Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

έβαλε η υπάλληλος 20 ευρώ επιπλέον 

τη ρώτησα τι γίνεται τώρα και μου είπε ή πληρώνεις ή γίνεται αφαίρεση καυσίμου

της λέω κανε μου αφαίρεσή και είπα θα παω αυριο

το πρόβλημα είναι ότι παίρνει 1-2 ώρες

και αναρωτιέμαι μου καλύπτουν κάτι για τον χρόνο και την ταλαιπωρία ?

• Sad 1
  • Haha 6
Δημοσ.

[off-topic, αλλά δεν μπορώ να μη μπω στον πειρασμό, έτσι όπως διάβασα τον τίτλο 🤓 ]

Τώρα;
Τί γίνεται τώρα;

Τώρα χαμηλώστε τα φώτα ... και διπλοκλειδώστε την πόρτα ...

* Συγγνώμη topic starter.

• Like 1
  • Haha 2
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, mpTrios είπε

Είναι ασφαλής η αφαίρεση καυσίμου, αν έχει πέσει μέσα; Από άποψη προσμείξεων το λέω.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, mpTrios είπε

έβαλε η υπάλληλος 20 ευρώ επιπλέον 

τη ρώτησα τι γίνεται τώρα και μου είπε ή πληρώνεις ή γίνεται αφαίρεση καυσίμου

Βρες 20€ ρε τσίπη.Θες να σε πληρώσουν και απο πάνω.

• Haha 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, kostasgr78 είπε

Είναι ασφαλής η αφαίρεση καυσίμου, αν έχει πέσει μέσα; Από άποψη προσμείξεων το λέω.

δεν εχω ιδέα 
δε μου εχει ξανατυχει

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάντως, αν αναλύσουμε τη συναλλαγή, εφόσον το λάθος είναι δικό τους, ας το λουστούν. Έτσι κάνουν οι σοβαρές επιχειρήσεις.

Δεν υπήρχε περίπτωση να πήγαινα να στηθώ ώρα σε ένα βενζινάδικο για να μού αφαιρέσουν καύσιμο που έβαλαν αυτοί από λάθος.

Επίσης, δεν θα πατούσα ξανά στο βενζινάδικο μόνο και μόνο λόγω της στάσης τους. Ένας σοβαρός επιχειρηματίας, θα το χάριζε από την πάρτη του, μόνο και μόνο επειδή είναι δικό τους λάθος.

Επεξ/σία από kostasgr78
  • Like 1
  • Haha 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, kostasgr78 είπε

Πάντως, αν αναλύσουμε τη συναλλαγή, εφόσον το λάθος είναι δικό τους, ας το λουστούν. Έτσι κάνουν οι σοβαρές επιχειρήσεις.

Δεν υπήρχε περίπτωση να πήγαινα να στηθώ ώρα σε ένα βενζινάδικο για να μού αφαιρέσουν καύσιμο που έβαλα αυτοί από λάθος.

Επίσης, δεν θα πατούσα ξανά στο βενζινάδικο μόνο και μόνο λόγω της στάσης τους. Ένας σοβαρός επιχειρηματίας, θα το χάριζε από την πάρτη του, μόνο και μόνο επειδή είναι δικό τους λάθος.

Βενζινάδικο έβαλε παραπάνω καυσιμο και τον άφησε να φύγει,να πάει αύριο να το αφαιρέσουν.Ο ΜΡ3ιος δεν έχει 20€ να πληρώσει το παραπάνω καυσιμο.Και θέλει να τον αποζημιώσουν και απο πάνω.

Οκ,εγώ θα περιμένω πότε θα βγουν οι δράκοι .

• Haha 8
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Ukforthemoment είπε

Βενζινάδικο έβαλε παραπάνω καυσιμο και τον άφησε να φύγει,να πάει αύριο να το αφαιρέσουν.Ο ΜΡ3ιος δεν έχει 20€ να πληρώσει το παραπάνω καυσιμο.Και θέλει να τον αποζημιώσουν και απο πάνω.

Οκ,εγώ θα περιμένω πότε θα βγουν οι δράκοι .

@poulinos

• Haha 6
Δημοσ.

Να σου δώσουν κάτι για την ταλαιπωρία δεν παίζει, εδώ σε τρακάρισμα μένει μήνες χωρίς να φτιαχτεί το αμάξι και εσύ παίρνεις μόνο τα λεφτά της ζημιάς (και αν) και τίποτα για την ταλαιπωρία.

Θα έπρεπε να τους πεις να το αφαιρέσουν εκείνη την στιγμή αλλιώς δεν ξαναπατάς καθώς δεν είσαι υποχρεωμένος να ταλαιπωρείσαι για το λάθος τους

Δημοσ.

Εγώ θα έδινα πάντως το 20άρικο. Έτσι κι αλλιώς σε λίγες μέρες θα ξαναβάλεις καύσιμα και με το 20άρικοι θα πάρεις άλλες 2-3 μέρες (λέω εγώ)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...