manos04 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 Μήπως γνωρίζει κάποιος μοντέλο, χρονιά η οτιδήποτε αφορά το συγκεκριμένο mac mini. Αν είναι εφικτό φυσικά. Μου το στέλνει ένας φίλος και επειδή έρχεται χωρίς δίσκο ήθελα να ετοιμάσω δίσκο και λειτουργικό. Ευχαριστώ.
manos04 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Αυτό είναι φίλε μου; https://support.apple.com/en-us/111926 Μάλλον αυτό είναι. Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2024 από manos04
enlightened Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 2 hours ago, manos04 said: Μήπως γνωρίζει κάποιος μοντέλο, χρονιά η οτιδήποτε αφορά το συγκεκριμένο mac mini. Αν είναι εφικτό φυσικά. Μου το στέλνει ένας φίλος και επειδή έρχεται χωρίς δίσκο ήθελα να ετοιμάσω δίσκο και λειτουργικό. Ευχαριστώ. Πάνω στην κάσα λέει σειριακό και model number
manos04 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 8 ώρες πριν, enlightened είπε Πάνω στην κάσα λέει σειριακό και model number Δεν το χω πάρει ακόμη, γι αυτό ρώτησα. Οκ όμως πήρα μια ιδέα. Σας ευχαριστώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα