Dimitris_1981 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 4 ώρες πριν, vastegial_74 είπε Όλοι παίρνουν στοιχεία ο ένας απ' τον άλλο. Το μήλο μέχρι πρότινος δεν είχε widgets, δεν μπορούσες να αλλάξεις θέση στα εικονίδια κτλ. Μια χαρά είναι το One ui, το καλύτερο ui σε android με διαφορά. Έχω το 13 Pro max για δεύτερο για συγκεκριμένη χρήση και μόνο. Μέχρι εκεί. Όσο για τις γρήγορες ρυθμίσεις, δεν βλέπω να έχουν και μεγάλη διαφορά από το πώς είναι τώρα. Η διαφορά είναι πως το κάνεις. Αν το κάνεις πανομοιότυπο ή προσπαθείς να διαφοροποιηθείς. Το δείγμα γραφής της Samsung ειδικά τα τελευταία χρόνια δείχνει ότι αντιγράφει απροκάλυπτα. Και το λέω εγώ που έχω πει άπειρες φορές ότι τα Galaxy S Series είναι κινητάρες. Δεν έχω κάποια εμπάθεια με την Samsung αλλά το αντίθετο. Μπορώ να σου πω ότι στεναχωριέμαι κιόλας. Ήμουν πολλά χρόνια αποκλειστικά σε Galaxy S. Φυσικά και η Apple αντιγράφει από το Android. Απλά δεν το κάνει τόσο απροκάλυπτα και συνήθως βγάζει μια δική της εκδοχή του ίδιου πράγματος. Επίσης πολλά πράγματα δεν θέλει να τα κάνει μέχρι να αναγκαστεί από τον ανταγωνισμό. Πχ Δεν δίνει Dex στο iPad ,ενώ έχει την επεξεργαστική ισχύ, γιατί θέλει να μας αρμέγει με τα MacBook. Στον αντίποδα δεν βάζει pen στα MacBook. This is Apple . Ποτέ δεν είπα ότι είναι καλή και μας αγαπάει την τσέπη μας θέλει. σ.σ. Widgets είχε στο MacOS από το 2005 , απλά για κάποιο ανεξήγητο λόγο δεν ήθελε να τα φέρει στο iOS μέχρι το 2020 που γενικά ανασχεδιάσε τα widgets. Τα UI panels υπάρχουν πολύ πριν βγουν τα κινητά. Επίσης η Apple είχε εμμονή να κάνει auto arrange. Ο λόγος που δεν τα έβαζε η Apple είναι γιατί έχει εμμονή στην ελαχιστοποίηση του customization. Θυμάμαι εποχές που καταλάβαινες το iPhone γιατί όλα είχαν το ίδιο ήχο κλήσης.
JcD Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 11 hours ago, Dimitris_1981 said: Η διαφορά είναι πως το κάνεις. Αν το κάνεις πανομοιότυπο ή προσπαθείς να διαφοροποιηθείς. Το δείγμα γραφής της Samsung ειδικά τα τελευταία χρόνια δείχνει ότι αντιγράφει απροκάλυπτα. Και το λέω εγώ που έχω πει άπειρες φορές ότι τα Galaxy S Series είναι κινητάρες. Δεν έχω κάποια εμπάθεια με την Samsung αλλά το αντίθετο. Μπορώ να σου πω ότι στεναχωριέμαι κιόλας. Ήμουν πολλά χρόνια αποκλειστικά σε Galaxy S. Φυσικά και η Apple αντιγράφει από το Android. Απλά δεν το κάνει τόσο απροκάλυπτα και συνήθως βγάζει μια δική της εκδοχή του ίδιου πράγματος. Επίσης πολλά πράγματα δεν θέλει να τα κάνει μέχρι να αναγκαστεί από τον ανταγωνισμό. Πχ Δεν δίνει Dex στο iPad ,ενώ έχει την επεξεργαστική ισχύ, γιατί θέλει να μας αρμέγει με τα MacBook. Στον αντίποδα δεν βάζει pen στα MacBook. This is Apple . Ποτέ δεν είπα ότι είναι καλή και μας αγαπάει την τσέπη μας θέλει. σ.σ. Widgets είχε στο MacOS από το 2005 , απλά για κάποιο ανεξήγητο λόγο δεν ήθελε να τα φέρει στο iOS μέχρι το 2020 που γενικά ανασχεδιάσε τα widgets. Τα UI panels υπάρχουν πολύ πριν βγουν τα κινητά. Επίσης η Apple είχε εμμονή να κάνει auto arrange. Ο λόγος που δεν τα έβαζε η Apple είναι γιατί έχει εμμονή στην ελαχιστοποίηση του customization. Θυμάμαι εποχές που καταλάβαινες το iPhone γιατί όλα είχαν το ίδιο ήχο κλήσης. Στεναχωριέσαι επειδή μία εταιρία υιοθετεί κάτι καλό που έχει κάνει κάποια άλλη? Θα μας τρελάνετε ρε παιδιά ειλικρινά! Να σταματήσει και η apple να χρησιμοποιεί οθόνες της σάμυ για να μην στεναχωριέστε όχι τίποτα άλλο δλδ 😀 2
