναι το κανονικο σου δινουν ? 1
ChrisN.S. Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, paylidis είπε εχθες ηταν για κλαμματα, εαν το πληρωνα θα ειχα εκραγει απο τα νευρα μου. Δεν ανοιγε τα καναλια με τιποτα (μαυρη οθονη)-επρεπε να κανεις 4-5 μπρος πισω για να ξυπνησει... πάντως σε android tv που το έχω βάλει δεν έχει κάνει ποτέ το συγκεκριμένο πρόβλημα, αντιθέτως σε samsung με tizen το κάνει συχνά. (και οι δύο συνδεδεμένες στο ίδιο δίκτυο) Επεξ/σία 13 Δεκεμβρίου 2024 από ChrisN.S. 1
paylidis Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2024 8 λεπτά πριν, ChrisN.S. είπε πάντως σε android tv που το έχω βάλει δεν έχει κάνει ποτέ το συγκεκριμένο πρόβλημα, αντιθέτως σε samsung με tizen το κάνει συχνά. (και οι δύο συνδεδεμένες στο ίδιο δίκτυο) Σε WebOS τρεχω εγω. Περυσι που το ετρεχα σε android οντως δεν ειχε αυτο το θεμα (ειχε βεβαια τα σπασιματα του κ παλι). Δε το κανει παντα, οποτε υπεθεσα οτι εχει να κανει με τη χρηση;
NiKoSmile Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2024 23 ώρες πριν, Vesouvious είπε Πολύ μου αρέσει περιεχόμενο και ποιότητα εικόνας της nova. Ίσως και να έχω βαρεθεί το COSMOTE tv αν και η εφαρμογή της είναι πιο εύχρηστη. Η nova έχει μηνιαία πακέτα; Προσωπικά η πλατφόρμα της NOVA μου φαίνεται πολύ πιο γρήγορη και εύχρηστη από την Cosmote TV. 4 ώρες πριν, paylidis είπε εχθες ηταν για κλαμματα, εαν το πληρωνα θα ειχα εκραγει απο τα νευρα μου. Δεν ανοιγε τα καναλια με τιποτα (μαυρη οθονη)-επρεπε να κανεις 4-5 μπρος πισω για να ξυπνησει... Στο Firefox μου βγάζει μαύρες οθόνες 🤔. Αναγκαστικά το τρέχω σε chrome based browser που δεν υπάρχει τέτοιο πρόβλημα.
thouthou Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2024 Οπως το θυμόμουν. Μία που μπήκα, με το ζόρι το έψαξα. Άντε μήπως κάνει η κόσμο καμιά προσφορά, τουλάχιστον έχει τις Ελληνικές ταινίες.
dandri Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2024 Πως χρησιμοποιείτε και temp αριθμό για το sms verification
sakks80 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2024 Κατεβάσα το eon tv στην Android tv και μου βγάζει έναν κωδικό εκεί όταν ανοίγω το app. Δεν βγάζει να βάλω username και password αυτά που μου έστειλαν σε μήνυμα. Που βάζω αυτόν τον κωδικό ενεργοποίησης?
ak156 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, sakks80 είπε Κατεβάσα το eon tv στην Android tv και μου βγάζει έναν κωδικό εκεί όταν ανοίγω το app. Δεν βγάζει να βάλω username και password αυτά που μου έστειλαν σε μήνυμα. Που βάζω αυτόν τον κωδικό ενεργοποίησης? Στο κινητό σου με το sms, έχει ένα λινκ με token. Το πατάς, ανοίγει με κουτάκια, όπου βάζεις τα νούμερα+γράμματα που εμφανίζονται στην οθόνη ενεργοποίησης του TVbox....αυτό είναι. Στην απίθανη περίπτωση που ΔΕΝ έχεις smartphone, άνοιξε ένα Browser και πληκτρολόγησε όλο το μακρυνάρι του λινκ με το token. Κάτι τέτοιο έπρεπε να κάνω σε έναν από τους κωδικούς που πήρα με στοιχεία της πεθεράς μου, που έχει απλά ένα κινητό Turbox, με μεγάλο SOS κουμπί κλπ😁 Επεξ/σία 13 Δεκεμβρίου 2024 από ak156 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα