emperor4her Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα έχω ένα περίεργο θέμα και όσο και αν googlαρα δεν βρήκα κάτι.. Έχω ένα PC και έχω 3 δίσκους μέσα. Το PC είναι με win 10, και έχω κάνει share τους δίσκους με τα path: smb://server/d κλπ Έχω στην τηλεόραση το Kodi 18.9 και δουλεύει κομπλέ. Με το που κάνω αναβάθμιση σε οποιαδήποτε έκδοση μετά την 18.9 δεν βρίσκει τα path. Το ίδιο και το κινητό και το tablet. Αν γυρίσω στην 18.9 όλα καλά πάλι. Δοκίμασα να το στήσω εξ αρχής, πάλι τα ίδια. Καμιά ιδέα? Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2024 από emperor4her
micos000 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Δες στο παρακάτω... Επίσης διάβασα και αυτό... Αναφορά σε κείμενο You need to enable the guest user as that is what Kodi uses to connect initially to get the list of shares 1
emperor4her Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Έκανα το 1ο βήμα, και τώρα μου βγάζει αυτό. Θα δω και το άλλο, δεν είδα κάτι σαν λύση αλλά θα το κοιτάξω παραπάνω
micos000 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Λέει ότι θέλει να έχεις ενεργό τον χρήστη guest στον σέρβερ Δοκίμασε και αυτό... Αναφορά σε κείμενο Settings -> Services -> SMBclient -> Minimum = V1, Maximum = V3
emperor4her Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Έκανα ακριβώς τα βήματα που λέει εδώ δυστυχώς τα ίδια. Εντομεταξυ ήταν ήδη ενεργοποιημένος ο guest user Όταν βάζω min 1 max 3 μου βγάζει invalid argument Όταν βάζω min 1 max 1 μου βγάζει Network dropped connection on reset Μπήκα εδω και λέει βάλτε min 1 max 3 🤣 Εν τω μεταξύ το είχα ξαναψάξει πριν κάνα χρόνο και δεν κατάφερα να κάνω τίποτα και ξανά έβαλα τη 18,9. Απλά πλέον πολλά addons δεν δουλεύουν με την παλιά έκδοση, και είπα να κάνω μία προσπάθεια πάλι! Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2024 από emperor4her
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα