kostasbm Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 13 minutes ago, Rhamnusia said: από κάποιον παίρνεις τα λεφτά, δεν κερδίζουν όλοι ο κλέψας του κλέψαντος κάτι τη λαϊκή ρήση .......
panther_512 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 14 minutes ago, chek2fire said: αυτό που λέγαμε τότε ήταν ένα αποθεματικό αξίας εκτός τραπεζικού συστήματος. Η ιστορία δείχνει ότι είχαμε δίκιο και όντος είναι ένα πολύ δυνατό αποθεματικό αξίας, εύκολο στην αποθήκευση και μεταφορά και τελείως εκτός τραπεζικού συστήματος καθώς κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει τι έχεις αν ο ίδιος δεν θελήσεις να το αποκαλύψεις. Όχι δεν λεγόταν αυτό. Το Bitcoin λεγόταν ότι θα ήταν το μέλλον στις συναλλαγές. Ότι ήταν η απάντηση στον διεφθαρμένο τραπεζικό τομέα. Το αποθεματικό αξίας άρχισε να λέγεται όταν έγινε εμφανές ότι οι τρελές διακυμάνσεις του το έκαναν αδύνατο για τον σκοπό αυτό (καθημερινές συναλλαγές). To Bitcoin είναι μία δήλωση του Ελον ή του Trump μακριά από κατακρίμνιση. Τόση είναι η σταθερότητά του ώς αποθεματικό αξίας. Πλέον εξυπηρετεί συμφέροντα του κεφαλαίου. Προσωπικά με συμφέρει να ανεβαίνει. Μπήκα στο παιχνίδι το 2018. Δεν τα λέω επειδή έχω κάποιο κόμπλεξ που έχασα την ευκαιρία. Μπορεί να μήν γίνω εκατομμυριούχος, αλλά μπορεί να βγάλω τις σπουδές της κόρης μου. Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2024 από panther_512 7
chek2fire Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 18 λεπτά πριν, panther_512 είπε Όχι δεν λεγόταν αυτό. Το Bitcoin λεγόταν ότι θα ήταν το μέλλον στις συναλλαγές. Ότι ήταν η απάντηση στον διεφθαρμένο τραπεζικό τομέα. Το αποθεματικό αξίας άρχισε να λέγεται όταν έγινε εμφανές ότι οι τρελές διακυμάνσεις του το έκαναν αδύνατο για τον σκοπό αυτό (καθημερινές συναλλαγές). To Bitcoin είναι μία δήλωση του Ελον ή του Trump μακριά από κατακρίμνιση. Τόση είναι η σταθερότητά του ώς αποθεματικό αξίας. Πλέον εξυπηρετεί συμφέροντα του κεφαλαίου. Προσωπικά με συμφέρει να ανεβαίνει. Μπήκα στο παιχνίδι το 2018. Δεν τα λέω επειδή έχω κάποιο κόμπλεξ που έχασα την ευκαιρία. Μπορεί να μήν γίνω εκατομμυριούχος, αλλά μπορεί να βγάλω τις σπουδές της κόρης μου. αυτοι που έλεγαν ότι θα είναι μέλλον στις συναλλαγές έγιναν fork το 17 από το σύστημα. 19 λεπτά πριν, panther_512 είπε To Bitcoin είναι μία δήλωση του Ελον ή του Trump μακριά από κατακρίμνιση. Τόση είναι η σταθερότητά του ώς αποθεματικό αξίας. Πλέον εξυπηρετεί συμφέροντα του κεφαλαίου. Προσωπικά με συμφέρει να ανεβαίνει. Μπήκα στο παιχνίδι το 2018. Δεν τα λέω επειδή έχω κάποιο κόμπλεξ που έχασα την ευκαιρία. Μπορεί να μήν γίνω εκατομμυριούχος, αλλά μπορεί να βγάλω τις σπουδές της κόρης μου. Σε ένα ψηφιακό κόσμο που όλες οι συναλλαγές θα ελέγχονται και που οι κυβερνήσεις θα μπορούν να αποκλείουν άτομα από τις συναλλαγές με πολιτικά κριτήρια ε τότε το αποθεματικό και μεταφορά αξίας Bitcoin έχει θέση σε αυτό το κόσμο και εξυπηρετεί τους πολίτες και την οικονομική τους ελευθερία.
theomusictech Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 2 ώρες πριν, TrObAs είπε Οκ καλός ή κακώς τα crypto είναι ασταθή αλλά μέχρι στιγμής η ιστορία δείχνει ότι ειδικά τα πολύ γνωστά 3ιναι σχετικά σταθερά. Αρκεί να μην τρομάξεις όταν κάνει πτώση και να έχεις υπομονή. Εγώ σκέφτομαι να βάλω ένα ποσό και να το αφήσω. Αυτό που δεν ξέρω είναι μέσα από τις εφαρμογή να το κάνω. ΣΟΣ!!!!! δεν ξερω αν εχει γραφτει, Μην τα βαλεις σε ιστοσελιδα ... Απο τις μεγαλες που ειναι "πολυκαταστηματα" κρυπτο!!! παντως. (Δικη μου συμβουλη) Προτιμησε εφαρμογες, πορτοφολια που ειναι γνωστα, οτι εχεις των πληρη ελεγχο των κλειδιων σου. Υποθετω οτι ξερεις ηδη καποια πραγματα. Με το παραπανω, οποιαδηποτε εφαρμογη σου κανει!
panossar95 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Θυμαμαι καποια στιγμη, στα 16-17 μου, καπου το 2010-11 ειχαμε κατεβασει με τον ξαδερφο μου τον browser για dark web γιατι μας ετρωγε ο λωκος μας. Καποια στιγμη καθως χαζευαμε πεσαμε πανω σε ενα καταστημα που δεχοταν bitcoin, το ψαξαμε ελαχιστα και δεν ασχοληθηκαμε ποτε. Ειχε τραγικη τιμη τοτε. Αν ειχαμε ασχοληθει θα σας εγραφα απο το ιδιωτικο μου νησι, πινοντας ναρκωτικα διαφορετικων ειδων και εχοντας 100 γυναικες γυρω μου. Ξυπναω απο το ονειρο και παω να συνεχισω την δουλεια μου, ευχαριστω. 1
theomusictech Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, Dinos1973 είπε Να φανταστείς ότι το 2013 είχα ακόμα μια ευκαιρία αλλά…… ποτε το εγραψα αυτο το ποστ εγω και δε το θυμαμαι!!!!!!!!!! ειμαστε πολλοι! το θεμα ποιο ειναι και εχω ξανααναφερθει. Και δε το λεω καθολου για παρηγορια. Ηταν (και ειναι), ενα απο αυτα που, δεν μπορεις να προβλεψεις! μπορεις φυσικα να τζογαρεις. Αλλα παντα θα υπαρχει το , "Μωρε, λες να εκανα,,,..." Ειχα πολλες ευκαιριες κι εγω να μπω "δυναμικα", αλλα απο ενα σημειο & μετα, εν γνωση μου δεν μπηκα. Το 2017 εβαλα ενα ποσο που ειχα και παλιοτερα, με αλλη ισοτιμια ομως, και το αφισα, τραβοντας φυσικα ετσι; ανα περιοδους! Γιατι το χρημα, τι να το κανεις να ειναι σε μια οθονη και να το βλεπεις μονο,,,!!!!! το ουσιαστικο του ολου θεματος cryptos , blockchain κλπ, θα πρεπει καποιος να το δει μακροπροθεσμα. Και εγω, γνωμη μου παντα, με το μακροπροθεσμο του πραγματος το ειδα, δηλαδη εφυγα απο το "πηγε 40.000, πηγε 140,000! πηγα στο, με τη "πλατφορμα" που εχει στηθει, εγω , με τις γνωσεις μου και με τις ικανοτητες μου. τι μπορω να κανω, περα απο το τζογο! εκει πηγα και νιωθω μεγαλυτερη σιγουρια!
mgeor Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 6 ώρες πριν, snot είπε Να υπενθυμίσω πως ήταν φούσκα στα 100, στα 1.000 και στα 10.000 Και στο 1.000.000 τα ίδια θα λένε.
kkostas2022 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Αυτά είναι γλέντια, ...μπάρβο σε όσους το κατάλαβαν νωρίς και κέρδισαν. Σίγουρα η ιστορία (το μέλλον) θα δείξει πόσο και τι, αλλά προς το παρόν πάει με 100+! 1
Cartman_95 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Κανείς δεν μπορεί να κάνει τίποτα με τα bitcoin του. Είναι κυριολεκτικά αδύνατο για τους κατόχους να τα εξαργυρώσουν τώρα. Θα δείτε αυτοκτονίες σύντομα όταν οι άνθρωποι συνειδητοποιήσουν ότι τα νομίσματά τους είναι άχρηστα επειδή κανείς δεν θα μπορεί να τα πληρώσει. 1 1
Diavolos666 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Λυπάμαι τους καημένους που αγόρασαν όταν ήταν 50.000 και έπεσε στις 15.000 και είτε πούλησαν για να πάρουν πίσω μερικά σπασμένα ή μερικοί αυτοκτόνησαν κιόλας, που να ήξεραν ότι θα ανέβει τόσο μετά από χρόνια. Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2024 από Diavolos666 1
Arkin Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 39 λεπτά πριν, panossar95 είπε Θυμαμαι καποια στιγμη, στα 16-17 μου, καπου το 2010-11 ειχαμε κατεβασει με τον ξαδερφο μου τον browser για dark web γιατι μας ετρωγε ο λωκος μας. Καποια στιγμη καθως χαζευαμε πεσαμε πανω σε ενα καταστημα που δεχοταν bitcoin, το ψαξαμε ελαχιστα και δεν ασχοληθηκαμε ποτε. Ειχε τραγικη τιμη τοτε. Αν ειχαμε ασχοληθει θα σας εγραφα απο το ιδιωτικο μου νησι, πινοντας ναρκωτικα διαφορετικων ειδων και εχοντας 100 γυναικες γυρω μου. Ξυπναω απο το ονειρο και παω να συνεχισω την δουλεια μου, ευχαριστω. Και να ειχες ασχοληθει και να αγοραζες 1000btc με 10 ευρω θα τα ειχες πουλησει μολις ειχαν παει 1 ευρω το 1 δηλαδη 10000 ευρω. Δεν υπαρχει καμια περιπτωση να τα αφηνες να πανε 100 χιλιαδες το ενα ουτε μια στα 10 δις. Μονο οσοι καποτε αγορασαν btc και τα ξεχασαν μεχρι σημερα επιασαν το τζοκερ με λεφτα που θα βγαλει το 0.001% του κοσμου στη ζωη του. Ο αλλος πουλησε 10000 btc για 2 πιτσες μετα ο αλλος τα πουλησε αυτα τα 10000btc στα 5-6 ευρω και ο αλλος στα 50 ευρω. Αν ηταν τοσο ευκολο ολοι δις θα ειχαν σε αυτο τον κοσμο αλλα μαντεψε τι γινεται. 6 1
kukukali Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Θυμηθείτε κάποιος κερδίζει κ κάποιος χάνει. Η πλεονεξία ποτέ δεν οφελησε τη μαρίδα που δεν έχει στόχο κ όριο.
Arkin Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 11 λεπτά πριν, Diavolos666 είπε Λυπάμαι τους καημένους που αγόρασαν όταν ήταν 50.000 και έπεσε στις 15.000 και είτε πούλησαν ΄για να πάρουν πίσω μερικά σπασμένα ή μερικοί αυτοκτόνησαν κιόλας, που να ήξεραν ότι θα ανέβει τόσο μετά από χρόνια. Αυτη η ιστορια γινεται ολα τα χρονια. Που να δεις τι εγινε με bitconnect κτλ scam υποθηκες δανεια ανθρωποι οικογενειαρχες που πηραν ρισκο για ενα καλυτερο αυριο για τα παιδια τους και βουλιαξαν και εμειναν αστεγοι η αυτοκτονησαν. Προφανως καποιοι θα βγαλουν απλα το 99% θα ειναι απο τους πλουσιους και το 1% των θνητων θα πιασει το τζοκερ οπως γινεται παντα. Τελος λεμε για τα crypto αλλα και με μετοχες tesla apple nvidia amd κτλ κτλ θα μπορουσε καποιος να γινει εκατομμυριουχος. Μαντεψτε παλι που πηγαν τα λεφτα ομως. Εγω τα εχω γραψει πολλες φορες με ενα κεφαλαιο 100 ευρω απο το 2017 εχω βγαλει 3-4 χιλιαρικα καθαρα και τελος ουτε μου αρεσουν τα ρισκα ουτε με ενδιαφερει να βγαλω εκατομμυρια την ηρεμια μου θελω και να ζω αξιοπρεπως οπως και κανω με τη δουλεια μου και να εβγαζα και εκατομμυρια παλι την ιδια ζωη θα εκανα μιας και υπαρχουν πολυ σημαντικοτερα πραγματα απο ενα αμαξι 500 χιλιαδων η ενα σπιτι με πισινα. Τοσο ματαιοδοξοι δεν ειμαστε ευτυχως. 5
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα