SuperLuigis Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 7 ώρες πριν, TheProgressive είπε 19 ώρες πριν, SuperLuigis είπε Εδωσες λαθος κωδικο οκ, οταν πληρωσες και υπεγραψες συμβολαια δεν σου εκανε εντυπωση που ηταν φθηνοτερο απο αυτο που ηξερες πως θες; Διαβασα εναν κωδικο στο web και νομιζα ηταν ο 16ram. Αρα ηξερα οτι αυτη ειναι η τιμη. Καταλαβες? Επισης το προιον που ηθελα εν τελη ειναι 100€ πιο φθηνο οχι πιο ακριβο! Τωρα τον κρατησα τον ανοιξα κανονικα χθες! Για την χρηση που θελω μια χαρα ειναι και αυτος απλα στο μελλον θα δειξει αν ανεβουν οι απαιτησεις Αν καταλαβες εσυ μου αρκει φιλε, να το χαρεις!
Tablet Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 Στις 5/12/2024 στις 7:15 ΜΜ, TheProgressive είπε Δεν με ενημερωσαν οτι δεν μπορω να υποαναχωρησω και οι κλησεις ειναι καταγεγραμμενες! Μου ειπαν να παω στην apple να κανουν τεχνικο ελεγχο και αυτοι θα αποφασισουν. Ελλαδισταν. Εσυ δεν εχεις να πας σε καμία Apple. Μα καλα αυτες τις εξυπνάδες ήθελα να ήξερα σας λενε στην Ελλάδα και περνάνε; Σιγα μην παμε και στην Κινα ρε μεγαλε στο εργοστάσιο επειδή ετσι αποφάσισες εσυ στο μαγαζακι σου.
TheProgressive Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 7 λεπτά πριν, Tablet είπε Ελλαδισταν. Εσυ δεν εχεις να πας σε καμία Apple. Μα καλα αυτες τις εξυπνάδες ήθελα να ήξερα σας λενε στην Ελλάδα και περνάνε; Σιγα μην παμε και στην Κινα ρε μεγαλε στο εργοστάσιο επειδή ετσι αποφάσισες εσυ στο μαγαζακι σου. Πηρα στην apple τηλ και ο ανθρωπος μονο που δεν γελαγε, λεει τι δουλεια εχεις να τα φερεις σε μας να ελεγξουμε τι ακριβως? Λεω ετσι μου ειπαν . Μα αφου λεει δεν το χετε ενεργοποιησει και το αγορασατε στο καταστημα εκει πρεπει λεει να το πατε.
Tablet Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 2 ώρες πριν, TheProgressive είπε Πηρα στην apple τηλ και ο ανθρωπος μονο που δεν γελαγε, λεει τι δουλεια εχεις να τα φερεις σε μας να ελεγξουμε τι ακριβως? Λεω ετσι μου ειπαν . Μα αφου λεει δεν το χετε ενεργοποιησει και το αγορασατε στο καταστημα εκει πρεπει λεει να το πατε. Μην ξοδεύεις άλλο χρόνο. Εκτύπωσε αυτά που σου στείλαμε παραπάνω και πήγαινε στο μαγαζί. Πες απλά στον υπευθυνο οτι αν δεν σεβαστή την νομοθεσία θα καλέσεις το 100 για μήνυση επιτόπου και αμα πει μα μου παρε όντως το 100. Και έλα πες μας μετά αν το πήρε πίσω ή όχι 😉
efib Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 2 ώρες πριν, Tablet είπε Μην ξοδεύεις άλλο χρόνο. Εκτύπωσε αυτά που σου στείλαμε παραπάνω και πήγαινε στο μαγαζί. Πες απλά στον υπευθυνο οτι αν δεν σεβαστή την νομοθεσία θα καλέσεις το 100 για μήνυση επιτόπου και αμα πει μα μου παρε όντως το 100. Και έλα πες μας μετά αν το πήρε πίσω ή όχι 😉 Με ποια αιτιολογία να το γυρίσει πίσω; Ρωτάω με γνήσιο ενδιαφέρον. Υπαναχώρηση δεν γίνεται γιατί 1) είναι με τιμολόγιο 2) έχει συνάψει σύμβαση από απόσταση. Το ότι στα apple stores το επιστρέφεις no questions asked, είναι έξτρα παροχή.
Tablet Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, efib είπε Με ποια αιτιολογία να το γυρίσει πίσω; Ρωτάω με γνήσιο ενδιαφέρον. Υπαναχώρηση δεν γίνεται γιατί 1) είναι με τιμολόγιο 2) έχει συνάψει σύμβαση από απόσταση. Το ότι στα apple stores το επιστρέφεις no questions asked, είναι έξτρα παροχή. με συγχωρείτε έχασα τα post του παιδιού που αναφέρει τιμολόγιο και οχι αγορα απο απόσταση οπότε μάλλον δεν γίνεται νομικά τίποτα.. 😔
TheProgressive Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 2 ώρες πριν, efib είπε Με ποια αιτιολογία να το γυρίσει πίσω; Ρωτάω με γνήσιο ενδιαφέρον. Υπαναχώρηση δεν γίνεται γιατί 1) είναι με τιμολόγιο 2) έχει συνάψει σύμβαση από απόσταση. Το ότι στα apple stores το επιστρέφεις no questions asked, είναι έξτρα παροχή. Κοιτα το εψαξα λιγο παραπανω και διαβασα οτι αν εχεις ατομικη επιχειρηση ισως βρεις το δικιο σου απο τον συνηγορο καταναλωτη. Εγω δεν εχω εταιρεια με εργαζομενους.
filip123go Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 Ts βαλ το για πώληση 150€ κάτω από αρχική εδώ μέσα. Θα φύγει σε μια μέρα. Πάρε τα λεφτά σου πίσω και αγόρασε ΑΠΟ ΑΜΑΖΟΝ τη συσκευή που θέλεις.
Dinos1973 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 11 hours ago, filip123go said: Ts βαλ το για πώληση 150€ κάτω από αρχική εδώ μέσα. Θα φύγει σε μια μέρα. Πάρε τα λεφτά σου πίσω και αγόρασε ΑΠΟ ΑΜΑΖΟΝ τη συσκευή που θέλεις. Σιγά μην φύγει….τουλαχιστον 250€ και θα του κάνουν ακόμα παζάρια!
TheProgressive Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 3 ώρες πριν, Dinos1973 είπε Σιγά μην φύγει….τουλαχιστον 250€ και θα του κάνουν ακόμα παζάρια! 150 ειναι διοτι το χω γλιτωσει το φπα! Το αγορασα 1300 απο 1600 ηταν σε προσφορα. 1300-20% 1050 ; Περιπου.. και 1000 να το δωσω που λεει ο λογος παλι καλα ειναι.. αλλα παιδια το κρατησα και προς το παρον ειμαι ευχαριστημενος στο μελλον βλεπουμε..
TheProgressive Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2024 Εχω ευχαριστα με πηραν απο το καταστημα ειπαν να τον φερετε πισω και να παρετε οτι θελετε. Λεω τον ενεργοποιησα τοσες μερες λεει δεν πειραζει. Οποτε ολα καλα! 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις