Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, dandri είπε
24 λεπτά πριν, TheDay2012 είπε

Οσες ταινιες εχω βαλει μου δειχνει σφαλμα. Εσας κανει αναπαραγωγη;

Και εγώ το ίδιο μόνο live αν πατήσω μια ταινία βγάζει σφάλμα.

• Thanks 1
Δημοσ.

40 λεπτά πριν, TheDay2012 είπε

Οσες ταινιες εχω βαλει μου δειχνει σφαλμα. Εσας κανει αναπαραγωγη;

15 λεπτά πριν, apostolis1384 είπε

exit και relaunch το app

η reboot την τηλεοραση (στις Sony κρατας πατημενο το κουμπι power στο τηλεκοντρολ). Απλο κλεισιμο/ανοιγμα δε κανει

τα τρωει  αυτα τα κολληματα η εον ακομα κι αν πληρωνεις 😁

Δημοσ.

Βαλανε μυαλλο😁 Πατησα τον σελιδοδεικτη με το εον που εχω, πατησα nova sports prime και παιζει!

Αρα το ανοιξαν και στους υπαρχοντες λογαριασμους!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, matrixxx είπε

To μονο σχολιο που βρηκα σε ολο το τοπικ, αλλα δυστυχως ειναι ακομα χειροτερα απο αυτο που γραφεις giorginho.

Αντιγραφω απο το email

Διευκρινίσεις:

Μπορείς να εγκαταστήσεις το EON TV app σε έως 3 φορητές συσκευές, αλλά δεν μπορείς να παρακολουθείς ταυτόχρονα σε περισσότερες από 1 συσκευές.
Δεν είναι εφικτή η ανανέωση συσκευών για τη συγκεκριμένη ενέργεια.
Η σύνδεση μέσω PC/Mac από διαφορετικούς browsers της ίδιας συσκευής δεσμεύει 1 επιπλέον θέση από τις 3 διαθέσιμες.
Το προεπιλεγμένο PIN για τον λογαριασμό σου είναι το 1234. Με το PIN μπορείς, εφόσον θελήσεις, να διαχειριστείς διαφορετικά προφίλ και να ορίσεις τα επίπεδα γονικού ελέγχου.
Σε περίπτωση που χρειάζεσαι περαιτέρω πληροφορίες μπορείς να καλέσεις στο...

Για τηλεοραση ουτε αναφερει κατι στις διευκρινησεις.

Μετα απο δοκιμη ομως ερχονται τα ασχημα: Αν μπει σε μια τηλεοραση του σπιτιου (πουθενα αλλου, ουτε πισι ουτε tablet/smartphone) ΔΕΝ δουλευει σε 2η του ΙΔΙΟΥ σπιτιου, με την ιδια IP στο ΙΔΙΟ δικτυο. Δεν μιλω για ταυτοχρονη λειτουργια, δεν σε αφηνει να ορισεις καθολου 2η τηλεοραση. ΜΟΝΟ σε μια θα βλεπεις στο σπιτι σου σου λεει!! Με κλειστη την πρωτη δεν σε αφηνει να ορισεις 2η, σου λεει εχετε υπερβει το οριο συσκευων. Μονο μια συσκευη (μια τιβι ΜΟΝΟ) και για 2η τρως πορτα.

(ετσι προσεξτε μην κανετε το λαθος και το βαλετε σε τηλεοραση που δεν θα ειναι αυτη που κυριως βλεπετε κατι, δεν θα μπορειτε μετα σε αλλη, θα εχετε καψει τον λογαριασμο)

Ερωτηση σε οποιον εχει βαλει και πληρωνει για να βλεπει NOVA:

Αυτος ο περιορισμος ο οποιος μαλιστα δεν αναφερεται καν στις διευκρινησεις τους, ισχυει και αν υποθεσουμε οτι καποιος πληρωνει για να το εχει ή αφορα μονο τον δωρεαν μηνα του τοπικ και ειναι δωρο περιορισμενης χρησης;

Έβαλα σε κινητό μετά άνοιξα στο chrome και μετά έβαλα σε mibox. Όταν πήγα να το βάλω και σε μια LG με το δικό της app έφαγα πόρτα.

Δεν ξέρω βέβαια αν επηρεάζει το mibox γιατί έχει android tv και ίσως έκαψε την τιβι αυτό και δεν νομίζω ότι φταίει το όριο τριών φορητών συσκευών που αναφέρετε σε 3 app.

Επεξ/σία από eric_in
Δημοσ.
2 ώρες πριν, ultrahd είπε

Το θέμα είναι όπως ρωτάει κι ο φίλος μας παραπάνω και θέλω να ρωτήσω κι εγώ:

Αν δηλαδή θέλουμε για δεύτερη-τρίτη τηλεόραση του σπιτιού μας ,θα πρέπει να κάνουμε διαφορετική εγγραφή και να μας έρθουν ξεχωριστοί διαφορετικοί και ανεξάρτητοι κωδικοί?

Και για να απαντήσω λοιπόν στο αρχικό μου ερώτηση: ΌΧΙ, δεν αφήνει. 

Θα δοκιμάσω κάποια στιγμή (όχι τώρα γιατί έχει και ΤΣΛ) να αλλάξω την ΙΡ μόνο στη μία τηλεόραση και να ξαναδοκιμάσω να την περάσω ως συσκευή έστω (θα είναι η μοναδική άλλωστε στο 2ο "λογαριασμό") και μετά να δούμε αν θα παίζει όταν ξαναλλαξει η ΙΡ σε ίδια με της άλλης (φαντάζομαι όμως ότι πάλι θα την κόβει μετά).

Δημοσ.
1 ώρα πριν, eko13 είπε

Βαλανε μυαλλο😁 Πατησα τον σελιδοδεικτη με το εον που εχω, πατησα nova sports prime και παιζει!

Αρα το ανοιξαν και στους υπαρχοντες λογαριασμους!

Σου ανοιξε τα αθλητικα κλπ. Στο boxaki της eon; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, matrixxx είπε

To μονο σχολιο που βρηκα σε ολο το τοπικ, αλλα δυστυχως ειναι ακομα χειροτερα απο αυτο που γραφεις giorginho.

Αντιγραφω απο το email

Διευκρινίσεις:

Μπορείς να εγκαταστήσεις το EON TV app σε έως 3 φορητές συσκευές, αλλά δεν μπορείς να παρακολουθείς ταυτόχρονα σε περισσότερες από 1 συσκευές.
Δεν είναι εφικτή η ανανέωση συσκευών για τη συγκεκριμένη ενέργεια.
Η σύνδεση μέσω PC/Mac από διαφορετικούς browsers της ίδιας συσκευής δεσμεύει 1 επιπλέον θέση από τις 3 διαθέσιμες.
Το προεπιλεγμένο PIN για τον λογαριασμό σου είναι το 1234. Με το PIN μπορείς, εφόσον θελήσεις, να διαχειριστείς διαφορετικά προφίλ και να ορίσεις τα επίπεδα γονικού ελέγχου.
Σε περίπτωση που χρειάζεσαι περαιτέρω πληροφορίες μπορείς να καλέσεις στο...

Για τηλεοραση ουτε αναφερει κατι στις διευκρινησεις.

Μετα απο δοκιμη ομως ερχονται τα ασχημα: Αν μπει σε μια τηλεοραση του σπιτιου (πουθενα αλλου, ουτε πισι ουτε tablet/smartphone) ΔΕΝ δουλευει σε 2η του ΙΔΙΟΥ σπιτιου, με την ιδια IP στο ΙΔΙΟ δικτυο. Δεν μιλω για ταυτοχρονη λειτουργια, δεν σε αφηνει να ορισεις καθολου 2η τηλεοραση. ΜΟΝΟ σε μια θα βλεπεις στο σπιτι σου σου λεει!! Με κλειστη την πρωτη δεν σε αφηνει να ορισεις 2η, σου λεει εχετε υπερβει το οριο συσκευων. Μονο μια συσκευη (μια τιβι ΜΟΝΟ) και για 2η τρως πορτα.

