toykaki Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) εχω συνδεση vodafone με router το H300s 100mbps ταχυτητα,εχω στο κατω σπιτι το router και στο επανω οπου ειναι δωματια εχω βαλει extender το re 305 ηθελα να ρωτησω γιατι μου κανει το extender συνεχεια διακοπες? το σημα μεταξυ router και exteder ειναι παρα πολυ καλο και εχω παρατηρησει οτι οταν κατεβαζω κατι κυριος μου το κανει,δηλαδη οταν τραβαω πολλα mbps ταχυτητας,αλλαξα extender (re450 κανει πιο πολλες αποσυνδεσεις) και παλι κανει το ιδιο και παλι κυριος οταν κανω κατι download και τραβαω ταχυτητα,γενικα μου το κανει αλλα ειδικα οταν το ζοριζω,και εχω δει στο log του ρουτερ μου γραφει Providing DHCP information to a requesting station has failed (H003) ενω το router δουλευει κανει δεν κανει αποσυνδεση.επισης εχω μπει στο router να αλλαξω καναλι wifi μπας και αλλα δεν υπάρχει σαν επιλογη,δεν ξερω γιατι.καμια γνωμη ? Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2024 από toykaki
alxandros_gr Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 3 hours ago, toykaki said: εχω συνδεση vodafone με router το H300s 100mbps ταχυτητα,εχω στο κατω σπιτι το router και στο επανω οπου ειναι δωματια εχω βαλει extender το re 305 ηθελα να ρωτησω γιατι μου κανει το extender συνεχεια διακοπες? το σημα μεταξυ router και exteder ειναι παρα πολυ καλο και εχω παρατηρησει οτι οταν κατεβαζω κατι κυριος μου το κανει,δηλαδη οταν τραβαω πολλα mbps ταχυτητας,αλλαξα extender (re450 κανει πιο πολλες αποσυνδεσεις) και παλι κανει το ιδιο και παλι κυριος οταν κανω κατι download και τραβαω ταχυτητα,γενικα μου το κανει αλλα ειδικα οταν το ζοριζω,και εχω δει στο log του ρουτερ μου γραφει Providing DHCP information to a requesting station has failed (H003) ενω το router δουλευει κανει δεν κανει αποσυνδεση.επισης εχω μπει στο router να αλλαξω καναλι wifi μπας και αλλα δεν υπάρχει σαν επιλογη,δεν ξερω γιατι.καμια γνωμη ? Δοκίμασε να δώσεις static IP στο extender https://www.tp-link.com/us/user-guides/re305_v4/chapter-5-customize-your-network#ug-sub-title-3
toykaki Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Αυτο θα δωσει λυση στις αποσυνδέσεις που ειναι μεσω wifi?γιατι βλεπω αφορα λαν,η κανω λαθος?
jkoukos Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Αφορά οποιαδήποτε κάρτα δικτύου, είτε ενσύρματη είτε ασύρματη.
alxandros_gr Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 2 hours ago, toykaki said: Αυτο θα δωσει λυση στις αποσυνδέσεις που ειναι μεσω wifi?γιατι βλεπω αφορα λαν,η κανω λαθος? Δοκιμή θα κάνεις να δεις αν θα υπάρξει κάποια βελτίωση. Αν το repeater δεν μπορέσει για κάποιο λόγο να πάρει αυτόματα IP από το router, τότε όσες συσκευές συνδέονται στο repeater δεν θα έχουν σύνδεση στο ίντερνετ. Δοκιμάζεις με στατική IP στο repeater και βλέπεις και τα log του router να συγκρίνεις το πριν και το μετά. Επίσης κοίτα να μην έχεις ενεργό το DHCP server και στο router και στο repeater μην τυχών και γίνεται κάποιο conflict μεταξύ τους. Και μία άλλη δοκιμή που μπορείς να κάνεις είναι να δοκιμάσεις το repeater στον ίδιο χώρο με το router και να δεις αν πάλι σου κάνει αποσυνδέσεις όταν ζορίζεις τη γραμμή.
toykaki Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Το dhcp τι κανει?? Πιο απο τα δυο dhcp να απενεργοποιησω σε περιπτωση που ειναι ενεργα και τα 2?
alxandros_gr Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 20 minutes ago, toykaki said: Το dhcp τι κανει?? Πιο απο τα δυο dhcp να απενεργοποιησω σε περιπτωση που ειναι ενεργα και τα 2? Δίνει IP διευθύνσεις στις συσκευές. Καλύτερα να αφήσεις ενεργό αυτό του router και να κλείσεις του repeater.
toykaki Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Tο ιδιο μου κανει και στο log του repeater γραφει back end wirelles sta ( mac ......) exited 2.4/5g Βεβαια στο log του modem δεν μου ξαναεβγαλε για προβλημα dhcp Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2024 από toykaki
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα