Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
36 minutes ago, Aggelos_INSM said:

Εμενα παιδια οταν επιλεγω το κτήριο μου και την οδο απλα βγαζει μια ασπρη σελίδα και σε αλλους που εχω δει οτι πρεπει να βγαλει λιστα με τους παροχους και τα σχετικα εμενα απλα μενει στην ασπρη σελιδα. Ειναι γενικό προβλημα? Απο χθες το απογευμα τουλαχιστον που το δοκιμαζω δε δουλευει

Επιλέγεις το κτίριο και μετά πατάς ΕΠΟΜΕΝΟ που είναι κάτω δεξιά και σε πάει στην επόμενη σελίδα που είναι τα Στοιχεία της Αίτησης, η λίστα με τους παρόχους είναι απλά πληροφοριακή δεν χρειάζεται να επιλέξεις κάποιον.

Ποιος προσφέρει κάλυψη στην περιοχή σου?

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Thresh είπε

Επιλέγεις το κτίριο και μετά πατάς ΕΠΟΜΕΝΟ που είναι κάτω δεξιά και σε πάει στην επόμενη σελίδα που είναι τα Στοιχεία της Αίτησης, η λίστα με τους παρόχους είναι απλά πληροφοριακή δεν χρειάζεται να επιλέξεις κάποιον.

Ποιος προσφέρει κάλυψη στην περιοχή σου?

Ξερω φιλε αλλα με το που επιλεγω το κτήριο πεταγεται η ασπρη οθονη και κολλαει εκει και δεν υπαρχει συνέχεια 

Screenshot_2025-01-29-12-45-21-029_com.android.chrome.jpg

4 λεπτά πριν, Aggelos_INSM είπε

Ξερω φιλε αλλα με το που επιλεγω το κτήριο πεταγεται η ασπρη οθονη και κολλαει εκει και δεν υπαρχει συνέχεια 

Screenshot_2025-01-29-12-45-21-029_com.android.chrome.jpg

Αυτο εμφανιζεται πριν προλαβω να πατησω το επομενο. Παταω επιλογή στο κτήριο μου και εμφανιζεται αυτη η ασπρη οθονη 

• Super Moderators
Δημοσ.
6 minutes ago, Aggelos_INSM said:

Από την στιγμή που δοκίμασες και με laptop όπως γράφεις στο adslgr, δεν γνωρίζω τι μπορεί να φταίει.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Thresh είπε

Από την στιγμή που δοκίμασες και με laptop όπως γράφεις στο adslgr, δεν γνωρίζω τι μπορεί να φταίει.

Ειναι παραξενο γιατι εχω δοκιμασει και απο αλλη συσκευή και αλλο taxis αλλα και διαφορετικα ip και browsers...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...