molivos Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Με το skroutz θα ελεγα οτι ειχα μια καλη σχεση πανω απο δεκαετια ...και σε γενικες γραμμες δεν ειχα αντιμετωπισει προβληματα Ομως το τελευταιο διμηνο το κακο εχει παραγινει ...Ολα τα καναλια επικοινωνιας με τα συγκεκριμμενα "καταστηματα" ειναι ΜΟΝΟ αυτοποιημενα ... Ακομα και το 2152153400 που ειναι για τηλεφωνικες πωλησεις πρεπει να εισαι τυχερος να απαντησουν ... Το προβλημα μου αφορα μια επιστροφη μνημης RAM που τους εκανα μετα απο ενα χρονο λειτουργιας καθ οτι χαλασε (Μεσα στην εγγυηση)...Αφου την ελεγξαν μου απαντησαν στην κατασταση επιστροφης στο site τους οτι .... δεν διορθωνεται και θα γινει επιστροφη χρηματων ( 130 € ) το αργοτερο σε 12 ημερες...Εχουν περασει 25 ημερες περιπου και ακομα δεν εχω λαβει το email "Αποδεικτικό επιστροφής από SKROUTZ" που κανονικα επρεπε να λαβω οπου θα αναφερεται οτι η επιστροφη εχει δρομολογηθει ... Επι ενα τετραημερο εχω χασει τουλαχιστον 5-6 ωρες στην προσπαθεια μου να επικοινωνησω με καποιον ...Η μονη εφικτη επαφη ειναι στις τηλεφωνικες παραγγελιες ,,, οπου αφου μου δειξουν κατανοηση μου λενε σας συνδεουμε με το υπευθυνο τμημα ....ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ !!!! Στο επομενο τηλεφωνο αφου μου λενε χιλια συγνωμη μου λενε να περιμενω στο υπευθυνω τμημα που θα με συνδεσουν στο οποιο παλι μετα απο μια ωρα αναμονη δεν "εμφανιζεται " κανεις !!!! ΚΩΜΙΚΟΤΡΑΓΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ !!! Αραγε συνεχιζεται η ευρυθμη λειτουργια της εταιριας ...ή κατι συμβαινει ??? γιατι πολλα ακουγονται ???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα