Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

με το intersport τι γίνεται ρε παιδιά? Τηλεφωνικό κέντρο δεν λειτουργεί εδω και 3-4 μέρες λογω τεχνικού προβλήματος λέει. Εχω βαλει παραγγελία απο 27/11 με εκτιμώμενη παραδοση 29/11 και ακομα ειναι σε κατάσταση συλλογης προϊόντων ενω το προϊόν ήταν άμεσα διαθέσιμο. Καμία ενημέρωση το τι γίνεται. Έχει βάλει κανείς άλλος παραγγελία αυτές τις μέρες?

Δέχθηκαν επίθεση διαβάζω απο χακερς. Ποτε θα παραλάβουμε κανείς δεν ξέρει.

Δημοσ.

Έκανα και εγώ παραγγελία πριν από 4 μέρες αλλά ακόμα τίποτα όλα τα προϊόντα ήταν άμεσα διαθεσιμα , η εξέλιξη παραγγελίας δεν λειτουργεί και σε φυσικό κατάστημα που πήγα με είπαν θα κάνετε λίγο υπομονή … Για τηλεφωνική γραμμή δεν υπάρχει προς το παρόν , απλά περιμένουμε από ότι φαίνεται 

Δημοσ.

Αυτά συμβαίνουν όταν οι τσέπες έχουν καβούρια. Μιλάω για την εταιρεία. Και φυσικά βρήκαν την ωραία δικαιολογία. 

• Like 1
Δημοσ.

Μην αγχωνεσαι απο το temu που εχω παραγγειλει κατι ερχοταν με courier center και μετα θα κανει ανταποκριση στην Αθηνα  ακουσον ακουσον ψυχωση με ελτα courier δεν εχω ελτα courier εδω που ειμαι ( αλλά εχω courier center) ειναι στην Ελλαδα 7 μερες ακινητο

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...