Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
13 ώρες πριν, evark είπε

Too Late!

Στα 250+, εδώ δηλαδή κοντά στα 300 ευρώ, ποιος θα προτιμήσει να πάρει intel όταν μπορεί να πάρει 3060 ή 7600 στα σχεδόν ίδια λεφτά με πιθανόν παρόμοιες επιδόσεις, και κάπως αβέβαιη υποστήριξη (ποιος ξέρει τι θα γίνει με την intel....) Για να έχει τύχη πρέπει να είναι 15-20% πιο γρήγορη και 15-20% πιο φθηνή.... από  3060/7600, γίνεται? Ας περιμένουμε να δουμε reviews και τελικές τιμές και βλέπουμε.....

ΥΓ: Πάντως πλάκα θα έχει, για σκεφτείτε συστημα με AMD CPU και Intel GPU.... ποιός θα το πίστευε πριν μερικά χρόνια....

Δηλώνουν 15-20% γρηγορότερες από την 4060. Δες το ανάλογο βίντεο από LTT που το εξηγεί το σενάριο, στο τι δηλώνει η ίντελ. Σε λίγο καιρό θα ξέρουμε και στην πράξη με την κυκλοφορία τους

• Like 2
Δημοσ.

η Nvidia παίζει το παιχνίδι όπως θέλει αυτή κυριαρχεί στον τομέα αυτό και οι 5090 αν και δεν κάνουν για GAMING θα είναι πανάκριβες .ας ελπίσουμε πως οι υπόλοιπες θα έχουν ένα προσιτό κόστος !αν και δεν το νομίζω .η ιντελ μέχρι να βγάλει και αν βγάλει κάτι αξιόλογο και σωστό ή Nvidia θα έχει φτάσει στο φεγγάρι μαζί με τον μασκ .

η AMD δεν νομίζω να μπορεί να ανοίξει αλλά μέτωπα ώστε να κοντράρει την Nvidia που είναι μόνη της στο γήπεδο στην σειρά 5000 ....πράγμα που πάει να πει οι τιμές θα είναι απλησίαστες .

έχει τους καλύτερους προγραματιστες η Nvidia οπότε οι άλλες με τα κυαλια 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Aν η τελική τιμή (όχι οι πρωτες που θα έρθουν και θα είναι σιγουρα τσιμπιμένες) είναι κάτω από την 7600 κατά 20% θα πουλήσει καλά.... σίγουρα οι άλλοι θα αναπροσαρμόσουν τιμές (4060 με 8GB δεν μπορεί να σταθεί στη τρεχουσα τιμή), αλλά όπως και να'χει φαίνεται να χώνεται η Intel σε μια κατηγορία που οι άλλοι την είχαν γραμμένη. 

Επεξ/σία από evark
Δημοσ.

Ξέρουμε αν θα αξίζει την αναμονή ;Υπάρχει κάποια πληροφορία για το πότε θα έρθουν Ελλάδα και σε τι τιμές ;Αλλιώς θα τα σκάσουμε για Rx 7700 xt γιατί στην κατηγορία των 300 είναι σαν να ληστεύω τον εαυτό μου αν τα δώσω σε 4060

Δημοσ.
Στις 13/12/2024 στις 7:09 ΜΜ, DopamineHunter είπε

Ξέρουμε αν θα αξίζει την αναμονή ;Υπάρχει κάποια πληροφορία για το πότε θα έρθουν Ελλάδα και σε τι τιμές ;Αλλιώς θα τα σκάσουμε για Rx 7700 xt γιατί στην κατηγορία των 300 είναι σαν να ληστεύω τον εαυτό μου αν τα δώσω σε 4060

Απο εβδομαδα θα ειναι εδω, Βαση λογικης λεω να τις περιμενουμε κοντα στα 280-350 ευρω για εδω ελλαδα. Παροτι θα σου ελεγα να περιμενες λιγο ακομη οπως περιμενω και εγω να δουμε τι θα πεχτει και με την amd και nvidia! 

Δημοσ.
Στις 13/12/2024 στις 7:09 ΜΜ, DopamineHunter είπε

300e αλλα ρευμα ΔΕΗ 0! να τα λεμε αυτα! οχι ατμοσιδερο!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...