Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα πω λιγο την ιστορια μου με τη Nova επιγραμματικα.

Ειμουν πελάτης τους με fiber 100 επι 3-4 χρονια. Υπογράψαμε καινουργειο συμβόλαιο Ιουνιου για 2 χρονια στα 23€ πάλι.

Μετακομίζω και αντι τα τσακάλια να τηρησουν το συμβολαιο και ενώ υπηρχε υποδομή και διαθεσιμότητα με fiber και στο καινουργειο σπίτι

αποφασίσανε να με συνδεσουμε μονο τους με ADSL 24άρα στα 22€.

Εν ολίγης το συμβολαιο οχι απλα δεν με καλυπτει αλλα θεωρω εκτός οτι εχουν προκαλεσει προβλημα στην επιχειρηση μου με το αργό internet.

Έστειλα αίτημα διακοπής για μη τηρηση των συμφενωθέντων υπηρεσιών.

Μπορώ να κάνω κάτι αλλο για να καταγγείλω τη συμβαση με τη NOBA;

περιτό να πω οτι ένα μηνα με χουν κανει μπαλάκι σε 100 εκπροσώπους χωρίς κανενας να αναμαλβμανει ευθηνη για το προβλημα μου?

• Moderators
Δημοσ.
8 minutes ago, digitalarchive said:

Μπορώ να κάνω κάτι αλλο για να καταγγείλω τη συμβαση με τη NOBA;

Τι άλλο να κάνεις δηλαδή; Κάνε αίτημα φορητότητας σε άλλο πάροχο και θα ακυρωθεί το συμβόλαιο.

Ρήτρα δεν έχεις, μιας και σε έκαναν μονομερώς downgrade, ωστόσο αν σου κόψουν μπουγιουρντί θα κάνεις καταγγελία και θα μαζευτούν.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

υποδομη στους χαρτες ttps://fttxgr.eu/map 2. https://www.broadband-assist.gov.gr/ ή υπαρχουν κανονικα floor box/terminal μεσα στους διαδρομους ?

σ ειπαν οτι περιμενεις για να περασει εργολαβος να βαλει οπτικη στο σπιτι? π κ που διαβαζω οτι καποιους τους πανε σε vdsl adsl κ μετα οπτικη .,.δεν θυμαμαι τον λογο... εκανα φορητοτητα στο ιδιο χωρο απο voda se cote κ πραγματικα δεν καταλαβαιναν οτι εχω ηδη εγκατεστημενη ινα με πριζα κ οτι απλα ηθελα ενεργοποιηση φορητοτητας...αν ελεγα βεβαιως περαστε να κανετε εγκατασταση θα ειχε ξεμπερδεψει νωριτερα

https://www.eett.gr/katanalotes/tilefonia-amp-diadiktyo/diacheirisi-kataggelion/ Ρωτα τους στο τσατ της νοβα.. ωστε να τα εχεις γραπτα τα προβληματα κ καντο επισυναψη στην καταγγελια.

Επεξ/σία από kage
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, kage είπε

υποδομη στους χαρτες ttps://fttxgr.eu/map 2. https://www.broadband-assist.gov.gr/ ή υπαρχουν κανονικα floor box/terminal μεσα στους διαδρομους ?

σ ειπαν οτι περιμενεις για να περασει εργολαβος να βαλει οπτικη στο σπιτι? π κ που διαβαζω οτι καποιους τους πανε σε vdsl adsl κ μετα οπτικη .,.δεν θυμαμαι τον λογο... εκανα φορητοτητα στο ιδιο χωρο απο voda se cote κ πραγματικα δεν καταλαβαιναν οτι εχω ηδη εγκατεστημενη ινα με πριζα κ οτι απλα ηθελα ενεργοποιηση φορητοτητας...αν ελεγα βεβαιως περαστε να κανετε εγκατασταση θα ειχε ξεμπερδεψει νωριτερα

https://www.eett.gr/katanalotes/tilefonia-amp-diadiktyo/diacheirisi-kataggelion/ Ρωτα τους στο τσατ της νοβα.. ωστε να τα εχεις γραπτα τα προβληματα κ καντο επισυναψη στην καταγγελια.

υπαρχουν κανονικα floor boxes terminals.

οι τυποι δεν ξερουν τι τους γινεται.

και το χιεροτερο; προτιμουν να με χασουν απο πελάτη απο το να βαλουν τέλος σε αυτη τη παρωδια του ενως μηνα.

ποιον εργολάβο ρε συ; εδω δεν τηρουν το αρχικο τους συμβολαιο θελω να με πανε αλλου χωρις να συφμωνω. οι τυποι ειναι απλα απαραδεκτοι.

με το ζορι να παρω voucher να παω σε 300άρα που δεν μπορω σαν φυσικό πρωσοπα παρα μονο σαν εταιρικο (και ειναι πολυ περιπλοκη η αιτηση).

Επεξ/σία από digitalarchive
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, digitalarchive είπε

υπαρχουν κανονικα floor boxes terminals.

οι τυποι δεν ξερουν τι τους γινεται.

και το χιεροτερο; προτιμουν να με χασουν απο πελάτη απο το να βαλουν τέλος σε αυτη τη παρωδια του ενως μηνα.

ποιον εργολάβο ρε συ; εδω δεν τηρουν το αρχικο τους συμβολαιο θελω να με πανε αλλου χωρις να συφμωνω. οι τυποι ειναι απλα απαραδεκτοι.

με το ζορι να παρω voucher να παω σε 300άρα που δεν μπορω σαν φυσικό πρωσοπα παρα μονο σαν εταιρικο (και ειναι πολυ περιπλοκη η αιτηση).

ποιανου δικτυο ηταν πριν και ποιανου ειναι τωρα

παιζει αν ησουν σε δικτυο νοβα και τωρα πηγες σε δικτυο οτε πχ να μη βγαινουν τα κουκια για να σου δωσουν ftth  με 23 ευρω

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, alefther είπε

ποιανου δικτυο ηταν πριν και ποιανου ειναι τωρα

παιζει αν ησουν σε δικτυο νοβα και τωρα πηγες σε δικτυο οτε πχ να μη βγαινουν τα κουκια για να σου δωσουν ftth  με 23 ευρω

σε οτε και τα 2.

• Moderators
Δημοσ.

Είσαι σίγουρος ότι δε είναι προσωρινό? Στο νέο σπιτι/γραφείο υπάρχει μπριζα οπτικής?

Αν όχι πολύ πιθανό σε έβαλαν σε adsl μέχρι να στείλουν εργολάβο για να περάσει μπριζα οπτικής εντός της οικιας/γραφείου

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Inuyasha είπε

Είσαι σίγουρος ότι δε είναι προσωρινό? Στο νέο σπιτι/γραφείο υπάρχει μπριζα οπτικής?

Αν όχι πολύ πιθανό σε έβαλαν σε adsl μέχρι να στείλουν εργολάβο για να περάσει μπριζα οπτικής εντός της οικιας/γραφείου

δεν ειναι πρωσορινο.

ο ενας πεταει το μπαλακι αλλου και με το ζορι να μου κανουν downgrade χωρις λογο η να τους δωσω περισσοτερα λεφτα για mbps που δεν τα θελω.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

παιδια εκανα καταγκελία ειπαν θα μου ακυρώσουν τη γραμμη αφου με καλέσανε χθες.

αλλα κανεις δεν μου λέει τίποτα για χρηματα η τέτοιο;

πληρωνω καποια ρήτρα;

τι κωλοεταιρια ειναι αυτη ρε γαμωτο, τι μπαγλαμαδες ειναι αυτοι ρε θελουν να χασουν πελατη για 5ευρω...

απότι μου ειπαν στο τηλέφωνο θα βαλουνε τα κόστη ακυρωσης και μετα θα μου πιστώσουν το ποσό αν καταλαβα καλά προσθεση αφέρεση στο τέλος.

Σε κάθε περίπτωση σύμφωνα με αίτημα του συνδρομητή έχουμε προβεί στις ενέργειες για τον
τερματισμό των παρεχόμενων υπηρεσιών. Στα πλαίσια εξυπηρέτησης μετά την ολοκλήρωση της
διακοπής και έκδοσης του εκκαθαριστικού λογαριασμού θα είμαστε στη διάθεσή του, κατόπιν
ενημέρωσή μας, για να διευθετηθεί η χρέωση τελών ακύρωσης εκ μέρους μας με ανάλογη
πιστωτική ενέργεια.

Επεξ/σία από digitalarchive

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...