kokos23 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 2 ώρες πριν, snot είπε Είναι προφανές ότι δεν γνωρίζεις πώς δουλεύει το bitcoin. Μην κρίνεις κάτι που δεν ξέρεις δεν έκρινα το εν λόγω νόμισμα, απλά έναν προβληματισμό μου έθεσα, προσωπικά τα 500ευρά μόλις έγιναν 2000 πουλήθηκαν και απλά το κοιτώ από τότε που έπιασε τα 90.000, και ναι δεν το έκανα εγώ γιατί είμαι άσχετος, απλά εμπιστεύθηκα έναν φίλο και μέσω αυτού έδωσα το ποσό μου...αυτός πήρε 500, μου έδωσε 2000 και συνεχίζει...
atypicalcoder Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, snot είπε Η δική σου λογική δεν είναι και κοινή λογική. Η κοινή λογική λέει πως όταν κάτι βρίσκεται σε ιστορικά υψηλά, όλοι όσοι το κατέχουν κερδίζουν. Επίσης αν όλος ο κόσμος χάνει στα crypto, τα λεφτά που χάνει που πάνε; Εξαφανίζονται ή τα παίρνει ο Satoshi; Επίσης καλό θα ήταν να μην εξισώνουμε το bitcoin με τα υπόλοιπα κρύπτο Μάντεψε όμως! HOOOLDαρουν και είναι "πλούσιοι" όσο τα HOLDαρουν. Έλα όμως που θα τα holdaroun μέχρι να πέσει στον πάτο και να τα πουλήσουν από τον φόβο τους. Άρα; άρα είσαι χαμένος με τέτοια με μαθηματική ακρίβεια. Είναι τόσα χρόνια αυτή η ιστορία και ακόμα να το καταλάβουμε ότι μόνο οι "φάλαινες", όπως τους αποκαλείτε, κερδίζουν. Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2024 από atypicalcoder
snot Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 14 minutes ago, atypicalcoder said: Μάντεψε όμως! HOOOLDαρουν και είναι "πλούσιοι" όσο τα HOLDαρουν. Έλα όμως που θα τα holdaroun μέχρι να πέσει στον πάτο και να τα πουλήσουν από τον φόβο τους. Άρα; άρα είσαι χαμένος με τέτοια με μαθηματική ακρίβεια. Είναι τόσα χρόνια αυτή η ιστορία και ακόμα να το καταλάβουμε ότι μόνο οι "φάλαινες", όπως τους αποκαλείτε, κερδίζουν. Έχεις στοιχεία για αυτό ή τα βγάζεις από το κεφάλι σου; Το Blockchain του btc είναι public και τελευταία φορά που ασχολήθηκα η πιο πετυχημένη κατηγορία (εάν κάνεις κατηγορίες βάση του πόσα btc κατέχει ο καθένας) δεν ήταν οι φάλαινες που έχεις στο μυαλό σου
atypicalcoder Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 50 λεπτά πριν, snot είπε Έχεις στοιχεία για αυτό ή τα βγάζεις από το κεφάλι σου; Το Blockchain του btc είναι public και τελευταία φορά που ασχολήθηκα η πιο πετυχημένη κατηγορία (εάν κάνεις κατηγορίες βάση του πόσα btc κατέχει ο καθένας) δεν ήταν οι φάλαινες που έχεις στο μυαλό σου Έχεις να μου δείξεις κάποιο γράφημα που να δείχνει από την αρχή του bitcoin πόσοι και πόσα έχουν κερδίσει? Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2024 από atypicalcoder
TrObAs Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 Στις 5/12/2024 στις 2:48 ΜΜ, theomusictech είπε ΣΟΣ!!!!! δεν ξερω αν εχει γραφτει, Μην τα βαλεις σε ιστοσελιδα ... Απο τις μεγαλες που ειναι "πολυκαταστηματα" κρυπτο!!! παντως. (Δικη μου συμβουλη) Προτιμησε εφαρμογες, πορτοφολια που ειναι γνωστα, οτι εχεις των πληρη ελεγχο των κλειδιων σου. Υποθετω οτι ξερεις ηδη καποια πραγματα. Με το παραπανω, οποιαδηποτε εφαρμογη σου κανει! Αυτό το έχω διαβάσει και κλείνω προς hardware wallet, που θεωρώ σαν πιο ασφαλές.
snot Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 15 hours ago, atypicalcoder said: Έχεις να μου δείξεις κάποιο γράφημα που να δείχνει από την αρχή του bitcoin πόσοι και πόσα έχουν κερδίσει? Αν ψάξεις θα βρεις. Εδώ θα βρεις για τα τελευταία 10 χρόνια και αν προσέξεις θα δεις πως οι φάλαινες που λες ότι μαζεύουν το χρήμα, από τον Μάιο του 2022 μέχρι τον Σεπτέμβρη του 2023 που έπρεπε να αγοράζουν, έμειναν άπραγες https://charts.bgeometrics.com/ Επίσης μιας και το blockchain του bitcoin είναι public τίποτα δεν σε σταματά από το να αγοράζεις όταν αγοράζουν οι φάλαινες και να πουλάς όταν πουλάνε. Αν ισχύουν αυτά που λες θα γίνεις πλούσιος
panossar95 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2024 On 05/12/2024 at 15:30, Arkin said: Και να ειχες ασχοληθει και να αγοραζες 1000btc με 10 ευρω θα τα ειχες πουλησει μολις ειχαν παει 1 ευρω το 1 δηλαδη 10000 ευρω. Δεν υπαρχει καμια περιπτωση να τα αφηνες να πανε 100 χιλιαδες το ενα ουτε μια στα 10 δις. Μονο οσοι καποτε αγορασαν btc και τα ξεχασαν μεχρι σημερα επιασαν το τζοκερ με λεφτα που θα βγαλει το 0.001% του κοσμου στη ζωη του. Ο αλλος πουλησε 10000 btc για 2 πιτσες μετα ο αλλος τα πουλησε αυτα τα 10000btc στα 5-6 ευρω και ο αλλος στα 50 ευρω. Αν ηταν τοσο ευκολο ολοι δις θα ειχαν σε αυτο τον κοσμο αλλα μαντεψε τι γινεται. Ίσως να το είχα ξεχάσει και εγω.. Ποιος ξέρει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα