Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Hacker?pcs είπε

Μπορεί η cosmote να μην είναι σύμφωνη να παίζουν τα δικά της αθλητικά τζάμπα για ένα μήνα. Θα φανεί όταν ανοίξει

Περιση πάντως κ η nova κ η cosmote δίναν τέτοιο δωρο

• Απαντ. 168
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
7 ώρες πριν, infin1tyGR είπε

Μάλλον επειδή ξεκινάει στις 10 Δεκεμβρίου.

Φυσικά και είναι αυτό....απλά εάν θυμάμαι καλά πέρυσι ξεκίνησε από την προηγούμενη ημέρα...αρκετές ώρες πριν την "επίσημη" έναρξη. Δοκιμάζουμε λοιπόν και ενημερώνουμε εδώ και τους άλλους...για να σβήσουν τα κόκκινα φωτάκια και να ξεκινήσει η θέαση...(εντάξει αυτό είναι από άλλο σπορ, αλλά ΟΚ😁).

1 ώρα πριν, PETRITIS13 είπε

Περιση πάντως κ η nova κ η cosmote δίναν τέτοιο δωρο

Όμως, όπως ήδη ειπώθηκε, η cosmote δεν έδινε αθλητικά !  ....ενώ η ΕΟΝ το φουλ πακέτο. 

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, freedomman είπε

πρέπει να είσαι συνδρομητής EON η δεν έχει σημασία?

Πέρυσι έδιναν τους κωδικούς μέσω email, οπότε δεν ήξεραν ποιοι είναι συνδρομητές και ποιο δεν είναι συνεπώς δεν έχει σημασία αν είσαι ή όχι.

Δημοσ.

Ήρθαν εκείνη την στιγμή και email και sms. Από το link στο sms ενεργοποίησα και για την smart TV. Τώρα περιμένω να πάει 10 του μηνός.

Δημοσ.

Υπάρχει διαφορετικό apk για TV και άλλο για Mobile devices;

Στο έως μία συσκευή που αναφέρει, αν υπάρχει mobile apk και το περάσουμε στην ΤV θα φαίνεται σαν TV ή σαν Mobile συσκευή λόγω του apk;

Ευχαριστούμε TS, αναμένουμε σε 3 μέρες να δούμε τι παίζει.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Thanasis159 είπε

Έχει ενεργοποιηθεί η πρόσβαση σε κάποιον; Μου βγάζει σφάλμα εμένα προς το παρόν

Δηλαδή πως περιμένεις να "τρέξει" από την στιγμή που ξεκινάει στις 10/12/2024 ?😁

Δημοσ.
8 minutes ago, ak156 said:

Δηλαδή πως περιμένεις να "τρέξει" από την στιγμή που ξεκινάει στις 10/12/2024 ?😁

Πωωω! Για κάποιο λόγο ήμουν σίγουρος ότι σήμερα είναι 10/12, χρειάστηκε να κοιτάξω το ημερολόγιο για να είμαι σίγουρος! Μόλις πιω πρωινό καφέ, θα επανέλθει το σύστημα! Σε ευχαριστώ για την ευγενική απάντηση 😜

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...