vastegial_74 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 15 ώρες πριν, MetroStar είπε Γιατί έχει ακόμα εικονικά κουμπάκια κάτω; Δεν έχει gestures by default; Όχι δεν έχει gestures by default γιατί αρκετοί χρήστες ειδικά κάποιας ηλικίας δεν τα θέλουν, αν θες βάζεις εσύ και μάλιστα σου δίνει πάρα πολλές επιλογές getures. Το βασικότερο όλων βέβαια ότι μπορείς να κάνεις πίσω τραβώντας και από τις δύο μεριές της οθόνης 🫢, μαγικό; Επεξ/σία 7 Δεκεμβρίου 2024 από vastegial_74
Dimitris_1981 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 2 ώρες πριν, JcD είπε Στεναχωριέσαι επειδή μία εταιρία υιοθετεί κάτι καλό που έχει κάνει κάποια άλλη? Θα μας τρελάνετε ρε παιδιά ειλικρινά! Να σταματήσει και η apple να χρησιμοποιεί οθόνες της σάμυ για να μην στεναχωριέστε όχι τίποτα άλλο δλδ 😀 Άλλο υιοθετεί άλλο καρααντιγράφει. Το εξήγησα και πριν νομίζω. Εννοείται ότι αγοράζει components από τρίτους ,όχι μόνο από Samsung ,αλλά ακόμα κι εκεί είναι σύμφωνα με τις προδιαγραφές της. Ίσα ίσα που με οθόνες με προδιαγραφές όπως οι tandem display τους δείχνει το δρόμο πως με OLED να μην έχουν το θέμα με την χαμηλή φωτεινότητα. Φυσικά και δεν κατέχει την τεχνολογία της οθόνης όμως ωθεί την αγορά στην παραγωγή και χρήση της. Κανείς πχ δεν είχε καταλάβει γιατί έβγαλε τον φορτιστή ή την το headphone jack. Στην αρχή κοροϊδεύανε μετά απλά κάναν το ίδιο. Στον αντίποδα μπορείς να καταλογίσεις στην Apple στην εμμονή με τις μικρές οθόνες που τελικά κατάλαβε ότι έκανε λάθος. Επίσης δεν έτρεξε να βγάλει foldable επειδή το έκανε ο ανταγωνισμός. Περιμένει να ωριμάσει η τεχνολογία ώστε να προσφέρει κάτι που θα είναι ποιοτικά καλό και θα έχει βρει χρήση. Από εποχή Jobs, που δεν τον συμπαθούσα, είχε δηλώσει δεν κοιτάμε πρώτα την τεχνολογία αλλά σχεδιάζουμε ένα προϊόν και κοιτάμε αν η υπάρχουσα τεχνολογία μπορεί να το εξυπηρετήσει. Μόνο όπου δεν υπάρχει κάτι που μας εξυπηρετεί σχεδιάζουμε αυτό που μας χρειάζεται. Για αυτό έφυγες από τα πλαστικά κινητά. Για αυτό έχεις σήμερα Smartphone, Tablets κ.α.
andreas1gr Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Άλλο ένα άρθρο για μια ιδιωτική εταιρία και τρέχουν οι φανατισμενοι οπαδοί μιας άλλης ιδιωτικής εταιρίας (με έμβλημα ένα φρούτο αυτή την φορά) να χλευασουν την πρώτη ιδιωτική εταιρία.... Εν το μεταξύ κανένας από αυτούς δεν έχει ούτε 1 μετοχή της εταιρίας με έμβλημα το φρούτο και ενδεχομένως να μην έχει αυτή την συγκεκριμένη στιγμή ούτε 1€ για κουλούρι με σουσάμι... Σημεία των καιρών.... ΥΓ. Μπράβο σε όλες τις ιδιωτικές εταιρίες που αναβαθμίζουν το παρεχόμενο προϊόν τους. Επεξ/σία 7 Δεκεμβρίου 2024 από andreas1gr 1
dhm21911 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 3 ώρες πριν, andreas1gr είπε Άλλο ένα άρθρο για μια ιδιωτική εταιρία και τρέχουν οι φανατισμενοι οπαδοί μιας άλλης ιδιωτικής εταιρίας (με έμβλημα ένα φρούτο αυτή την φορά) να χλευασουν την πρώτη ιδιωτική εταιρία.... Εν το μεταξύ κανένας από αυτούς δεν έχει ούτε 1 μετοχή της εταιρίας με έμβλημα το φρούτο και ενδεχομένως να μην έχει αυτή την συγκεκριμένη στιγμή ούτε 1€ για κουλούρι με σουσάμι... Σημεία των καιρών.... ΥΓ. Μπράβο σε όλες τις ιδιωτικές εταιρίες που αναβαθμίζουν το παρεχόμενο προϊόν τους. Δεν χρειαζεται να εχεις καπου μετοχες για να μιλας η ακομα και να τσακωνεσαι. Αν γινοταν αυτο που λες θα καθομασταν για καφε και δεν θα ειχαμε τι να πουμε. Να σου θυμησω οτι δολοφονουν ανθρωπους για το ποδοσφαιρο? Δεν νομιζω να εχουν μετοχες. Εγω προσωπικα δεν βλεπω καπου αντιγραφη σε κατι. Αμα ηταν ετσι να εβαζε πατεντα ο καθενας στο καθε τι που βγαζει και να μην το ειχαν οι υπολοιποι. Εμεις θα ημασταν χαμενοι στο τελος γιατι θα ειχαμε 10 πραγματα αντι για 100.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα