Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, ThisIsPanos είπε

Σε όλες τις συμβάσεις ο καταναλωτής έχει το δικαίωμα να επιστρέψει το προϊόν που αγόρασε εντός 14 ημερών επειδή απλώς μετάνιωσε. Απλώς αν ήταν από απόσταση θα έπρεπε ο προμηθευτής να δώσει πίσω και τα χρήματα των μεταφορικών και ο καταναλωτής να πληρώσει τα καινούργια για να στείλει το προϊόν πίσω στο κατάστημα.

Δεν το γνώριζα αυτό. Που το λέει αυτό στο λινκ που έδωσες; Μόνο σε συμβάσεις από απόσταση αναφέρεται.

Επίσης, είδα ότι εάν είναι αγορασμενο με τιμολόγιο δεν έχει δικαίωμα υπαναχώρησης. 

Δημοσ.

Μονο αν ειναι αγορασμενο/παραγγελια απο αποσταση γινεται επιστροφη. Ποσο μαλλον τωρα που ειναι ανοιχτο και παραλαβη απο καταστημα.

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, efib είπε

Εάν έγινε παραλαβή από το κατάστημα, τότε δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Εάν στο έστειλαν με κούριερ/μεταφορική, τότε υπαναχώρηση μέσα σε 14 ημέρες. Σε περίπτωση που δεν σε έχουν ενημερώσει για το δικαίωμα, αυτομάτως έχεις περιθώριο ενός έτους. Καμία σημασία δεν έχει που i) είναι apple ii) έχεις ανοίξει την ζελατίνα. 

Δεν με ενημερωσαν οτι δεν μπορω να υποαναχωρησω και οι κλησεις ειναι καταγεγραμμενες! Μου ειπαν να παω στην apple να κανουν τεχνικο ελεγχο και αυτοι θα αποφασισουν. Εγω παρηγγειλα απο το τηλεφωνο εγινε πλανο δοσεων με προκαταβολη και παρελαβα απο το καταστημα. 

Η apple λεει αν ανοιχτει δεν αλλαζει. Δεν θελω να μπλεξω με συνηγορο καταναλωτη αλλα δεν εχω αλλη λυση! 

9 λεπτά πριν, kazantzidis είπε

Μονο αν ειναι αγορασμενο/παραγγελια απο αποσταση γινεται επιστροφη. Ποσο μαλλον τωρα που ειναι ανοιχτο και παραλαβη απο καταστημα.

Η αγορα εγινε απο τηλεφωνο με απλη παραλαβη απο καταστημα. Επισης μονο οι ταινιες ξεσφραγισαν ξαναλεω δεν εχει ενεργοποιηθει η συσκευη αρα η apple δεν εχει ξεκινησει την εγγυηση της

16 λεπτά πριν, efib είπε

Δεν το γνώριζα αυτό. Που το λέει αυτό στο λινκ που έδωσες; Μόνο σε συμβάσεις από απόσταση αναφέρεται.

Επίσης, είδα ότι εάν είναι αγορασμενο με τιμολόγιο δεν έχει δικαίωμα υπαναχώρησης. 

Ειναι αγορασμενο τιμολογιο με πλανο δοσεων και προκαταβολη απο μεριας μου. Εδωσα λαθος κωδικο τηλεφωνικα. 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, TheProgressive είπε

Δεν με ενημερωσαν οτι δεν μπορω να υποαναχωρησω και οι κλησεις ειναι καταγεγραμμενες! Μου ειπαν να παω στην apple να κανουν τεχνικο ελεγχο και αυτοι θα αποφασισουν. Εγω παρηγγειλα απο το τηλεφωνο εγινε πλανο δοσεων με προκαταβολη και παρελαβα απο το καταστημα. 

Η apple λεει αν ανοιχτει δεν αλλαζει. Δεν θελω να μπλεξω με συνηγορο καταναλωτη αλλα δεν εχω αλλη λυση! 

Η αγορα εγινε απο τηλεφωνο με απλη παραλαβη απο καταστημα. Επισης μονο οι ταινιες ξεσφραγισαν ξαναλεω δεν εχει ενεργοποιηθει η συσκευη αρα η apple δεν εχει ξεκινησει την εγγυηση της

Από ποιο μαγαζί έκανες την παραγγελία;

19 λεπτά πριν, efib είπε

Αυτά συνήθως είναι γραμμένα στις πολιτικές επιστροφών της κάθε εταιρίας. Ας πούμε ο Κωτσόβολος αναφέρει στην πολιτική επιστροφών του:

1. Στην περίπτωση πληρωμής με μετρητά, εάν ο πελάτης είχε επιλέξει την δυνατότητα «παραλαβή από το κατάστημα» (collect @ store), η επιστροφή του τιμήματος θα γίνεται με επιστροφή του ποσού σε αυτόν από το κατάστημα στο οποίο πραγματοποίησε την παραλαβή του προϊόντος.
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, ThisIsPanos είπε

Από ποιο μαγαζί έκανες την παραγγελία;

Αυτά συνήθως είναι γραμμένα στις πολιτικές επιστροφών της κάθε εταιρίας. Ας πούμε ο Κωτσόβολος αναφέρει στην πολιτική επιστροφών του:

1. Στην περίπτωση πληρωμής με μετρητά, εάν ο πελάτης είχε επιλέξει την δυνατότητα «παραλαβή από το κατάστημα» (collect @ store), η επιστροφή του τιμήματος θα γίνεται με επιστροφή του ποσού σε αυτόν από το κατάστημα στο οποίο πραγματοποίησε την παραλαβή του προϊόντος.

Το αγορασα απο κωτσο και αν παρω τις μετρητοις τον κανονισμο τοτε δεν εχω δικαιωμα υπαναχωρησης καθως εκοψα τιμολογιο και στο τιμολογιο λεει δεν ειμαι καταναλωτης συμφωνα με τον νομο ταδε. 4.6 η παραγραφος στο λινκ περι αποστασης αγορες αναφερομαι.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, TheProgressive είπε

Το αγορασα απο κωτσο και αν παρω τις μετρητοις τον κανονισμο τοτε δεν εχω δικαιωμα υπαναχωρησης καθως εκοψα τιμολογιο και στο τιμολογιο λεει δεν ειμαι καταναλωτης συμφωνα με τον νομο ταδε. 4.6 η παραγραφος στο λινκ περι αποστασης αγορες αναφερομαι.

Α ναι αν το πήρες με τιμολόγιο δεν μπορείς να το επιστρέψεις αναφέρεται ρητά. Νόμζα με απόδειξη είσαι.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ThisIsPanos είπε

Α ναι αν το πήρες με τιμολόγιο δεν μπορείς να το επιστρέψεις αναφέρεται ρητά. Νόμζα με απόδειξη είσαι.

Ναι αλλα δεν μου αναφεραν στο τηλ οτι δεν εχω δικαιωμα υποαναχωρησης. Δεν θα πρεπε?

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, TheProgressive είπε

Ναι αλλα δεν μου αναφεραν στο τηλ οτι δεν εχω δικαιωμα υποαναχωρησης. Δεν θα πρεπε?

Όχι δεν νομίζω οτι απαιτείται κάτι τέτοιο. Αυτό συμβαίνει όταν έχεις δικαίωμα υπαναχώρησης για να γνωρίζεις τα δικαιώματά σου.

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, TheProgressive είπε

Την επόμενη φορά amazon business με 30 μέρες δικαίωμα επιστροφής. Οποίος βιάζεται σκοντάφτει…

Δημοσ.

Στο είχα πει και στο άλλη νήμα που είχες ανοίξει' πάντα αγορές από αμαζον. Δεν νομίζω να μπορείς να κάνεις κάτι, τουλάχιστον με όσα ξέρω εγώ για επιστροφές.

Δημοσ.

Εδωσες λαθος κωδικο οκ, οταν πληρωσες και υπεγραψες συμβολαια δεν σου εκανε εντυπωση που ηταν φθηνοτερο απο αυτο που ηξερες πως θες;

Δημοσ.
12 ώρες πριν, SuperLuigis είπε

Εδωσες λαθος κωδικο οκ, οταν πληρωσες και υπεγραψες συμβολαια δεν σου εκανε εντυπωση που ηταν φθηνοτερο απο αυτο που ηξερες πως θες;

Διαβασα εναν κωδικο στο web και νομιζα ηταν ο 16ram. Αρα ηξερα οτι αυτη ειναι η τιμη. Καταλαβες? Επισης το προιον που ηθελα εν τελη ειναι 100€ πιο φθηνο οχι πιο ακριβο! Τωρα τον κρατησα τον ανοιξα κανονικα χθες! Για την χρηση που θελω μια χαρα ειναι και αυτος απλα στο μελλον θα δειξει αν ανεβουν οι απαιτησεις

Δημοσ.
56 λεπτά πριν, TheProgressive είπε
13 ώρες πριν, SuperLuigis είπε

Διαβασα εναν κωδικο στο web και νομιζα ηταν ο 16ram. Αρα ηξερα οτι αυτη ειναι η τιμη. Καταλαβες? Επισης το προιον που ηθελα εν τελη ειναι 100€ πιο φθηνο οχι πιο ακριβο! Τωρα τον κρατησα τον ανοιξα κανονικα χθες! Για την χρηση που θελω μια χαρα ειναι και αυτος απλα στο μελλον θα δειξει αν ανεβουν οι απαιτησεις

Δεν μπορείς να προσθέσεις ram?

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Δεν μπορείς να προσθέσεις ram?

Σε macbook m3 οχι ουτε σε m2 ..τωρα σε αλλα δεν ξερω αλλα στο μακ ειναι με συγκοληση.. θεωρητικα γινεται αλλα θελει καποιον ειδικο πολυ ειδικο

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...