Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 169
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να ρωτήσω το εξής πριν κάνω κάποια κίνηση:

Αν βάλω στοιχεία στη φόρμα για να πάρω κωδικούς για δεύτερο,τρίτο κλπ ανεξάρτητο διαφορετικό λογαριασμό της δωρεάν προσφοράς, πρέπει κάθε φορά εκτός από διαφορετικό αριθμό κινητού τηλεφώνου να βάζουμε και διαφορετικό e-mail?

Αν βάζουμε κάθε φορά διαφορετικό αριθμό κινητού αλλά το ίδιο e-mail συνέχεια,άραγε θα υπάρχει πρόβλημα?

Σκεφτόμουν πως δεδομένου ότι φέτος οι κωδικοί έρχονται μόνο με sms στο κινητό,λογικά δεν θα πρέπει να είναι πρόβλημα το να βάζεις κάθε φορά το ίδιο e-mail.

Επίσης έχει βρει κάποιος κάποια λύση του τύπου temp sms ? Όλοι φαντάζομαι έχετε εμπειρία με διαφημιστικές κλήσεις κλπ.Έχουμε κάποιο τρόπο για temp sms?

Επεξ/σία από ultrahd
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χαιρετώ!

Σε υπολογιστή πατώντας τα "βελάκια" του πληκτρολογίου .δεξια και αριστερα, το  προγραμμα (όταν είναι σε επαναληψη, όχι σε ζωντανη ροή) πηγαινει μπρος ή πίσω κατά 30 δευτερόλεπτα. Μπορώ να το αλλάξω, πχ 20 δευτερόλεπτα; Στις ρυθμισεις δεν βλεπω κάτι σχετικό. Ευχαριστώ!!

Επεξ/σία από ΑΠΟΛΛΩΝ83
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στο εξοχικό η ΤV είναι μια Panasonic  με Tivo OS πλέον .

Δυστηχώς στα διαθέσιμα apps φυσικά δεν υπάρχει το αντίστοιχο app.

Οπότε δοκίμασα την περσινή λύση/bypass που είχε λειτουργήσει  σε ΕΟΝ- όταν  η τηλεόραση  δεν είχε ακόμα τοTivo OS.

Οταν λοιπόν δοκίμασα ξανά  αν είναι εφαρμόσιμη ξανά η περσινή λύση δηλαδή  μέσω  του ενσωματωμένου browser   να κάνω login πληκτρολογώντας την διεύθυνση  https://eon.tv/login

επιλέγοντας Nova από τους διαθέσιμους provider και να συμπληρώνεις userid/password  και  έτοιμος.

Αλλά δυστηχώς φέτος εισέπραξα την παρακάτω εικόνα.

22eon.jpg.52717bcaf4d04de7eb7cdc7b4cca84ae.jpg

με την διαφορά ότι η εφαρμογή EOΝ δεν είναι διαθέσιμη στην συσκευή μου .

Εκτός αν κάνω κάποιο λάθος .

Υπάρχει κάποιος τρόπος άμεσος ή εμμεσος να εγκατακαταστήσω την σχετικη εφαρμογή ?

Οκ υπάρχει πάντα ή λύση του cast  μεσω του κινητού ή του  android tvbox.

Αλλά αναρωτιέμαι αν μπορεί να γίνει αλλιώς και απευθείας .

Παρεπιμπτόντως  στα διαθέσιμα apps ως επιλογή υπάρχει το web app tester (Το λέω μήπως μπορεί να χρησιμοποιηθεί )

11eon.jpg.c79f7eced191d47d4841d675eb0750eb.jpg

Επεξ/σία από Walternet
Δημοσ.
Στις 13/12/2024 στις 2:52 ΜΜ, paylidis είπε

Σε WebOS τρεχω εγω. Περυσι που το ετρεχα σε android οντως δεν ειχε αυτο το θεμα (ειχε βεβαια τα σπασιματα του κ παλι). Δε το κανει παντα, οποτε υπεθεσα οτι εχει να κανει με τη χρηση;

Σε WebOS LG TV, όταν ανοίγω την εφαρμογή μου βγάζει κάτι για self care portal και έναν κωδικό και δεν μπορώ να βγάλω άκρη. Μπορείς να βοηθήσεις με την διαδικασία του πως το έκανες να δουλέψει?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
48 λεπτά πριν, laxanoulis είπε

Σε WebOS LG TV, όταν ανοίγω την εφαρμογή μου βγάζει κάτι για self care portal και έναν κωδικό και δεν μπορώ να βγάλω άκρη. Μπορείς να βοηθήσεις με την διαδικασία του πως το έκανες να δουλέψει?

Πήγαινε στο sms που ήρθε στο κινητό σου. Πάτα το λινκ που έχει εκεί με ένα "μακρυνάρι" token....Ανοίγουν "κουτάκια" εκεί. Σε αυτά τα κουτάκια βάλε τα νούμερα και γράμματα που εμφανίζει η τηλεόραση σου. Μετά από αυτό σε ελάχιστα δευτερόλεπτα όλα ΟΚ

Επεξ/σία από ak156
  • Thanks 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, laxanoulis είπε

Δε γνωρίζω δοκίμασε αυτό που είπε ο ak156 αν κ νομίζω ότι είναι θέμα της τηλεόρασης και όχι της eon 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, paylidis είπε

Δε γνωρίζω δοκίμασε αυτό που είπε ο ak156 αν κ νομίζω ότι είναι θέμα της τηλεόρασης και όχι της eon 

Δεν υπάρχει, ούτε υπήρχε ποτέ θέμα με την LG. Έχω 1 LG smart TV 49άρα μοντ. 7100. Και πέρυσι και φέτος άψογα. Απλά ήθελε και update η εφαρμογή ΕΟΝ.....λογικό εφόσον δεν την χρησιμοποίησα από πέρυσι😉 Απλά μπερδεύονται πολλοί με την διαδικασία ενεργοποίησης (είναι αυτή που λέω παραπάνω) σε smart TV σε σχέση με άλλες συσκευές (όπου θέλει user+pass).

Επεξ/σία από ak156
Δημοσ.
2 ώρες πριν, ak156 είπε

Πήγαινε στο sms που ήρθε στο κινητό σου. Πάτα το λινκ που έχει εκεί με ένα "μακρυνάρι" token....Ανοίγουν "κουτάκια" εκεί. Σε αυτά τα κουτάκια βάλε τα νούμερα και γράμματα που εμφανίζει η τηλεόραση σου. Μετά από αυτό σε ελάχιστα δευτερόλεπτα όλα ΟΚ

1 ώρα πριν, paylidis είπε

Δούλεψε με τον τρόπο που έγραψε ο @ak156! Ευχαριστώ! 

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

μία βοηθεια παρακαλώ. Έχω κατεβάσει την εφαρμογή στο τάμπλετ (redmi pad se) και θέλω να κάνω μετάδοση στην τηλεόραση (Philips 43PUS6704) η οποία είναι μεν smart, αλλά όχι android. 

Παίζει λοιπόν ενα κανάλι, πάω να κάνω μετάδοση στην τηλεόραση απο το γνωστό εικονίδιο κάτω δεξιά (όπως γινεται και με youtube), αλλά δεν βρίσκει την τηλεοραση, όσες φορές και να το προσπάθησα. Συσκευές εννοείται συνδεδεμένες στο ίδιο δίκτυο wifi.

Πάω να συνδεσω και με διαδικασία miracast. Από ρυθμίσεις τάμπλετ+τηλεόρασης πάω στο miracast, εκεί το ταμπλετ βρίσκει την τηλεόραση και μόλις προσπαθήσει να κανει σύζευξη, βγάζει μηνυμα η τηλεόραση πως ακυρώσε την διαδικασια.

Καμιά ιδέα τί πάει λάθος ή άλλο τρόπο που μπορώ να κάνω την μετάδοση;

Ευχαριστώ προκαταβολικά

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, manzana είπε

Καλησπέρα σας,

μία βοηθεια παρακαλώ. Έχω κατεβάσει την εφαρμογή στο τάμπλετ (redmi pad se) και θέλω να κάνω μετάδοση στην τηλεόραση (Philips 43PUS6704) η οποία είναι μεν smart, αλλά όχι android. 

Παίζει λοιπόν ενα κανάλι, πάω να κάνω μετάδοση στην τηλεόραση απο το γνωστό εικονίδιο κάτω δεξιά (όπως γινεται και με youtube), αλλά δεν βρίσκει την τηλεοραση, όσες φορές και να το προσπάθησα. Συσκευές εννοείται συνδεδεμένες στο ίδιο δίκτυο wifi.

Πάω να συνδεσω και με διαδικασία miracast. Από ρυθμίσεις τάμπλετ+τηλεόρασης πάω στο miracast, εκεί το ταμπλετ βρίσκει την τηλεόραση και μόλις προσπαθήσει να κανει σύζευξη, βγάζει μηνυμα η τηλεόραση πως ακυρώσε την διαδικασια.

Καμιά ιδέα τί πάει λάθος ή άλλο τρόπο που μπορώ να κάνω την μετάδοση;

Ευχαριστώ προκαταβολικά

Καλημέρα. Για να είμαι ειλικρινής δεν είχα δοκιμάσει ξανά να κάνω cast, εφόσον έβαλα σε ολες τις smart τηλεοράσεις μου το apk, ενώ και στα TVbox επίσης τα έκανα να παίζουν με το apk. Τέλος σε λαπτοπ, κινητό, τάμπλετ επίσης όλα ΟΚ.

Όμως δοκίμασα από το Xiaomi κινητό μου να κάνω cast σε ένα Smart Monotor Samsumg 32" που έχω μπροστά μου.

-  Πράγματι μέσω της εφαρμογής ΕΟΝ στο κινητό μου Xiaomi Note 9T δεν εύρισκε το μόνιτορ για να κάνει cast (πάτημα του εικονιδίου τηλεόρασης κατω δεξιά στην ΕΟΝ, που είναι για το cast🫠).

-  Όμως το Xiaomi(redmi) έχει στο scrolldown menu επιλογή για "Μετάδοση". Άρα συνδέοντας πρώτα το κινητό εκεί με αυτό τον τρόπο, παίζει κανονικά η ΕΟΝ στο 32άρι Smart monitor😎

Δεν ξέρω εάν έχεις αντίστοιχη επιλογή/εικονίδιο στο δικό σου tablet (redmi/Xiaomi)

xiaomi_note_9t.jpg

Επεξ/σία από ak156
Δημοσ.
3 ώρες πριν, ak156 είπε

Καλημέρα. Για να είμαι ειλικρινής δεν είχα δοκιμάσει ξανά να κάνω cast, εφόσον έβαλα σε ολες τις smart τηλεοράσεις μου το apk, ενώ και στα TVbox επίσης τα έκανα να παίζουν με το apk. Τέλος σε λαπτοπ, κινητό, τάμπλετ επίσης όλα ΟΚ.

Όμως δοκίμασα από το Xiaomi κινητό μου να κάνω cast σε ένα Smart Monotor Samsumg 32" που έχω μπροστά μου.

-  Πράγματι μέσω της εφαρμογής ΕΟΝ στο κινητό μου Xiaomi Note 9T δεν εύρισκε το μόνιτορ για να κάνει cast (πάτημα του εικονιδίου τηλεόρασης κατω δεξιά στην ΕΟΝ, που είναι για το cast🫠).

-  Όμως το Xiaomi(redmi) έχει στο scrolldown menu επιλογή για "Μετάδοση". Άρα συνδέοντας πρώτα το κινητό εκεί με αυτό τον τρόπο, παίζει κανονικά η ΕΟΝ στο 32άρι Smart monitor😎

Δεν ξέρω εάν έχεις αντίστοιχη επιλογή/εικονίδιο στο δικό σου tablet (redmi/Xiaomi)

xiaomi_note_9t.jpg

Καλημέρα!

Την έχει αυτή την λειτουργία το τάμπλετ, έτσι προσπάθησα να κάνω μετάδοση μέσω miracast. Δεν ξέρω για ποιον λόγο η τηλεόραση ακύρωνε την διαδικασία.

Προσπάθησα να δοκιμάσω την ίδια λειτουργία με κινητό samsung, με το κινητό έγινε κανονικά σύζευξη. Αποσυνδέω το samsung, ξαναπροσπαθώ να συνδέσω το τάμπλετ και έπαιξε.......Ε δεν μπορώ να καταλάβω γιατί.....🤔

Σε ευχαριστώ πάντως για την απάντηση.

Δημοσ.
18 hours ago, ΑΠΟΛΛΩΝ83 said:

Παίδες έχετε κολλήματα στα νοβασπορτς από υπολογιστή; Ευχαριστω!

σε 2 ματς ευρωλίγκας που είδα είχα αρκετά και ενοχλητικά κολλήματα κι εγω. Απο υπολογιστή επίσης, τηλεόραση δεν δοκίμασα

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...