Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδή πολλοί ψάχνονται και καθώς οι διαφορές στις τιμές είναι μερικές φορές μεγάλες, θα ήθελα να μου πουν, όσοι έχουν αγοράσει από το εξωτερικό, eshops όπως πχ το tradingshenzhen από το οποίο μπορώ να αγοράσω smartphone. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι η αξιοπιστία πρώτα από όλα. 

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, alexiadi είπε

Επειδή πολλοί ψάχνονται και καθώς οι διαφορές στις τιμές είναι μερικές φορές μεγάλες, θα ήθελα να μου πουν, όσοι έχουν αγοράσει από το εξωτερικό, eshops όπως πχ το tradingshenzhen από το οποίο μπορώ να αγοράσω smartphone. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι η αξιοπιστία πρώτα από όλα. 

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Εγώ μπορώ να σου πω για αυτό που ανέφερες μόνο γιατί από αυτό εχω αγοράσει. Είναι αξιόπιστο ΑΛΛΑ σε πολλές περιπτώσεις, ανοίγουν τα κινητά για να περαστούν κάποιες εκδόσεις λογισμικού και να γίνει και καλά ποιοτικός έλεγχος, έχω κάνει 3 αγορές και στις 2 τα κινητά που έλαβα είχαν γρατζουνιές που έδειχνε ότι ηταν μεταχειρισμένα. Με πολύ ταλαιπωρία μου πιστωσαν κάποιο ποσό πίσω για αυτές τις γρατζουνιές. Οπότε αν προτιμήσεις αγορά από εκεί να ξέρεις ότι είναι αξιόπιστο από άποψη αγοράς, θα στην στείλουν την συσκευή, αλλά υπάρχει περίπτωση να είναι και συσκευή που έχει επιστρέψει άλλος πελάτης (έχουν νομίζω ότι μπορείς να επιστρέψεις μια συσκευή εντός 1 μήνα). Επίσης ανάλογα την περίοδο που θα το αγοράσεις (πχ Χριστούγεννα κτλ) μπορεί να κάνει από 1 εβδομάδα έως 1 μήνα να έρθει. 

Επίσης λαμβάνεις υπόψη ότι αν τύχει κάτι και πάθει κάτι ή συσκευή θα πρέπει να τους το στείλεις για έλεγχο κτλ το οποίο θα πάρει από 2 μήνες έως και 6 μήνες μου έχει τύχει. 

Η εξυπηρέτηση τους αποτελείται από μονοψήφιο αριθμό ατόμων, εγώ προσωπικά είχα καταλάβει ότι εχουν 2 ατομα μόνο στο support τα οποία πρέπει να τρέχουν και το site. 

Εγώ δεν το ξαναπροτιμησα για αγορά με βάση όλα αυτά που σου έγραψα. Αν θες αγοράζεις, με δικό σου ρίσκο για τα παραπάνω. 

Επεξ/σία από Therempant

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...