Ace Of Spades Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Καλησπέρα Πού μπορώ να βρώ/πληρώσω τις κλήσεις που δέν έχω το απόκομα? Είναι βεβαιωμένες την τελευταία 5ετία. Ευχαριστώ
Ace Of Spades Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 1 λεπτό πριν, Γιάννης Platano είπε Αν θυμάσαι από που είναι από εκεί. Οχι δεν θυμάμαι. To βασικό ερώτημα μάλλον είναι: Αξίζει να ταλαιπώρηθω να βρώ τρόπο να τις πληρώσω τώρα, δεδομένης της κατάστασης? Η μπορώ να περιμένω να εμφανιστούν στο gov και θα πληρώσω τα ίδια?
LabrakisG1992 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Ειχα καμια δεκαρια απο Δημο Κηφησιας (ολες για παρκαρισμα). Περασαν 6 χρονια και πριν πανε εφορια μου ηρθε ειδοποιηση να τις πληρωσω μεσα στις επομενες 2? εβδομαδες(αν θυμαμαι καλα). Τις πληρωσα (χωρις προσαυξηση) και ολα καλα 1
Ace Of Spades Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 48 λεπτά πριν, LabrakisG1992 είπε Ειχα καμια δεκαρια απο Δημο Κηφησιας (ολες για παρκαρισμα). Περασαν 6 χρονια και πριν πανε εφορια μου ηρθε ειδοποιηση να τις πληρωσω μεσα στις επομενες 2? εβδομαδες(αν θυμαμαι καλα). Τις πληρωσα (χωρις προσαυξηση) και ολα καλα To ειδοποιητήριο έρχετε σαν γράμμα , ή σε ηλεκτρονική μορφή; Φοβάμαι μην χαθεί και μετά το χάος ....
LabrakisG1992 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 2 λεπτά πριν, Ace Of Spades είπε To ειδοποιητήριο έρχετε σαν γράμμα , ή σε ηλεκτρονική μορφή; Φοβάμαι μην χαθεί και μετά το χάος .... Μου ειχε ερθει φακελος στο σπιτι 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Μια κλήση έχω απλήρωτη για παράνομο παρκάρισμα από τη Δημοτική αστυνομία Νέας Ιωνίας Αττικής Πάνε πάνω από 10 χρόνια αλλά δύο gov δεν έχει μπει. Δεν ξέρω αν όλες οι απλήρωτες πάνε στο gov. 2
sakks80 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Είχα 5-6 κλήσεις για παρκάρισμα από την δημοτική αστυνομία στην περιοχή που ήμουν φαντάρος το 2010. Το 2015 μου στείλε ο δήμος φάκελο στο σπίτι για τις κλήσεις. Δεν ασχολήθηκα και από τότε δεν με ενόχλησε κάνεις ξανά. Δεν τις αναγνωρίζω δεν βρήκα κανένα χαρτάκι στο αμάξι. Επίσης δεν αναγνωρίζω την δημοτική αστυνομία την οποία ένα διάστημα την είχαν καταργήσει.
papoys1 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Στις 5/12/2024 στις 3:36 ΜΜ, Ace Of Spades είπε Καλησπέρα Πού μπορώ να βρώ/πληρώσω τις κλήσεις που δέν έχω το απόκομα? Είναι βεβαιωμένες την τελευταία 5ετία. Ευχαριστώ Γράμμα στέλνουν συνήθως. Ειχα δύο Πειραιά μου εστειλαν παλαιότερα τις πλήρωσα. Το θέμα είναι ότι έχω μία για σταθμευση από Δημο Περάματος πάνε πάνω από 10 χρόνια χαρτί το εχασα ειδοποίηση δεν μου έχει έρθει. Αν τις περνάνε gov ξέρει να μου πει κάποιος να κοιτάξω μήπως βρω κάτι;;;
gazp Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 Είχε ο πατέρας μου απλήρωτες κλήσεις για παράνομο παρκάρισμα στον Πειραιά. Το "μυστικό" που έμαθα εκ των υστέρων είναι ότι υπάρχει ένα όριο στην προσαύξηση που παίρνουν οι κλήσεις και μετά το ποσό δεν ανεβαίνει. Μόλις το ποσό έφτασε στο max τότε μας ήρθε το μπουγιουρντι στο σπίτι. Στο taxis δεν θυμάμαι να είχε εμφανιστεί κάτι.
Γιάννης Platano Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 3 λεπτά πριν, gazp είπε Είχε ο πατέρας μου απλήρωτες κλήσεις για παράνομο παρκάρισμα στον Πειραιά. Το "μυστικό" που έμαθα εκ των υστέρων είναι ότι υπάρχει ένα όριο στην προσαύξηση που παίρνουν οι κλήσεις και μετά το ποσό δεν ανεβαίνει. Μόλις το ποσό έφτασε στο max τότε μας ήρθε το μπουγιουρντι στο σπίτι. Στο taxis δεν θυμάμαι να είχε εμφανιστεί κάτι. Ποσο ειναι αυτο το οριο ?
kage Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 https://www.lawspot.gr/nomika-nea/diagrafi-ofeilon-apo-kliseis-kok-poy-vevaiothikan-meta-tin-trietia-stp
gazp Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 22 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Ποσο ειναι αυτο το οριο ? Δεν θυμάμαι καθόλου. Από 20 ευρώ πληρώσαμε 186€ περίπου. Κάποιο Φιξ ποσοστό επί του αρχικού ποσού. 1
blackhill66 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 εχω μια απο δημοτικη αστυνομια απο το 2018 απληρωτη και αλλη μια απο αστυνομια απο τον ιουνιο απληρωτη και αυτη για καμμια δεν ειχα ουτε ειδοποιηση ουτε εφορια οποταν καλα καθονται εκει που ειναι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα