Προς το περιεχόμενο

Marvel Rivals

ilos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Καλά και για τα tanks διαβάζω ότι γενικά δεν είναι η καλύτερη εμπειρία.

Επίσης πολλά παράπονα και για το progression και τα battle pass unlocks.

Δηλαδή μιλάμε κυριολεκτικά για ηλίθιους εκεί στην NetEase.

Από την μια δεν βαζουν role queue για να παίξεις και καλά με τον ήρωα που θέλεις, από την άλλη σου βάζουν tasks/challenges, να παίξεις με συγκεκριμένους ήρωες για να ξεκλειδώσεις πράγματα.

Λές και παίζεις mobile παιχνίδι.

Οκ προς το παρόν ας πούμε έχει την φάση του το παιχνίδι(ειδικά με παρέα), αλλά αν δεν γίνουν σύντομα ριζικές αλλαγές, θα χασει πολύ κόσμο σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Kοιτα συγκριτικα με OW,για παραδειγμα, στο πρωτο overwatch(το παλιο καλο) ημουν healer/tank main οποτε καταλαβαινω το struggle. θα συμφωνησω στο tank gameplay εδω οντως δεν μου αρεσει σχεδον κανενα tank, ισως λιγο dr strange που εχει το περισσοτερο utility και hulk. Απλα νομιζω οτι σε σχεση με tanks ειναι καπως πιο viable οι healers.

Γενικα δεν ειναι να το παρεις στα σοβαρα το παιχνιδι, δεν νομιζω οτι εχει και τετοιες βλεψεις.

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν τα γράφω τα παραπάνω για να το πάρει κάποιος το παιχνίδι στα σοβαρά με το καλημέρα.

Απλά διαβάζω ότι το παιχνίδι είναι πολύ διασκεδαστικό ή ανώτερο του OW2, δεν βλέπω κάτι τέτοιο στην πράξη(χωρίς φυσικά να αποθεώνω το OW2).

Ναι αν παίξεις μόνο dps και κάνεις yolo(οπως δειχνουν τα περισσότερα memes ιντερνετικά) ή αν σου κάτσει καλή ομάδα(ή έχεις παρέα)και κερδίζεις, θα περάσεις καλά/διασκεδάσεις.

Τις περισσότερες φορές όμως(ειδικά τώρα στις αρχές),δεν είναι τα πράγματα τόσο ρόδινα.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Fulgore είπε

Από την μια δεν βαζουν role queue για να παίξεις και καλά με τον ήρωα που θέλεις, από την άλλη σου βάζουν tasks/challenges, να παίξεις με συγκεκριμένους ήρωες για να ξεκλειδώσεις πράγματα.

Το θέμα δεν είναι να παίξεις με συγκεκριμένο ήρωα, αλλά ότι θέλει π.χ. kills με συγκεκριμένα team-ups και φυσικά χρησιμοποιώντας την αντίστοιχη team-up attack.

Αν δεν κάνω λάθος όμως, αυτά (όχι τα achievements) πιάνουν και στο vs AI.

Γενικά πάντως, με τα tanks πάω πιο καλά, έχω ξεχάσει φαίνεται πώς είναι να παίζεις dps σε αυτά γιατί είχα παρατήσει το OW και έπαιξα απειροελάχιστα το 2. Hulk ❤️ , Thor αν δεν πάρει ο @ilos που τον κατέχει καλύτερα, έχει φάση κι αυτός. Cap επίσης. Μόνο Snow έχω παίξει από healers και dps, λίγο Iron Man, Wolverine, Moon Knight προσπαθώ να βρω πώς να παίζω κι έναν γύρο Punisher.

Δεν βλέπω κάτι "πωωωω, χάλια τα έχουν κάνει", αλλά ισχύει ότι μερικοί χαρακτήρες δεν θα δουν MVP (π.χ. Jeff), ενώ αν είχε PotG όπως στα Overwatch, τότε θα έβλεπε όταν τρώει 4 και τους πετάει στον γκρεμό.

Δημοσ.

Το σύστημα ranked μου φαίνεται πόλη περίεργο. Αντί για να έχει placement matches, σε ξεκινάει με 0 elo και πρέπει να το ανεβάσεις μόνος σου. 4 ματς έπαιξα και σε όλα οι αντίπαλοι ήταν λες και παίζουν το games 1 χρόνο, ενώ οι συμπαίκτες βαρουσαν μύγες. Αν δεν κάνεις full squad μάλλον, δεν πρόκειται να απολαύσεις ranked.

