Προς το περιεχόμενο

Infinity Gear R8

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με αφορμή ένος συνόλου "προσφορών" που έπεσε στην αντίληψη μου σε γνωστή σελίδα του είδους, θα ήθελα να επισημάνω ότι oi συγκεκριμένες "προσφορές" γνωστής αλυσίδας καταστημάτων φεσώνουν ανελέητα τον αδαή που θα αποφασίσει να τα αγοράσει. Σκέφτηκα λοιπόν και έκανα μια μίνι έρευνα βάζοντας όλα τα απάρτια συγκεκριμένου πακέτου pc που λανσάρεται, στο γνωστό site de.pcpartpicker. Παρακάτω η "προσφορά" και στη συνημμένη εικόνα το ίδιο pc που συνέθεσα στο site. Τα συμπεράσματα δικά σας.

https://www.bestprice.gr/item/2160178277/infinity-gear-r8-plus-rev-a1.html?qo=infinity+gear+r8&from=cat

image.png.775a5eee3df8ed2d67f803b118ca7648.png

Επεξ/σία από makellarispn
  • Like 1
Δημοσ.

Χωρίς να υποστηρίζω την εταιρεία, νομίζω το target group για prebuilt PCs είναι αυτοί που δεν θα τους λείψουν τα λεφτά, που θέλουν κάτι άμεσα και που θέλουν, όταν χαλάσει, να πάρουν τηλέφωνο την εταιρεία και να τους πει έλα φτιάξτο μου ή παρτο πίσω και φέρε άλλο.  Μπορεί να είναι και ένας γονέας που θέλει να πάρει pc στο παιδί του χωρίς να ασχοληθεί. Σου προσφέρει μια υπηρεσία περισσοτερο, την εξυπηρέτηση και όχι τόσο το pc.

• Like 2
Δημοσ.

Επίσης το να αγοράσεις έτοιμο σπίτι με το κλειδί στο χέρι, είναι ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΟ από το να το χτίσεις μόνος σου! Μεγάλες αλήθειες που μας κρύβουν!!!

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

κοιτα περνεις πισω κοντα στα 300€ σε Alpha Bonus ποντους
βαλε κατι το κοστος συναρμολογησης αν υπαρχει
τα windows
η εγγυηση οτι αμα παθει κατι το πας και το κοιτανε στον κωτσο
plug and play απλα το βαζεις πριζα και ειναι ετοιμο για χρηση
δοσεις χωρις πιστωτικη

ΔΕΝ θα το επερνα εγω απλα παραθετω τα "θετικα" του

Επεξ/σία από Zengar Zombolt
  • Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
27 minutes ago, Zengar Zombolt said:

κοιτα περνεις πισω κοντα στα 300€ σε Alpha Bonus ποντους
βαλε κατι το κοστος συναρμολογησης αν υπαρχει
τα windows
η εγγυηση οτι αμα παθει κατι το πας και το κοιτανε στον κωτσο
plug and play απλα το βαζεις πριζα και ειναι ετοιμο για χρηση
δοσεις χωρις πιστωτικη

ΔΕΝ θα το επερνα εγω απλα παραθετω τα "θετικα" του

+1 ούτε εγώ θα το έπαιρνα αλλά η λίστα είναι άκυρη. Δεν έχει το κουτί με τους RGB ανεμιστήρες και τα μεταφορικά είναι υπολογισμένα για Γερμανία! Το Galaxus δεν στέλνει καν Ελλάδα...., το Amazon έχει δωρεάν μεταφορικά σε κάποια πράγματα αλλά δεν έχει prime, δεν υπάρχει περίπτωση να πάρεις PC case από Γερμανία χωρίς μεταφορικά κλπ κλπ. Ακόμα και το ΦΠΑ είναι το Γερμανικό.

Επεξ/σία από elpenor
  • Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αλλο μητσαρας σουπερ σουβλακι gear και αλλο Infinity Gear συναρμολογηση για κοτσους απο το Κοτσο  . Πληρωνεις κατι παραπανω ... για τη φιρμα ;  η για το Windows Key στο χερι ; :P

Επεξ/σία από Mhlogiatros
  • Like 1
Δημοσ.

κατ αρχας κλεβεις. ενα 5% μεσα στο νερο (Γερμανια φπα 19%, Ελλαδα 24%). Τα ιδια κομματια αν τα κανεις αποστολη Ελλαδα θα φας μεταφορικα στο κεφαλι, και τη  διαφορα ΦΠΑ

κατα δευτερο ΕΛΛΑΔΑ τι τιμες βρισκεις ειναι το θεμα. Ναι ξερω εχει σκουτζομαγαζο που στα φερνει σε τιμες τζαμι σε ... 30 εργασιμες.

κατα τριτο πανω απο τις τιμες τωω εξαρτηματων πληρωνεις και μια υπηρεσια. Συναρμολογηση, αφτερ σειλς κλπ. Τραβα συ στειλε τη καρτα που χτυπησε 10 μερες μετα πισω στη γερμανια να παει, να τη δουν, να στη στειλουν πισω, κατσε 15 μερες χωρις υπολογιστη. Ναι ξερω, εσυ συναρμολογεις πισι για να περασει η  ωρα σου, γκουντ, εχει εκατονταδες χιλιαδες κοσμου εκει εξω που ειτε δε μπορουν, ειτε δε θελουν να ασχοληθουν Και γιαυτο ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ καποιον να το κανει για αυτους. Οπως και εσυ πληρωνεις πχ τον υδραυλικο η τον ηλεκτρολογο.

• Like 2
Δημοσ.

Γιατί συνεχίζουν να ανεβαίνουν άσχετα θέματα εδώ;

Υπάρχουν κάποιοι κανόνες για το τι θεωρείται προσφορά, αδιαφορούν οι πάντες;

• Like 2
  • Thanks 1
  • Το θέμα έχει κλειδωθεί
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...