Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στην τηλεόρασή μου βγάζει την πίστη κάθε φορά μέχρι να ανοίξουν τα κανάλια. Δείχνει μια σκέτη μαύρη οθόνη χωρίς ήχο  και φτιάχνει μόνο με πολλά restart. 

Μου το έκανε και πέρυσι και νόμιζα ότι έφταιγε η σύνδεσή μου, αλλά δεν νομίζω γιατί και φέτος στο κινητό μου παίζει απροβλημάτιστα. 

´Εχει κανένας το ίδιο πρόβλημα;

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Sherlock_7 είπε

Στην τηλεόρασή μου βγάζει την πίστη κάθε φορά μέχρι να ανοίξουν τα κανάλια. Δείχνει μια σκέτη μαύρη οθόνη χωρίς ήχο  και φτιάχνει μόνο με πολλά restart. 

Μου το έκανε και πέρυσι και νόμιζα ότι έφταιγε η σύνδεσή μου, αλλά δεν νομίζω γιατί και φέτος στο κινητό μου παίζει απροβλημάτιστα. 

Εγώ... όπως και πέρυσι! Επικοινώνησα με την εξυπηρέτηση πελατών πέρυσι, δε βγήκε άκρη (μετά από 3 ώρες στο chat) και φέτος δεν ασχολούμαι καν...

Δημοσ.

Εγώ το ανέφερα στη προηγούμενη σελίδα. Πέρυσι σε άλλη τηλεόραση (Android) δεν είχα θέμα 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προφανώς έχει σημασία και με τι τηλεόραση το χρησιμοποιείς (δεν μας είπες - edit...δεν είδα το αμέσως προηγούμενο ποστ-sorry) και ταυτόχρονα ίσως με τι σύνδεση στο Ιντερνετ. Δεν ξέρω εάν βοηθούσε να πήγαινες στις ρυθμίσεις και να έβαζες αντί "Αυτόματο" συγκεκριμμένη ταχύτητα π.χ. 1 (εάν δεν υπάρχει καλό Ιντερνετ).

Εγώ στα πλαίσια δοκιμών έχω βάλει ΕΟΝ στην παλιά μου 49άρα Smart LG (μοντέλλο 7100), με την Android TCL 65C805 και με την Samsung Smart Monitor 32" (πρόσφατη) και παίζει άψογα σε όλες. Επίσης παίζει άψογα σε 4 διαφορετικά TVbox. Κάποιες φορές έχω βάλει να παίζει 4 διαφορετικά κανάλια ΕΟΝ σε 4 διαφορετικές πηγές (για τεστ φυσικά). Βέβαια έχω και FTTH 300/300.

Στιγμιότυπο οθόνης 2024-12-14 204617.png

Επεξ/σία από ak156
Δημοσ.

Ρε παλικαρια πως το βαζω στην τηλεοραση δεν βρισκω καπου τον τροπο το εχω βαλει στον υπολογιστη στο κινητο.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε

Ρε παλικαρια πως το βαζω στην τηλεοραση δεν βρισκω καπου τον τροπο το εχω βαλει στον υπολογιστη στο κινητο.

Εάν εννοείς πως βάζεις τον κωδικό που εμφανίζεται στην TV, τότε διαβασε εδώ: https://myphone.gr/forum/topic/73324/?do=findComment&comment=7332635

• Thanks 2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, ak156 είπε

Εάν εννοείς πως βάζεις τον κωδικό που εμφανίζεται στην TV, τότε διαβασε εδώ: https://myphone.gr/forum/topic/73324/?do=findComment&comment=7332635

Ηταν το link στο sms δεν σκεφτηκα καν να μπω.

Ευχαριστω!

Δευτερη τηλεοραση δεν με αφησε να βαλω.

Μηπως επειδη το εβαλα στο κινητο και στον υπολογιστη;

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε

Ηταν το link στο sms δεν σκεφτηκα καν να μπω.

Ευχαριστω!

Δευτερη τηλεοραση δεν με αφησε να βαλω.

Μηπως επειδη το εβαλα στο κινητο και στον υπολογιστη;

Μόνο σε 1 τηλεόραση !!! Διάβασε πάλι εδώ ίσως: https://myphone.gr/forum/topic/73324/?do=findComment&comment=7331477

https://myphone.gr/forum/topic/73324/?do=findComment&comment=7332202

Ποιος σου απαγορεύει όμως να βγάλεις 2ο, 3ο κλπ κωδικό με άλλο τηλ και μέιλ? Εγώ 5 έβγαλα. Να είναι καλά οι φίλοι, συγγενείς κλπ που δεν ασχολούνται με παρόμοια😉

Επεξ/σία από ak156
  • Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα

Έχω στο σπίτι μου Cosmote tv Full pack με τα αθλητικά κανάλια της nova και θα ήθελα να βάλω και nova μόνο το cinema pack. Μπορώ να το βάλω ή θα πρέπει να έχω  nova internet υποχρεωτικά στο σπίτι?

Δημοσ.
2 ώρες πριν, airtrelomike13 είπε

Καλησπέρα

Έχω στο σπίτι μου Cosmote tv Full pack με τα αθλητικά κανάλια της nova και θα ήθελα να βάλω και nova μόνο το cinema pack. Μπορώ να το βάλω ή θα πρέπει να έχω  nova internet υποχρεωτικά στο σπίτι?

ΔΕΝ χρειάζεται να έχεις nova internet !!

• Thanks 1
Δημοσ.
Στις 14/12/2024 στις 6:04 ΜΜ, Sherlock_7 είπε

Έχω την εντύπωση ότι κάτι τέτοιο μπορεί να σου συμβαίνει και για έναν άλλο λόγο (πέρα από την  παλαιότητα της τηλεόρασης). Μήπως την κλείνεις "απότομα" με το ON/OFF ενώ βλέπεις περιεχόμενο? Αυτό ίσως δημιουργεί θεματάκια κλπ. Δοκίμασε πριν κλείσεις την τηλεόραση, να σταματήσεις το streaming, να βγεις από την εφαρμογή και μετά να την κλείσεις. Εάν κάνεις τον κόπο να το δοκιμάσεις, λες αποτέλεσμα !

Δημοσ.
3 ώρες πριν, ak156 είπε

Έχω την εντύπωση ότι κάτι τέτοιο μπορεί να σου συμβαίνει και για έναν άλλο λόγο (πέρα από την  παλαιότητα της τηλεόρασης). Μήπως την κλείνεις "απότομα" με το ON/OFF ενώ βλέπεις περιεχόμενο? Αυτό ίσως δημιουργεί θεματάκια κλπ. Δοκίμασε πριν κλείσεις την τηλεόραση, να σταματήσεις το streaming, να βγεις από την εφαρμογή και μετά να την κλείσεις. Εάν κάνεις τον κόπο να το δοκιμάσεις, λες αποτέλεσμα !

Πάντα κάνω exit πριν κλείσω την τηλεόραση.

Νομίζω είναι θέμα συμβατότητας. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...