Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας, θέλω να ρωτησω αν γνωρίζετε πώς μπορώ να μάθω αν έχει πτυχίο και άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ένας ψυχολόγος γιατί έχω αμφιβολίες

• Like 2
  • Απαντ. 60
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Kelyyy είπε

γεια σας, θέλω να ρωτησω αν γνωρίζετε πώς μπορώ να μάθω αν έχει πτυχίο και άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ένας ψυχολόγος γιατί έχω αμφιβολίες

Αν έχεις αμφιβολίες, που συμαίνει ότι δεν τον εμπιστεύεσαι, απλά την κάνεις και πας αλλού. 

• Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχει δεν έχει πτυχίο δεν έχει καμία σημασία από τη στιγμή που για να έχεις αμφιβολίες σημαίνει ότι κάτι δε πάει καλά. Κάτι δε σου αρέσει. Πράγμα που σημαίνει ότι φεύγεις.

Δηλαδή από τη στιγμή που ο άλλος είναι "προβληματικός" θα πεις.. α οκ έχει πτυχίο οπότε τον εμπιστευόμαστε; Ξέρεις πόσοι έχουν πάρει πτυχίο (κάθε είδους) και δε ξέρουν τι τους γίνεται;

Εδώ έχω γνωστό με πτυχίο και μεταπτυχιακό που δεν έχει ιδέα στον κλάδο του. Και φυσικά μπήκε στο δημόσιο διότι στον ιδιωτικό τομέα δε θα μπορούσε να σταθεί και δε θα έπαιρνε ούτε τον βασικό.

Επεξ/σία από Neptu
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 hours ago, Kelyyy said:

Αν έχεις αμφιβολίες δεν πρόκειται να προχωρήσετε μαζί, είτε έχει πτυχίο είτε όχι.

Επεξ/σία από Dante80
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Στη χώρα που ζούμε ότι δηλώνεις είσαι. Τπτ δεν πρόκειται να βρεις. Μην ξεχνάς εδώ άλλοι χειρουργούν χωρίς να έχουν τα κατάλληλα πτυχία και εφόδια και τους βρίσκουν μερικά χρόνια μετά. 

Μπου..... λο χώρα. 

• Like 5
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για τους ιατρούς τουλάχιστον υπάρχει βάση δεδομένων... για ψυχολόγους δεν υπάρχει κάτι τέτοιο.

Την άδεια άσκησης ψυχολόγου και την άδεια λειτουργίας την εκδίδει η Διεύθυνση Υγείας. Δύσκολο όμως το βλέπω να απαντάνε σε ερωτήματα πολιτών αλλά δεν χάνεις κάτι να δοκιμάσεις.

Επεξ/σία από The_Judas
  • Like 1
Δημοσ.
6 hours ago, Kelyyy said:

αλλαξε ψυχολογο σημερα no matter what. αν εχεις αμφιβολιες τοτε τι συζητηση θα κανετε?

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, Kelyyy είπε

Ρώτησέ τον.

Επεξ/σία από DrLo
  • Like 1
Δημοσ.
9 hours ago, Kelyyy said:

ειναι 2 διαφορετικα πραγματα: για το πτυχιο πρεπει να μαθεις σε πιο πανεπιστημιο το πηρε και να επικοινωνησεις με αυτο. Για την αδεια ασκησεως ειναι πιο ευκολα, υπαρχει συλλογος Ελλαδα που ευκολα μπορεις να βρεις στοιχεια επικοινωνιας στο ιντερνετ...

Δημοσ.
14 hours ago, Kelyyy said:

Είναι υποχρεωμένος να έχει αριθμό άδειας στην απόδειξη. Να ζητήσεις απόδειξη.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ειπε πουθενα οτι ειναι πελατης, που λετε ολοι να παει αλλου. Μπορει να ειναι ανταγωνιστης.

• Thanks 1
  • Haha 2
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, lector είπε

Δεν ειπε πουθενα οτι ειναι πελατης, που λετε ολοι να παει αλλου. Μπορει να ειναι ανταγωνιστης.

Αν είναι ανταγωνιστής και δεν ξέρει πως θα μάθει αν ο άλλος έχει πτυχίο ......................

• Like 1
Δημοσ.
16 ώρες πριν, Kelyyy είπε

Δεν πρόκειται να βρείς άκρη δυστυχώς στο Ελληνικό μπ............

Είχα προβλήματα με λαμόγιο που δήλωνε ψυχολόγος με πτυχίο από Νέα Υόρκη. Ρώτησα σε Συλλόγους σε Υπουργεία κανείς δεν μου απάντησε αν όντως έχει επίσημη άδεια ούτε αριθμό άδειας δήλωνε στις αποδείξεις του και δεν μπόρεσα να βρω πουθενά. Παιδιά με λίγα λόγια θα πω να αποφεύγετε ψυχολόγους ο οποίος μπορεί να πήρε ένα πτυχίο της πλάκας από καμιά Βουλγαρία - Ρουμανία και να το παίζει επιστήμονας.

Εάν όντως έχετε κάποιο πρόβλημα και θέλετε να επικοινωνήσετε με κάποιο ειδικό , βρέστε ένα ψυχίατρο που να είναι πράγματι επιστήμονας από κάποιο επίσημο Πανεπιστήμιο και φυσικά θα έχει και επίσημη άδεια όπως έχουν όλοι οι ψυχίατροι. Σε ψυχολόγο μόνο αν ξέρετε ή έχετε επίσημη επιβεβαίωση από κάποιον ότι είναι ικανός να εξασκεί αυτό το επάγγελμα.Σίγουρα θα επιβαρυνθείτε οικονομικά κάτι παραπάνω αλλά δεν κινδυνεύετε να πέσετε στον κάθε τυχόντα που δηλώνει ψυχολόγος για πάσα νόσο κ.λ.π.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...