Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Καλησπέρα θα ήθελα την βοήθεια σας,σήμερα πήγα σε γνώστο κατάστημα εξουσιοδοτημένο το κινητό μου για αλλαγή μπαταρίας. Εκεί με ρώτησε η κοπέλα που με εξυπηρετούσε αν εχει γινει καποια εργασία στο iPhone,εγώ της είπα ότι το μόνο που έχει γίνει είναι οτι εχει καθαριστεί η θύρα φόρτισης. Εκείνη κατάλαβε οτι το είχα παει κάπου και μου είχαν αλλάξει τη θύρα φόρτισης με μη αυθεντικήy. Αφού μου έδωσε ένα χαρτί με την περιγράφη & απόδειξη,διάβασα ότι εχει γράψει. *Λόγω μη αυθεντικής θύρα φόρτισης,ο πελάτης ενημερώθηκε για την πιθανότητα περαιτέρω φθοράς της συσκεύης,η οποία δεν καλύπτεται οικονομικά από την "εταιρία" ή Apple και συμφωνέι στην επισκεύη της* αφου της το επισήμανα μου είπε ότι κατάλαβε λάθος και θα το σβήσει(Με στυλό).. μου είπαν αναμονή περίπου 2 ώρες..
Περνάνε οι ώρες και δεν με εχουν καλέσει στον αρίθμο που τους είχα δωσει,αποφασίζω να παρω εγώ με συνδέουν με τον τεχνικό και μου είπε ότι όπως πήγε να βγάλει την οθόνη την ζόρησε και έσπασε είναι γεμάτη γράμμες και δεν είναι λειτουργική.
Μου είπε ότι είναι σε επικοινωνία με την Apple αλλά μου έκανε την αλεπού για αυτό με την θύρα της φόρτισης,αφου του εξήγησα τι έγινε και με την άλλη υπάλληλο μου είπε καλύτερα να μιλήσουμε αύριο το πρωί και ότι θα προσπαθήσει να αποφυγεί το ενδεχομένο να πληρώσω εγώ την ζημία,δηλαδή το έθεσε και αυτό.
Εγώ δεν φέρω καμία υπαιτιότητα για την ζημία αλλά δεν μπορώ να καταλάβω αφού αυτός την έσπασε. Ποιός ο λόγος για επικοινωνία με την εταιρία;
Εγω πώς μπορώ να προφυλαχθώ αύριο με το οτιδήποτε γίνει αν μου αρνηθούν την αποκατάσταση της βλάβης;
Πήγα σε εξουσιοδοτημένο για να μην έχω τον μπέλα μου και νομίζω πως έμπλεξα πολυ άσχημα.
Αν κάποιος έχει παρόμοια εμπειρία να μου πει.

• Sad 2
  • Haha 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, efib είπε

Το τι κατάλαβε η εργαζόμενη δεν είναι δικό σου θέμα. Irepair το μαγαζί;

Όχι δεν είναι το irepair,πήγα σε OFFICIAL αντιπρόσωπο.

Το γνωρίζω,απλά προσπαθώ να προστατευτώ και να προετοιμαστώ για αύριο,γιατί πολύ πιθανών να βγάλουν την ούρα τους απέξω και να πουν οτι δεν φταίνει αυτοί.

Δημοσ.

Καλό αυτό, δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα με premium reseller. 

Όλες οι επικοινωνίες να γίνουν μέσω email. Εάν γίνουν μέσω τηλεφώνου να ζητάς το όνομα του εκπροσώπου. 

Στειλε μου εάν θες ποιο είναι το μαγαζί. 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, greekfragma είπε

να στο πω απλά

εφόσον η θύρα αληθώς είχε αλλαχτεί και το κινητό είχε ανοιχτεί ξανά αλλού με αμφισβητούμενη συναρμολόγηση καλώς πήγε να γράψει στο χαρτί αυτό που έγραψε.

το οτι εσύ την πίεσες να το σβήσει δεν αλλάζει την πραγματικότητα.

εφόσον όμως το έσβησε με στυλό τότε κέρδισες με ψέμματα μια δική σου διαδικασία ΑΔΙΚΑ και με δική της ευθύνη που ΚΑΚΩΣ έσβησε το σχόλιο.

μην λες τα πράγματα όπως σε βολεύουν.

πήγες σε εξουσιοδοτημένο με ψέμματα και πονηρά πήγες να τη σκαπουλάρεις και ίσως το κατάφερες.

εγώ αν ήμουν ο υπεύθυνος θα σου έφτιαχνα το iphone και θα σου έλεγα να μην ξαναπατήσεις σαν πελάτης δε πρόκειται να σε εξυπηρετήσω στο μέλλον.

Φιλαράκι έχεις κάποιο πρόβλημα και είσαι τόσο τοξικός; Η υπάλληλος κατάλαβε λάθος δεν είπα εγώ ποτέ ότι έχει γίνει αλλαγή σε μη εξουσιοδοτημένο. Εγώ είπα ότι μου έχουν καθαρίσει την ΘΥΡΑ ΦΟΡΤΙΣΗΣ σε μη εξουσιοδοτημενο κατάστημα.

Ποιό ψέμα και πονηρία και να σκαπουλάρω από τι; Πήγα να αλλάξω μπαταρία και μου σπάσανε την οθόνη. 

Μήπως είσαι ο τεχνικός που έκανε την μαλακία και υπερασπίζεσαι το άγνωστο κατάστημα;

Δημοσ.

Δεν θα ήθελα να αναφέρω το μαγαζί μέχρι να δω,πως θα πάει η κατάσταση.

Επικοινωνία ότι έγινε,εγίνε μέσω τηλεφώνου με τον τεχνικό που έκανε την ζημία. Προσπαθώ να προφυλαχτώ όσο μπορώ..και εγώ έτσι νόμιζα με τους premium reseller ότι δεν θα έχω θέμα και έλα τελικά που έμπλεξα.

Δημοσ.

αν ο καθαρισμός έγινε απέξω έχεις δίκιο με το μέρος σου.

αν το κινητό ανοίχτηκε για να καθαριστεί και εσωτερικά η θύρα στη πλευρά της πλακέτας λόγω υγρασίας-οξείδωσης ελαίων τότε γίνομαι τοξικός και αποχωρώ.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, greekfragma είπε

αν ο καθαρισμός έγινε απέξω έχεις δίκιο με το μέρος σου.

αν το κινητό ανοίχτηκε για να καθαριστεί και εσωτερικά η θύρα στη πλευρά της πλακέτας λόγω υγρασίας-οξείδωσης ελαίων τότε γίνομαι τοξικός και αποχωρώ.

Όχι δεν έχει ανοιχτεί,αλλά τι σχέση έχει αυτό. με το ότι ο μαν έβγαλε την οθόνη και την έσπασε;

ΚΑΙ μου έδωσε να καταλάβω στο τηλέφωνο ότι θέλει να αποφυγεί τις ευθύνες. Δεν το λεω αυτο με σιγουρια αλλα μου είπε ότι ειμαστε σε επικοινωνια με την apple λογω αυτου και αυτου.. Τι σχέση έχει ο οποιοσδήποτε άλλος παράγοντας πέρα από το οτι πηρε ενα ΠΛΗΡΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΚΙΝΗΤΟ για να κανει κατι απλο οπως να ΑΛΛΑΞΕΙ ΜΠΑΤΑΡΙΑ και να σπάει την οθόνη;

Δημοσ.

αν ήσουν τεχνικός θα ήξερες οτι αν ανοίχτηκε και ξανάκλεισε με λάθος κόλλες σε λάθος σημεία στο επόμενο άνοιγμα πιθανόν η οθόνη να μην ξεκολλάει και από τη δύναμη να γίνεται κομμάτια.

περιέγραψες λοιπόν οτι το κινητό πήγε σε ένα 3ο μαγαζί για μια εργασία χωρίς να ξεκαθαρίζεις οτι δεν ανοίχτηκε. όπως έγραψα μια θύρα φόρτισης για σωστό καθαρισμό μπορεί να θέλει και άνοιγμα τη συσκευή ώστε να περαστεί σπρέι επαφών και πινελάκι και εσωτερικά εκτός του κομματιού που φαίνεται από τη τρύπα.

επομένως ισχύουν όσα έγραψα από πάνω.

αν δεν ανοίχτηκε παλιότερα έχεις δίκιο.

αν ανοίχτηκε και "πέρασε χαριστικά το σβήσιμο με το στυλό" το τοπίο θολώνει.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, greekfragma είπε

αν ήσουν τεχνικός θα ήξερες οτι αν ανοίχτηκε και ξανάκλεισε με λάθος κόλλες σε λάθος σημεία στο επόμενο άνοιγμα πιθανόν η οθόνη να μην ξεκολλάει και από τη δύναμη να γίνεται κομμάτια.

περιέγραψες λοιπόν οτι το κινητό πήγε σε ένα 3ο μαγαζί για μια εργασία χωρίς να ξεκαθαρίζεις οτι δεν ανοίχτηκε. όπως έγραψα μια θύρα φόρτισης για σωστό καθαρισμό μπορεί να θέλει και άνοιγμα τη συσκευή ώστε να περαστεί σπρέι επαφών και πινελάκι και εσωτερικά εκτός του κομματιού που φαίνεται από τη τρύπα.

επομένως ισχύουν όσα έγραψα από πάνω.

αν δεν ανοίχτηκε παλιότερα έχεις δίκιο.

αν ανοίχτηκε και "πέρασε χαριστικά το σβήσιμο με το στυλό" το τοπίο θολώνει.

Όχι δεν είμαι τεχνικός,γιαυτό το πήγα σε εξουσιοδοτημένο official service για να μην κάνω τον τεχνικό.

Περίεγραψα μια κατάσταση ακριβώς όπως έγινε. Δεν χρείαζεται να γράψω η να κρύψω κάτι.

Δεν υπάρχει κάτι χαριστικό. Μόνο τό ότι πήγα ενα πλήρως λειτουργικό κινητό και πλέον δεν είναι κάθολου λειτουργικό.

Αυτοί για να μην αναλάβουν ζημία μπορεί να πούνε ότι η οθόνη έσπασε γιατί δεν φορτίζω με γνήσιο βύσμα και φορτίζω με after market.

Εγω πως μπορώ να προστατευτώ είναι το θέμα.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, greekfragma είπε

για σωστό καθαρισμό μπορεί να θέλει και άνοιγμα τη συσκευή ώστε να περαστεί σπρέι επαφών και πινελάκι και εσωτερικά

Είσαι τεχνικός και είσαι σίγουρος για αυτό που γράφεις; 

1 ώρα πριν, InTheEnd είπε

Εγω πως μπορώ να προστατευτώ είναι το θέμα

Καταρχάς πες μας τι έχει γίνει στην συσκευή εκτός της αντιπροσωπείας. Σίγουρα δεν ανοίχτηκε για τον οποιονδήποτε λόγο? Το βλέπουν αν έχει ανοιχτεί για αυτό στο λέω. 

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Therempant είπε

Είσαι τεχνικός και είσαι σίγουρος για αυτό που γράφεις; 

Καταρχάς πες μας τι έχει γίνει στην συσκευή εκτός της αντιπροσωπείας. Σίγουρα δεν ανοίχτηκε για τον οποιονδήποτε λόγο? Το βλέπουν αν έχει ανοιχτεί για αυτό στο λέω. 

Τίποτα δεν έχει γίνει πέρα από καθαρισμό στη θύρα όπως το ανέφερα κιολας ρε παιδιά.

3 λεπτά πριν, greekfragma είπε

ναι και ναι.

εσύ;

Φαίνεσαι ρε Γιωργαρα γιαυτο βγάζεις χολή,δεν μου είπες όμως. Μήπως την έκανες εσυ; Γιατί αλλιώς δεν καταλαβαίνω να εισαι τοσο προσβλητικός και επιθετικός.

• Haha 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...