Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποιος είναι ο πρώτος μισθός ανθυπολοχαγού ο οποίος έχει αποφοιτησει από σχολή Αξιωματικών στρατού/σωμάτων ασφαλείας ;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν παιζει ρολο τι μισθο παιρνεις αλλα το εξοδα θα εχεις.....αλλα ενοικιο 400...και μεταθεσεις ανα 3 χρονια που σημαινει ενοικια μπροστα επιπλα λογο που θα είσαι αξιωματικος....εκτος απο ικαρων που παιρνουν εξτρα πρητικο επιδομα 26 Κ τον χρονο ΔΕΝ αξιζει μια ζωη θα είσαι ενα κομματι κρεας... Αμα θες στο υπεραναλυω με αποδείξεις 

https://www.cna.gr/greece/aytoi-einai-oi-neoi-misthoi-ton-enstolon-analytika-oi-pinakes/

Επεξ/σία από aligato1000
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, aligato1000 είπε

Δεν παιζει ρολο τι μισθο παιρνεις αλλα το εξοδα θα εχεις...880...αλλα ενοικιο 400...αι μεταθεσεις ανα 3 χρονια λογο που θα εισια αξιωματικος....εκτος απο ικαρων που παιρνουν εξτρα πρητικο επιδομα 26 Κ τον χρονο ΔΕΝ αξιζει μια ζωη θα είσαι ενα κομματι κρεας... Αμα θες στο υπεραναλυω με αποδείξεις 

Δεν με ενδιαφέρει ο στρατός είναι αλήθεια αλλά η πυροσβεστική, απλά ρωτάω γιατί γνωρίζω ότι έχουν σχεδόν ίδιες απολαβές

Επίσης γνωρίζεις αν έχουν παρόμοιες μεταθέσεις με τον στρατό;

Δηλαδή ανά 3 χρόνια που είπες 

Δημοσ.

Εγω ειμαι αεροπορια.. Στην Κρήτη και αυτοι που ειναι εμοδε καποιοι ειναι απο χανια και πηγαινοέρχονται Δεν γραφεις απο που εισαι εαν εκει που ζεις  πληρώνεις ενοικιο η θα μένεις με τους  δικους σου..γενικα δεν αξιζει...αλλα σε σχέση με ανειδίκευτος πας παντου δεν παει να πει οτι  θα πληρωνεσεπχ ηπερωριες η εξτρα δασοπεριπολα κιόλας...βη αν θα πας στα μερη σου με μορια γιατι η θεση εχει καλυφτει απο εναν τριτεκνο...σωμα ασφαλείας εισαι Οχι δημοσιος υπάλληλος... Επισης τι απο πανελληνιες η απο εποχικος να μπεις ...

Κανονισμος μεταθέσεων...εκτυπωσετον.

https://www.eakp.gr/κανονισμοσ-μεταθεσεων/

Δημοσ.

Εγω ειμαι αεροπορια.. Στην Κρήτη και αυτοι που ειναι εμοδε καποιοι ειναι απο χανια και πηγαινοέρχονται Δεν γραφεις απο που εισαι εαν εκει που ζεις  πληρώνεις ενοικιο η θα μένεις με τους  δικους σου..γενικα δεν αξιζει...αλλα σε σχέση με ανειδίκευτος πας παντου δεν παει να πει οτι  θα πληρωνεσεπχ ηπερωριες η εξτρα δασοπεριπολα κιόλας...βη αν θα πας στα μερη σου με μορια γιατι η θεση εχει καλυφτει απο εναν τριτεκνο...σωμα ασφαλείας εισαι Οχι δημοσιος υπάλληλος... Επισης τι απο πανελληνιες η απο εποχικος να μπεις ...

Ρόδος, με πανελλήνιες , σπίτι

Γιατί πιστεύεις ότι δεν αξίζει;

Δημοσ.

Ααααα ημουνα ροδο για 15 χρονια Σεφερη εμενα μηδια.... Εφυγα το 21...αλαζει το πραγμα αξιζει..αλλα  θα δεις με το καιρο οτι θα πρέπει να ασχοληθεις και με κάτι άλλο. Δεν ξερω στο μυαλό σου πως τα υπολογιζεις.. αν θα στα πληρώνουν ολα 

......αλλα μια  συμβουλη προσπάθησε να μην στηρίζεσαι σε αλλους....τους ξερω πολυ καλα τους ροδιτες....και ειδικα εκει  η Ρόδος  ζεις σε χρυσό κλουβί......Σπυ εστειλα και στο πιο πανω μήνυμα Φεκ μεταθεσεων.

Ααααα ημουνα ροδο για 15 χρονια Σεφερη εμενα μηδια.... Εφυγα το 21...αλαζει το πραγμα αξιζει..αλλα  θα δεις με το καιρο οτι θα πρέπει να ασχοληθεις και με κάτι άλλο. Δεν ξερω στο μυαλό σου πως τα υπολογιζεις.. αν θα στα πληρώνουν ολα 

......αλλα μια  συμβουλη προσπάθησε να μην στηρίζεσαι σε αλλους....τους ξερω πολυ καλα τους ροδιτες....και ειδικα εκει  η Ρόδος  ζεις σε χρυσό κλουβί......Σπυ εστειλα και στο πιο πανω μήνυμα Φεκ μεταθεσεων.

https://www.amyna.news/ellada/neo-misthologio-2024-pinakes-vasikos-misthos-afksiseis-strato-astynomia-pyrosvestiki-limeniko/

Και επςιδη εισαι ροδο θα παιρνεις και ενα επιδομα παραμευοριου 130 ευρω

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, aligato1000 είπε

Μπράβο έχεις κάνει πολλά βλέπω.

Ναι γνωρίζω πως σε περίπτωση που κάνω οικογένεια θα χρειαστώ περισσότερα χρήματα για να τα βγάλω πέρα γιατί με τον μισθό δημοσίου μόνο τα βασικά  θα βγαίνουν.

Δεν καταλαβαίνω τι παίζει με τις μεταθέσεις.Εγω απλά θέλω να ξέρω αν μπορώ να γίνω μόνιμος στην Ρόδο γιατί με συμφέρει οικονομικά 

Κάποιοι λένε ότι σε στέλνουν Αθήνα για μερικά χρόνια και μετά έρχεσαι στον τόπο σου, άλλοι λένε ότι σε στέλνουν κατευθείαν εκεί που θες.

Δημοσ.

Κανονισμος μεταθέσεων...ποτε δεν θα δέχεσαι αερολογιεςκαι μην ακους μου ειπαν τι λενε....τα χαρτια τι λενε αμα πας αθηνα ξεκινάς με ενοικιο 400 και αυτοκινητο με service...τελη κυκλοφοριας ασφαλεια...αστονδεν θα βγαινει ουτε οταν θα είσαι μονος σου...και δεν εχει δωρα Χριστουγέννων ή πασχα  στα σωματα ασφαλείας και γενικα στο δημοσιο..εκτυπώστε το πηγαίνετε το στους γονεις σου κα κοιτα να το μελετησεις γιατι πχ μπορει 3 τεκνοι να παιρνουν μονιμα θέσεις που δεν χρειάζεται να καλύπτετε απο αλλους...και μονιμα να εισαι αλλου...ξερω απο περιπτωση καθηγητη στην ροδο που δεν μπορει να πάει σπιτι του στην Λάρισσα ... Να κοιτας φεκ ελπιζω να το καταλαβες στου εστειλα λινκ...σταμαηο να τα κοιτας απο κινητο ...δεν θα καταλαβεις εσυ αλλα και κανενας....και δεν μπορεις να τα διαβασεις ολα...απο το κινητό.... Τα ειδες τα λινκ?

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, aligato1000 είπε

Κανονισμος μεταθέσεων...ποτε δεν θα δέχεσαι αερολογιεςκαι μην ακους μου ειπαν τι λενε....τα χαρτια τι λενε αμα πας αθηνα ξεκινάς με ενοικιο 400 και αυτοκινητο με service...τελη κυκλοφοριας ασφαλεια...αστονδεν θα βγαινει ουτε οταν θα είσαι μονος σου...και δεν εχει δωρα Χριστουγέννων ή πασχα  στα σωματα ασφαλείας και γενικα στο δημοσιο..εκτυπώστε το πηγαίνετε το στους γονεις σου κα κοιτα να το μελετησεις γιατι πχ μπορει 3 τεκνοι να παιρνουν μονιμα θέσεις που δεν χρειάζεται να καλύπτετε απο αλλους...και μονιμα να εισαι αλλου...ξερω απο περιπτωση καθηγητη στην ροδο που δεν μπορει να πάει σπιτι του στην Λάρισσα ... Να κοιτας φεκ ελπιζω να το καταλαβες στου εστειλα λινκ...σταμαηο να τα κοιτας απο κινητο ...δεν θα καταλαβεις εσυ αλλα και κανενας....και δεν μπορεις να τα διαβασεις ολα...απο το κινητό.... Τα ειδες τα λινκ?

Ναι τα είδα απλά γράφουν πάρα πολλά και δεν βγάζω συμπέρασμα 

Οπότε τι προτείνεις αξίζει να πάω; Δεν παίζει να μην με φέρουν ποτέ Ρόδο μου φαίνεται παράλογο 

Δημοσ.

Και σου ειπα εκτυπωσε το  και πηγαινετο σε καποιον που ξερει...Ναι αξιζει εαν δεν φυγεις απο κει πουτε ναι εαν παιζει σίγουρα μια μερα να πηγαινεις για υπηρεσία και 3 μερες σπιτι σου...+  Θα είσαι σπιτι σου και δεν θα εχεις ενοικιο....Και σου ειπα δεν τα διαβαζεις απο κινητο...κοιταωτα σε καμια οθονη ή εκτυπωσετο...

Δημοσ.

Και σου ειπα εκτυπωσε το  και πηγαινετο σε καποιον που ξερει...Ναι αξιζει εαν δεν φυγεις απο κει πουτε ναι εαν παιζει σίγουρα μια μερα να πηγαινεις για υπηρεσία και 3 μερες σπιτι σου...+  Θα είσαι σπιτι σου και δεν θα εχεις ενοικιο....Και σου ειπα δεν τα διαβαζεις απο κινητο...κοιταωτα σε καμια οθονη ή εκτυπωσετο...

Οκευ ευχαριστώ πολύ 

Νομίζω είναι 1 ημέρα υπηρεσία και 2 ελεύθερος

Θα ψάξω να δω αν μπορώ να είμαι μόνιμος εδώ 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...