Sakisoriginal21 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 καλημέρα σας.ειχα κάνει αγορά παιχνιδιού από κάποιο σάιτ.το games card.κ γ να ενεργοποιηθεί το παιχνίδι.επρεπε ν φτιάξω ένα δικό τους προφίλ.κ αφού ενεργοποιούσαν το προφίλ.τοτε μπορούσα να μπω από το προφίλ μ ν παίξω το παιχνίδι.οταν μου χάλασε ο σκληρός δίσκος.κ έβαλα άλλον δεν μπορούσαν να μου ξανά ενεργοποιήσουν το παιχνίδι.μιλησα κ μαζί τους.δεν μπορούσαν 2η φορά.οποτε το έχασα.για να μην μου ξανά συμβεί.τι θα έπρεπε να έχω κάνει?συγνώμη για το σεντόνι.ευχαριατω!!! 3
Sakisoriginal21 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 7 ώρες πριν, Sakisoriginal21 είπε καλημέρα σας.ειχα κάνει αγορά παιχνιδιού από κάποιο σάιτ.το games card.κ γ να ενεργοποιηθεί το παιχνίδι.επρεπε ν φτιάξω ένα δικό τους προφίλ.κ αφού ενεργοποιούσαν το προφίλ.τοτε μπορούσα να μπω από το προφίλ μ ν παίξω το παιχνίδι.οταν μου χάλασε ο σκληρός δίσκος.κ έβαλα άλλον δεν μπορούσαν να μου ξανά ενεργοποιήσουν το παιχνίδι.μιλησα κ μαζί τους.δεν μπορούσαν 2η φορά.οποτε το έχασα.για να μην μου ξανά συμβεί.τι θα έπρεπε να έχω κάνει?συγνώμη για το σεντόνι.ευχαριατω!!! ο μπαγλαμάς γιατί έστειλε γελακι;;
Λύση infin1tyGR Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 Λύση Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 7 hours ago, Sakisoriginal21 said: τι θα έπρεπε να έχω κάνει? Να μην αγοράζεις από τέτοια site. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα