asteroulis Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 Εγω cosmote αθλητικα δεν βλεπω παντως να εχει μεσα 1
mikegad Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 εδώ δεν τα δίνει η ίδια η cosmote στην αντίστοιχη προσφορά της.. η nova θα στα έδινε 1
PETRITIS13 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 12 λεπτά πριν, mikegad είπε εδώ δεν τα δίνει η ίδια η cosmote στην αντίστοιχη προσφορά της.. η nova θα στα έδινε Αν κ φέτος έβαλα cosmote με τα αθλητικά της nova μια χαρά τώρα που ενεργοποίησα την προσφορά της nova δίνει κ τα αθλητικά
ChrisN.S. Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 πάντως πολύ πιο σφαίρα η εφαρμογή της nova στο ζάπινγκ σε σχέση με της cosmote, τεράστια διαφορά. 1
MINDER Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 Κόβετε αυτόματα στο τέλος ή πρέπει να δηλώσεις διακοπή για να μην σου αξιώνουν να πληρώσεις συνδρομή ; 1
Anton1974 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 21 λεπτά πριν, MINDER είπε Κόβετε αυτόματα στο τέλος ή πρέπει να δηλώσεις διακοπή για να μην σου αξιώνουν να πληρώσεις συνδρομή ; Δεν χρειάζεται διότι δεν έβαλες κάπου στοιχεία πληρωμής στην διαδικασία 2
Πανος999 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 Πως το βάζω κ στην τηλεόραση?Πέρσυ το βρήκα αλλά φέτος κάτι ξεχνάω μάλλον..
infin1tyGR Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 Just now, Πανος999 said: Πως το βάζω κ στην τηλεόραση?Πέρσυ το βρήκα αλλά φέτος κάτι ξεχνάω μάλλον.. Ανοίγεις το link που θα σου έρθει με SMS και εισάγεις τον κωδικό που εμφανίζει στην τηλεόραση. 2
Πανος999 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 Μόλις τώρα, infin1tyGR είπε Ανοίγεις το link που θα σου έρθει με SMS και εισάγεις τον κωδικό που εμφανίζει στην τηλεόραση. Διάβασα κάποιες σελίδες πίσω κ μόλις το βρήκα..Σ ευχαριστώ!
7mike7 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 Εγώ έχω μια Samsung 65q80a και ενώ δουλεύει κανονικά η εφαρμογή όταν κάνω play μια ταινία η κανάλι μου βγάζει μαύρο χωρίς ήχο. Αν το τρέξω μπρος πίσω στον κέρσορα βγάζει εικονιτσα. Έχει τύχη σε κανέναν;
ChrisN.S. Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 4 λεπτά πριν, 7mike7 είπε Εγώ έχω μια Samsung 65q80a και ενώ δουλεύει κανονικά η εφαρμογή όταν κάνω play μια ταινία η κανάλι μου βγάζει μαύρο χωρίς ήχο. Αν το τρέξω μπρος πίσω στον κέρσορα βγάζει εικονιτσα. Έχει τύχη σε κανέναν; Ναι ακριβώς το ίδιο και εδώ, μόλις πατήσεις pause και μετά play αμέσως επανέρχεται η εικόνα, είναι bug που το είχε και πέρυσι η εφαρμογή...
7mike7 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 1 λεπτό πριν, ChrisN.S. είπε Ναι ακριβώς το ίδιο και εδώ, μόλις πατήσεις pause και μετά play αμέσως επανέρχεται η εικόνα, είναι bug που το είχε και πέρυσι η εφαρμογή... Εμένα παραμένει μαύρο
ChrisN.S. Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 15 λεπτά πριν, 7mike7 είπε Εμένα παραμένει μαύρο Κλείσε την εφαρμογή και άνοιξέ την, θέλει restart μετά την πρώτη εγκατάσταση (αν βλέπεις μαύρο σε όλα τα κανάλια)
7mike7 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 9 λεπτά πριν, ChrisN.S. είπε Κλείσε την εφαρμογή και άνοιξέ την, θέλει restart μετά την πρώτη εγκατάσταση (αν βλέπεις μαύρο σε όλα τα κανάλια) Το έχω κάνει. Έχω αλλάξει και τις ποιότητες έχω αλλάξει και μια ρύθμιση στο video settings τίποτα.
paylidis Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 27 λεπτά πριν, ChrisN.S. είπε Ναι ακριβώς το ίδιο και εδώ, μόλις πατήσεις pause και μετά play αμέσως επανέρχεται η εικόνα, είναι bug που το είχε και πέρυσι η εφαρμογή... Η οποια εφαρμογή στο webos εχει να ενημερωθει καμια 4 χρονια απο οτι ειδα... μικρα κολληματακια/σπασιματα και φετος-ανεξαρτητα απο τη συνδεση του ιντερνετ (107/10, το VF tv ιδιας λογικης παει τραινο)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα