Προς το περιεχόμενο

Marvel Rivals

ilos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το μόνο θέμα που έχω στο game είναι το quickplay. Αν κάποιος τύχει να χάσει 2-3 φορές συνεχόμενα (επειδή συνήθως τρολάρουν με 6 duelysts ή απλά δοκιμάζουν χαρακτήρες που δε ξέρουν), τότε κατά 99.9% θα σε πετάξει σε bot match μετά....

Θα έπρεπε να υπάρχει επιλογή ώστε αυτό να απενεργοποιείται αν δε το θες. Δε θέλω άλλες 40-0 feel good ταρίφες χόρτασα εντάξει.

• Like 1
Δημοσ.

Μετα το ranked reset το competitive αυτες τις μερες ειναι αισχρο. Ανεβαζα χαλαρα ranks με strange/healers και τωρα ειναι ακατορθωτο😅

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 11/1/2025 στις 12:53 ΠΜ, 7nisiotis είπε

Τι γλέντι έχει ρίξει σε κάτι overfailed2 το παίγνιο πάντως. 🗿

Το Marvel Rivals έχει μαζέψει κόσμο/streamers από όλα τα multiplayer παιχνίδια πέραν του OW, λέγε με call of duty, Apex Legends, Valorant κλπ, οχι γιατί είναι παιχνιδάρα, αλλά γιατί είναι αυτή την στιγμή δημοφιλές και είχε καλό timing κυκλοοφορίας(όπως το Helldivers/Palword πέρυσι).

Αν πχ έβγαινε ένα άλλο δημοφιλές παιχνίδι σε λίγες ημέρες, πολλοί από αυτούς θα το αφήναν και θα το έκραζαν και αυτό

Επεξ/σία από Fulgore
  • Moderators
Δημοσ.

Το OW δεν θα πεθάνει από το MR, αυτό είναι σίγουρο.
Για μένα προσωπικά πάντως που δεν έπαιξα καν την beta γιατί ήμουν σε φάση "πωωω, copy-paste από Κίνα του Overwatch για κινητά θα είναι" και από τότε που το έβαλα για περιέργεια, δεν έχω ξεκολλήσει.

Και ναι, αν δεν είχε Marvel από πίσω, φυσικά θα πήγαινε άπατο, αλλά τι να κάνουμε, γουστάρω να Hulk Smash.

• Like 1
Δημοσ.

Επαιξα με τον punisher και πραγματικά εντυπωσιάστηκα.
Πολύ ανώτερο από Overwatch 2!
Ειδικά το κανονάκι που έχει που το στήνει και αρχίζει να γαζώνει πολύ γαμάτο!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...