Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
15 minutes ago, dtk-386 said:

είσαι η ε-ξαί-ρε-ση.

Τι να σου πω - δεν έχω τεράστιο δείγμα, έχω παραγγείλει και άλλα πράγματα, και για αυτοκίνητο και άσχετα (από απλά λαστιχάκια μόνωσης έως σοβαρά ηλεκτρονικά όπως μπρός/πισω κομμάτια smartwatch, TTL φλας, retro κονσολάκια) - ποτέ κανένα πρόβλημα χρόνια τώρα.

• Like 1
  • Απαντ. 65
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

"εισαγωγή διοικητικού τέλους ανά αντικείμενο"    ρε δε γα ....στεε

Επεξ/σία από rudd--o
Δημοσ.
12 ώρες πριν, harispao είπε

Ρε Ε.Ε. εγώ θέλω να ψωνίζω από όπου θέλω με το ρίσκο δικό μου.

Εσύ γιατί ανακατεύεσαι;

Γιατί δε θα πας σε Κινέζικο νοσοκομείο μπρο

• Like 1
Δημοσ.

Η αλήθεια είναι ότι αρκετά ευρωπαϊκά προϊόντα ως υπερτιμολογημένα είναι πανάκριβα κι επικρατεί παγωμένη η αγορά. Από την άλλη τα φθηνά κινέζικα των κολοσσών δεν είναι ποιοτικά εφάμιλλα με τα υπόλοιπα. Ωστόσο ο οικονομικός πόλεμος με πολιτική ελέγχου είναι δεδομένο 

Δημοσ.
Στις 6/12/2024 στις 10:39 ΠΜ, ethereum είπε

ως αφετηρία σου έχεις την αρνητική θέση και άποψη ότι ο δυτικός πολιτισμός είναι κακός και έκανε κακό στη Κίνα ( θυματοποίηση της Κίνας που συσκοτίζει την ιστορία ) εγώ ως αφετηρία μου παίρνω τη θετική θέση για τα καλά που έχει ο δυτικός πολιτισμός και πρέπει να διατηρηθούν.

Δεν εχω μετοχες σε κανεναν απο τους δυο, απεναντιας, αφου ειμαι παιδι της Δυσης, πολυ θα ηθελα να μπορουσα να πω κατι διαφορετικο, δεν ξερω γιατι θα πρεπει να αγνοησω τον πολεμο του οπιου πχ που επεβαλε στην Κινα να αγοραζει με το ζορι οπιο απο την αγγλια και να παιρνει η αγγλια το πολυτιμο (τοτε) τσαι χωρις να πληρωνει τιποτε! Ειτε λοιπον, απλα δεν εχεις ασχοληθει με την Ιστορια, ειτε το εχεις κανει και δεν σε νοιαζει τι εχει γινει, παρα μας λες να κοιταξουμε τα θετικα ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΑΦΟΡΟΥΝ ΜΟΝΟ ΕΜΑΣ, και παλι ΟΧΙ ΟΛΟΥΣ. 

Θα εκτιμουσα μια τιμια απαντηση γυρω απο τις ιστορικες σου γνωσεις!

Δημοσ.
Στις 6/12/2024 στις 11:22 ΜΜ, freegr είπε

Η αλήθεια είναι ότι αρκετά ευρωπαϊκά προϊόντα ως υπερτιμολογημένα είναι πανάκριβα κι επικρατεί παγωμένη η αγορά. Από την άλλη τα φθηνά κινέζικα των κολοσσών δεν είναι ποιοτικά εφάμιλλα με τα υπόλοιπα. Ωστόσο ο οικονομικός πόλεμος με πολιτική ελέγχου είναι δεδομένο 

Ανθρωπος είσαι η μποτάκι;

• Haha 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...