(ετσι προσεξτε μην κανετε το λαθος και το βαλετε σε τηλεοραση που δεν θα ειναι αυτη που κυριως βλεπετε κατι, δεν θα μπορειτε μετα σε αλλη, θα εχετε καψει τον λογαριασμο)

Ερωτηση σε οποιον εχει βαλει και πληρωνει για να βλεπει NOVA:

Αυτος ο περιορισμος ο οποιος μαλιστα δεν αναφερεται καν στις διευκρινησεις τους, ισχυει και αν υποθεσουμε οτι καποιος πληρωνει για να το εχει ή αφορα μονο τον δωρεαν μηνα του τοπικ και ειναι δωρο περιορισμενης χρησης;

***Προσωπικά πήρα 5 διαφορετικούς κωδικούς για να ενεργοποιήσω 3 Smart TVs και 2 TVbox (όχι πιστοποιημένα και με custom roms) που τα λογίζει ως TVs !!!!

*** Για να εγκαταστήσεις ΕΟΝ σε μη πιστοποιημένο TVbox χρειάζεσαι ειδικό apk, που το έχω δώσει εδώ:  https://myphone.gr/forum/topic/73324/?do=findComment&comment=7331477

EON_ΣΥΣΚΕΥΕΣ.png

Επεξ/σία από ak156
Δημοσ.

@ak156Και δούλεψε με 5?

Εχω αρχίσει να υποψιάζομαι ότι η 2η τβ ίσως να μην κόπηκε λόγω ΙΡ (δοκίμασα στο μεταξύ και με άλλη ΙΡ) αλλά λόγω του ότι η ίδια είχε χρησιμοποιηθεί και πριν καιρό σε άλλη αντίστοιχη προσφορά δωρεάν εον... 

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, giorginho είπε

@ak156Και δούλεψε με 5?

Εχω αρχίσει να υποψιάζομαι ότι η 2η τβ ίσως να μην κόπηκε λόγω ΙΡ (δοκίμασα στο μεταξύ και με άλλη ΙΡ) αλλά λόγω του ότι η ίδια είχε χρησιμοποιηθεί και πριν καιρό σε άλλη αντίστοιχη προσφορά δωρεάν εον... 

Ένα λεπτό....δεν είπα ότι τις έβαλα να δουλέψουν ταυτόχρονα και τις 5TV-TVbox....αλλά ενεργοποίησα ΕΟΝ σε 5 συσκευές TV  ή TVbox (που τις θεωρει TV) για να μπορώ να βλέπω σε όποια θέλω. Είναι σε διαφορετικούς χώρους. 

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, ak156 είπε

Ένα λεπτό....δεν είπα ότι τις έβαλα να δουλέψουν ταυτόχρονα και τις 5TV-TVbox....αλλά ενεργοποίησα ΕΟΝ σε 5 συσκευές TV  ή TVbox (που τις θεωρει TV) για να μπορώ να βλέπω σε όποια θέλω. Είναι σε διαφορετικούς χώρους. 

Φίλε μου, εφόσον έχεις βγάλει 5 διαφορετικούς κωδικούς της δωρεάν προσφοράς, λογικά δεν θα πρέπει να δουλεύουν ακόμα και ταυτόχρονα και οι 5 τηλεοράσεις/tvbox ?

Έχει αναφερθεί κάπου αν υπάρχει περιορισμός αν είναι από την ίδια ip ακόμα και στην περίπτωση που μιλάμε για διαφορετικούς 5 λογαριασμούς της δωρεάν προσφοράς?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...