• Έγινε αλλαγή τίτλου σε Marvel Rivals
Δημοσ.

Και στο Unranked πλέον είναι πολλές φορές έτσι.

Αυτό μάλιστα που μου έχει κάνει (κακή)εντύπωση, είναι ότι ήδη με το καλημέρα βλέπω συνέχεια τους ίδιους και τους ίδιους ήρωες.

Δεν πρέπει να έχω δει ούτε μια φορά Namor και Storm πχ και σχεδόν ποτέ Dagger και Squir Girl.

• Moderators
Δημοσ.

Namor ισχύει ότι είναι ίσως ο πιο σπάνιος. Storm βλέπω κάθε τόσο, αλλά είναι πολύ αργή στην κίνησή της, οπότε δεν είναι εύκολη. Και ο Spidey αν έχεις χέρι κάνει παπάδες, αλλιώς flat spider. Cloak & Dagger έχει πολύ καλό healing και κάνει counter όπως διαβάζω τον Iron Fist (πρέπει να τους δοκιμάσω), και έχουμε δει πολύ συχνά. Squirrel Girl επίσης, είναι ενοχλητική με το CC της και σε CC comp που είδαμε χτες, είχαμε θέματα να μπούμε εύκολα Thor/Hulk.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, naruto14 είπε

Το σύστημα ranked μου φαίνεται πόλη περίεργο. Αντί για να έχει placement matches, σε ξεκινάει με 0 elo και πρέπει να το ανεβάσεις μόνος σου. 4 ματς έπαιξα και σε όλα οι αντίπαλοι ήταν λες και παίζουν το games 1 χρόνο, ενώ οι συμπαίκτες βαρουσαν μύγες. Αν δεν κάνεις full squad μάλλον, δεν πρόκειται να απολαύσεις ranked.

Επαιξα και εγω με ενα φιλο ranked και ειναι πραγματικα αχταρμας :D

Επισης υπαρχουν και θεματα performance που δεν ανεφερε κανεις εδω, ριχνει πολλα frames και σε high end rigs

Επεξ/σία από kti23
Δημοσ.

Πέρα από το ότι ρίχνει frames όταν γίνεται χαμός στην οθόνη, έχει σοβαρό θέμα με traversal hitching. Δοκίμασα διάφορα πράγματα να σιγουρευτώ ότι δεν φταίει κάτι στο setup μου, αλλά είμαι σχεδόν σίγουρος πως οφείλεται στην UE5. Ακριβώς παρόμοια θέματα έχω και στο The Finals, μόνο που εδώ είναι πιο έντονα. Δοκιμάστε να παίξετε με spider-man και να κινείστε γρήγορα στο χάρτη και θα καταλάβετε τι εννοώ :P.

Δεν ευελπιστώ ότι η ομάδα θα ασχοληθεί με τέτοια ζητήματα και καθώς δεν έχουν αναφερθεί ιδιαίτερα. Οι περισσότεροι γράφουν στα forums "buttery smooth" κλασσικά, χωρίς οι ίδιοι να μπορούν να παρατηρήσουν τα stutters.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Hero tierlist από τον Necros (Pro Genji/Spiderman και τον μεγαλύτερο rivals streamer atm στο twitch).

Untitled.jpg

Προφανώς τα κρίνει και ο ίδιος από την δικιά του σκοπιά στο high elo competitive, οπού εκεί οι ranged χαρακτήρες υπερτερούν. Σε γενικές γραμμές συμφωνώ αν και tbh στα παιχνίδια που παίζουμε συνήθως κάποιοι χαρακτήρες όπως ο Hawkeye, η Widow, ο Moon Knight ή ακόμα και ο Ιronfist μοιάζουν και αυτοί S-tier με καλούς παίχτες πολλές φορές.😂 Επίσης κάποιοι άλλοι χαρακτήρες όπως η Psylocke, ο Black Panther ή ο Winter Soldier που έχει top θέλουν σίγουρα πολλές ώρες για να φτάσεις να τους παίζεις σε S-tier level.

PS Wolverine RIP.

Επεξ/σία από ilos
  • 4 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...