Vesouvious Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 Γιατί γράφει 10/12 έως 10/01; Αν το ενεργοποιήσεις δλδ 09/01/2025 θα δεις για μια ημέρα; 3
infin1tyGR Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 1 minute ago, Vesouvious said: Αν το ενεργοποιήσεις δλδ 09/01/2025 θα δεις για μια ημέρα; Ναι. 2
Vesouvious Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 Είναι ιδέα μου ή βλέπω καλύτερη εικόνα από COSMOTE tv? 1
xariskk24 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 καλησπερα, ειδα καποιοι ρωτησαν αλλα και παλι δεν ηταν ξεκαθαρη η απαντηση., Ειμαι ενεργος συνδρομιτης και εχω το απλο πακετο, κανουν κατι πχ γι αενα μηνα να τα εχω όλα ή πρεπει να ενεργοποιησω το δωρεαν , ΑΡΑ στην τηλεοραση αντροιντ να βγω απο το κανονικο και να μπω με τους αλλους κωδικους.. Χαζομαρα μου κανει αν θελει κατι τετοιο.. UPDATE μιλησα με νοβα ειναι λεει μονο για νεους συνδρομητες. Αρα εμεις θελουμε ενα κινητο αλλο για να το ενεργοποιησουμε αν θελουμε full package
Christos84# Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 Εμένα δεν μου ήρθαν ποτέ οι κωδικοί. Τώρα που πάω να ξαναβάλω τα στοιχεία, μου λέει το τηλέφωνο έχει χρησιμοποιηθεί. Στο ξέχασα τον κωδικό μου, γράφει πώς δεν αντιστοιχεί σε συνδρομητή. Υπάρχει καμία λύση ή το ξεχνάω.
Hacker?pcs Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 1 hour ago, Vesouvious said: Είναι ιδέα μου ή βλέπω καλύτερη εικόνα από COSMOTE tv? Καλύτερη η Cosmote TV, τουλάχιστον πριν 3-4 μήνες που έκανα σύγκριση καρέ-καρέ Quote Σύγκριση εικόνας στα novasports, μέσω EON streaming (ξεχωρίζει από το κυκλάκι κάτω δεξιά) και μέσω Cosmote streaming (χωρίς κυκλάκι). Τα βίντεο δεν είναι screen record αλλά 1:1 αντίγραφα, δηλαδή δεν επηρεάζονται από δέκτες, εφαρμογές κτλ, είναι ατόφια καρέ - καρέ σύγκριση. Ο αγώνας είναι ΠΑΟ-ΟΣΦΠ Κ17 που έπαιξε σε επανάληψη στο novasports start χθες 23/8/2024 στις 8 το πρωί, εγγραφή την ίδια ώρα και από τα 2 στο ίδιο κανάλι, bitrate παρόμοιο και στα 2 περίπου ~6Mbps. Για μένα η διαφορά είναι εμφανής υπέρ της Cosmote, στο imgsli που κάνεις πέρα - δώθε το slider φαίνεται καθαρά πχ στον παίχτη κάτω στο χορτάρι σαν να καθαρίζει η εικόνα και να φαίνονται περισσότερες λεπτομέρειες όπως και στο ίδιο κάρε στην ΕΟΝ υπάρχει μια θολούρα/artifact γύρω από το σκορ και στο πόδι που εξέχει και γενικότερα πολλές λεπτομέρειες καθαρίζουν στην Cosmote https://imgsli.com/MjkwNTc3 https://imgsli.com/MjkwNTc4 https://imgsli.com/MjkwNTc5 Quote Μπρέντφορντ - Σαουθάμπτον live 31/8/2024, Premier League Live, σύγκριση και ισχύουν πάλι τα παραπάνω https://imgsli.com/MjkzMzM2 https://imgsli.com/MjkzMzM3 2
alefther Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Vesouvious είπε Είναι ιδέα μου ή βλέπω καλύτερη εικόνα από COSMOTE tv? Spoiler εγω εχω τα 3 ελληνικα συνδομητικα ... Η ποιοτητα εικονας, για μενα, σε ταινιες σειρες κλπ ειναι Cosmote --- EON---------------------------------------------- (βαλε αλλα 1000) ---- Vodafone Επεξ/σία 10 Δεκεμβρίου 2024 από alefther
Dark_Nightfall Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 24 λεπτά πριν, Christos84# είπε Εμένα δεν μου ήρθαν ποτέ οι κωδικοί. Τώρα που πάω να ξαναβάλω τα στοιχεία, μου λέει το τηλέφωνο έχει χρησιμοποιηθεί. Στο ξέχασα τον κωδικό μου, γράφει πώς δεν αντιστοιχεί σε συνδρομητή. Υπάρχει καμία λύση ή το ξεχνάω. Σε vodafone τώρα μόλις έκανα εγγραφή και δούλεψε κανονικά , δοκίμασε σε άλλο κινητό αν μπορείς.
Johny00 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, Christos84# είπε Εμένα δεν μου ήρθαν ποτέ οι κωδικοί. Τώρα που πάω να ξαναβάλω τα στοιχεία, μου λέει το τηλέφωνο έχει χρησιμοποιηθεί. Στο ξέχασα τον κωδικό μου, γράφει πώς δεν αντιστοιχεί σε συνδρομητή. Υπάρχει καμία λύση ή το ξεχνάω. Αυτό ακριβώς έπαθα και εγώ σε αριθμό cosmote.
ChrisN.S. Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 2 ώρες πριν, Vesouvious είπε Είναι ιδέα μου ή βλέπω καλύτερη εικόνα από COSMOTE tv? Ισχύει, πολύ καλύτερη εικόνα.
Moderators matrixxx Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 Moderators Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 Στις 6/12/2024 στις 5:52 ΜΜ, giorginho είπε Και επίσης λέει ότι επιτρέπει τη θέαση μόνο σε 1 συσκευή ανά πάσα στιγμή, οπότε όποιος χρειάζεται παραπάνω ίσως πρέπει να το τσιμπήσει και 2η φορά (ή λέτε να έχει και μπλόκο σε 2η παροχή σήματος στην ίδια ΙΡ?)... To μονο σχολιο που βρηκα σε ολο το τοπικ, αλλα δυστυχως ειναι ακομα χειροτερα απο αυτο που γραφεις giorginho. Αντιγραφω απο το email Διευκρινίσεις: Μπορείς να εγκαταστήσεις το EON TV app σε έως 3 φορητές συσκευές, αλλά δεν μπορείς να παρακολουθείς ταυτόχρονα σε περισσότερες από 1 συσκευές. Δεν είναι εφικτή η ανανέωση συσκευών για τη συγκεκριμένη ενέργεια. Η σύνδεση μέσω PC/Mac από διαφορετικούς browsers της ίδιας συσκευής δεσμεύει 1 επιπλέον θέση από τις 3 διαθέσιμες. Το προεπιλεγμένο PIN για τον λογαριασμό σου είναι το 1234. Με το PIN μπορείς, εφόσον θελήσεις, να διαχειριστείς διαφορετικά προφίλ και να ορίσεις τα επίπεδα γονικού ελέγχου. Σε περίπτωση που χρειάζεσαι περαιτέρω πληροφορίες μπορείς να καλέσεις στο... Για τηλεοραση ουτε αναφερει κατι στις διευκρινησεις. Μετα απο δοκιμη ομως ερχονται τα ασχημα: Αν μπει σε μια τηλεοραση του σπιτιου (πουθενα αλλου, ουτε πισι ουτε tablet/smartphone) ΔΕΝ δουλευει σε 2η του ΙΔΙΟΥ σπιτιου, με την ιδια IP στο ΙΔΙΟ δικτυο. Δεν μιλω για ταυτοχρονη λειτουργια, δεν σε αφηνει να ορισεις καθολου 2η τηλεοραση. ΜΟΝΟ σε μια θα βλεπεις στο σπιτι σου σου λεει!! Με κλειστη την πρωτη δεν σε αφηνει να ορισεις 2η, σου λεει εχετε υπερβει το οριο συσκευων. Μονο μια συσκευη (μια τιβι ΜΟΝΟ) και για 2η τρως πορτα. (ετσι προσεξτε μην κανετε το λαθος και το βαλετε σε τηλεοραση που δεν θα ειναι αυτη που κυριως βλεπετε κατι, δεν θα μπορειτε μετα σε αλλη, θα εχετε καψει τον λογαριασμο) Ερωτηση σε οποιον εχει βαλει και πληρωνει για να βλεπει NOVA: Αυτος ο περιορισμος ο οποιος μαλιστα δεν αναφερεται καν στις διευκρινησεις τους, ισχυει και αν υποθεσουμε οτι καποιος πληρωνει για να το εχει ή αφορα μονο τον δωρεαν μηνα του τοπικ και ειναι δωρο περιορισμενης χρησης;
ultrahd Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Απ'ότι θυμάμαι και πέρισυ πάλι πρέπει να ήταν μόνο σε μια συσκευή τηλεόρασης συνολικά! Δηλαδή όχι απλά περιορισμός για μια τηλεόραση θέαση τη φορά ,χωρίς δηλαδή να σε αφήνει για δεύτερη παράλληλη θέαση αλλά το χειρότερο: Μια συγκεκριμένη συσκευή τηλεόρασης που θα το βάλεις στην αρχή και τέλος! Δηλαδή για να το πω και αλλιώς,στην τηλεόραση που θα επιλέξεις να περάσεις τους κωδικούς μόνο σε αυτή θα παίζει και τέλος! Το θέμα είναι όπως ρωτάει κι ο φίλος μας παραπάνω και θέλω να ρωτήσω κι εγώ: Αν δηλαδή θέλουμε για δεύτερη-τρίτη τηλεόραση του σπιτιού μας ,θα πρέπει να κάνουμε διαφορετική εγγραφή και να μας έρθουν ξεχωριστοί διαφορετικοί και ανεξάρτητοι κωδικοί? Επίσης να ρωτήσω: Ισχύει ότι φέτος έρχονται μόνο στο sms οι κωδικοί? Εχουμε κάποιο τρόπο να το ξεπεράσουμε αυτό για να μην έχουμε ενοχλητικά διαφημιστικά τηλεφωνήματα κλπ? Κάποιο temp sms κατι? Επεξ/σία 10 Δεκεμβρίου 2024 από ultrahd 2
alefther Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 9 λεπτά πριν, matrixxx είπε Αυτος ο περιορισμος ο οποιος μαλιστα δεν αναφερεται καν στις διευκρινησεις τους, ισχυει και αν υποθεσουμε οτι καποιος πληρωνει για να το εχει ναι εκτος αν αλλαξε κατι πολυ προσφατα. Αφηνει 1 τβ με app και 1 με αποκωδικοποιητη 1
TheDay2012 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 Οσες ταινιες εχω βαλει μου δειχνει σφαλμα. Εσας κανει αναπαραγωγη;
dandri Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 Στις 6/12/2024 στις 3:34 ΜΜ, Billator είπε Απλό χρησιμοποιείς και temp αριθμό για το sms verification Πως γίνεται ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα