ΣΚΙΑΔΙΩΤΗΣ Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Αγαπητοί, Εχω εγκατεστημένο το viber και εδώ και 2 μέρες έχω πρόβλημα με μια κρυφή συνομιλία. Έρχεται ειδοποίηση ότι έχω μήνυμα ,αλλά δε με αφήνει να καταχωρήσω το pin. Με αφήνει μόνο αφού κλείσω και ανοίξω το κινητό. Κάθε φορά πρέπει να κάνω αυτήν την κινηση. Έκανα ενημέρωση της εφαρμογής, επανεκκίνηση του κινητού, αλλαξα Pin κτλ. αλλά το πρόβλημα παραμένει. Αν κάποιοςμπορεί να βοηθήσει να λυθεί το πρόβλημά μου τον ευχαριστώ εκ των προτέρων.
nickol-us Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Φαίνεται ότι τα έχεις κάνει όλα...το μόνο που άφησες, να διαγράψεις την cache (προσοχή, θα σβηστούν όλα) της εφαρμογής Μετά μένει μόνο το κινητό, σε περίπτωση που είναι παλιό, μπορεί να τίθεται θέμα συμβατότητας με το λογισμικό;
ΣΚΙΑΔΙΩΤΗΣ Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 41 λεπτά πριν, nickol-us είπε Φαίνεται ότι τα έχεις κάνει όλα...το μόνο που άφησες, να διαγράψεις την cache (προσοχή, θα σβηστούν όλα) της εφαρμογής Μετά μένει μόνο το κινητό, σε περίπτωση που είναι παλιό, μπορεί να τίθεται θέμα συμβατότητας με το λογισμικό; Ευχαριστώ για την απάντηση. Έχω το Xiaomi redmi note 9 pro. Μου πέρασε από το μυαλό να κάνω αντίγραφα ασφαλείας(Google drive) και να κάνω επαναφορά αφού πρώτα καταργήσω την εφαρμογή και την κατεβάσω πάλι . Επειδή έχω σημαντικά αρχεία φοβάμαι μη τά χάσω. Παλιά είχα το redmi 4 και από κάποια στιγμή και μετά άρχισαν οι εφαρμογές λόγω αναβάθμισης να μη είναι συμβατές. Κανονικά θα έπρεπε να μου βγάζει μήνυμα ότι η εφαρμογή δεν μπορεί να αναβαθμιστεί λόγω παλαιότητας λογισμικού του τηλεφώνου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα