HellasChristian Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Έχει κάποιος άλλος αυτό το πρόβλημα; Συμπληρώνω τα στοιχεία αλλά δεν με αφήνει να πατήσω υποβολή. Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2024 από HellasChristian
dino809 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 Είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα αλλά δεν είχα κάνει επιβεβαίωση τηλεφώνου και email στο προηγούμενο βήμα. Όταν την έκανα με άφησε να υποβάλλω.
verylife78 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 ειμαστε και εμεις που δεν εχουμε καν προσβαση σε κατι αλλο περα απο χαλκο... μεσα στο κεντρο της Κερκυρας
alpapahr Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2024 Καλησπέρα, έχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα, ενώ συμπληρώνω τα στοιχεία κανονικά δεν με αφήνει να πατήσω υποβολή. Έχω κάνει επιβεβαίωση τηλεφώνου και email στο δεύτερο βήμα που ζητά αλλά και πάλι το κουμπί της υποβολής πααραμένει γκριζαρισμένο, μόνο αποθήκευση με αφήνει να κάνω.
Potzi1982 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2024 Και σε μένα το ίδιο, ισχύει κάτι άλλο;;;
alpapahr Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Τελικά όταν βάζεις διεύθυνση δεν αρκεί να πατήσεις επιλογή πάνω στο pin με την διεύθυνση που σου βγάζει αλλά πάνω στο κτήριο για να τραβήξει τις σωστές πληροφορίες! Έτσι προχώρησε στη δικιά μου περίπτωση.
fanastas Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2024 Μπορείτε να κάνετε αίτηση ως φυσικό πρόσωπο; Εμενα μου βγαζει δυνατοτητα μόνο ως επιχείριση.
mrvaggos Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 Καλησπέρα. Έχω δύο ερωτήσεις. Είδα στις οδηγίες ότι αίτηση κάνουν όσοι έχουν μέχρι 100mbps. Εγώ έχω 200 αλλά χαλκό. Άρα δεν μπορώ να κάνω; Επίσης η αίτηση πρέπει να γίνει από το άτομο το οποίο έχει ήδη λογαριασμό στο όνομα του ή μπορεί και άτομο που διαμενει στην οικία του. Ευχαριστώ
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 Super Moderators Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 On 19/12/2024 at 11:26, mrvaggos said: Καλησπέρα. Έχω δύο ερωτήσεις. Είδα στις οδηγίες ότι αίτηση κάνουν όσοι έχουν μέχρι 100mbps. Εγώ έχω 200 αλλά χαλκό. Άρα δεν μπορώ να κάνω; Επίσης η αίτηση πρέπει να γίνει από το άτομο το οποίο έχει ήδη λογαριασμό στο όνομα του ή μπορεί και άτομο που διαμενει στην οικία του. Ευχαριστώ Όχι δεν μπορούν αυτοί με 200 κι άνω, είτε είναι χαλκός είτε οπτική. Μόνο ο κάτοχος της γραμμής. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα