mphxths Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 27 minutes ago, uniquegr said: Εκτίθεσαι. Ενω εσυ με τετοιο χρεπι δεν εκτιθεσαι ? Θες να κανουμε κανα ερανο να παρεις πισι της προκοπης ?
mphxths Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 1 minute ago, kurkosdr said: Σε κάποιους άλλους συνέβη όμως: Αν ο γιοκας/εγγονος/ανιψιος πηγε να το παιξει τεχνικος και εβαλε την 24Η2 σε μηχανημα με επεξεργαστη χωρις sse4.2 , ποιος φταιει ? Η microsoft ? H microsoft ενημερωσε καλως ή κακως. 2 minutes ago, kurkosdr said: που ξέρεις ότι όσο προχωράνε και θα "καθαρίζουν" το codebase δεν θα "κόβουν" περισσότερους επεξεργαστές; Πολυ πιθανο να κοβουν περισσοτερους επεξεργαστες. Ακου κατι που ειναι μυστικο εδω και χρονια. Το χομπυ της πληροφορικης ειναι ακριβο χομπυ Πρεπει να σκας λεφτα καθε τρεις και λιγο αν θες να μενεις μεσα στα πραγματα. Αν εσυ θες να μενεις με μηχανημα 20ετιας ειναι δικαιωμα σου. Αλλα δεν μπορεις να απαιτεις οτι ολος ο κοσμος της πληροφορικης θα γυριζει γυρω απο σενα ή αλλους με την ιδια νοοτροπια. Επιλογες υπαρχουν , υπολογιστες σε λογικες τιμες υπαρχουν , λεφτα υπαρχουν. Ο καθενας κανει τα κουμαντα του. Ειναι σαν να απαιτω ολα τα παιχνιδια που βγαινουν να παιζουν στην 1050 καρτα μου στα 100 fps επειδη δεν μπορω να αγορασω καλυτερη καρτα/λαπτοπ και να κατηγορω τις εταιριες οτι φτιαχνουν τα παιχνιδια επιτηδες βαρια για να μας αναγκαζουν να παιρνουμε νεα μηχανηματα/καρτες γραφικων. Το κανουν σε εναν βαθμο , αλλα τα πραγματα εξελισσονται , δεν μενουν στασιμα... εμεις ισως να μην μπορουμε να τα ακολουθησουμε με τον ιδιο ρυθμο και δεν φταινε οι αλλοι για αυτο. Εχω μηχανημα με 7ης γενιας εδω και 7-8 χρονια... τι να πω δηλ ? Φταιει η τεχνολογια που εχει φτασει σε επεξεργαστες 14ης γενιας και δεν με περιμεναν ? 1
CyanBlue Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 Με απλά λόγια, ακόμα και αν κάνετε τη δουλειά σας μια χαρά με το hardware που έχετε, θα πρέπει να το αλλάξετε σε νέο για να έχετε υποστήριξη (και άρα ασφαλές σύστημα) με Windows 11 αρέσουν - δεν αρέσουν. Για χρήση ενός ή μερικών PC γραφείου πες ΟΚ, θα τα ξηλώσω και θα τα ξαναράψω για να έχω ουσιαστικά το ίδιο πράγμα. Εναλλακτικά, δωρεάν και καλύτερα - άλλα όχι εύκολα για τους πολλούς - σε Linux. Σε συστήματα παραγωγής που χειρίζονται εξοπλισμό χιλιάδων ευρώ που δεν θα τρέχουν σωστά σε 11 αφού δεν υπάρχουν updates από τους κατασκευαστές ποια είναι η λύση? 🤔 1
mphxths Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 2 minutes ago, CyanBlue said: Με απλά λόγια, ακόμα και αν κάνετε τη δουλειά σας μια χαρά με το hardware που έχετε, θα πρέπει να το αλλάξετε σε νέο για να έχετε υποστήριξη (και άρα ασφαλές σύστημα) με Windows 11 αρέσουν - δεν αρέσουν. Για χρήση ενός ή μερικών PC γραφείου πες ΟΚ, θα τα ξηλώσω και θα τα ξαναράψω για να έχω ουσιαστικά το ίδιο πράγμα. Εναλλακτικά, δωρεάν και καλύτερα - άλλα όχι εύκολα για τους πολλούς - σε Linux. Oχι , γιατι εως τωρα οι απαγορευσεις δεν ειναι απαραβατες. Οταν γινουν απαραβατες το ξανασυζηταμε. Για αυτο ειπα , οτι το κλαψουρισμα που γινεται εδω περα , ειναι για το κλαψουρισμα ... 3 minutes ago, CyanBlue said: Σε συστήματα παραγωγής που χειρίζονται εξοπλισμό χιλιάδων ευρώ που δεν θα τρέχουν σωστά σε 11 αφού δεν υπάρχουν updates από τους κατασκευαστές ποια είναι η λύση? 🤔 Να επενδυσουν σε νεα μηχανηματα και σε τεχνικους που θα κανουν σωστα την μεταβαση. Αυτη ειναι η λυση , που ακολουθει μια εταιρια που σεβεται τον εαυτο της. Δηλαδη τι περιμενε ? Οτι θα εχει ενα πισι εφ'ορου ζωης ? Σοβαρα τωρα ? Η φαση μου θυμιζει οταν πριν απο χρονια ως τεχνικος πηγα σε εναν πελατη μας (λογιστικο γραφειο) και το σερβερο-πισι τους ηταν μια παλιατζουρα που ετρεχε ... novell netware. Γιατι ετσι το ειχαν στησει πριν απο χιλιαδες χρονια και φυσικα δεν ηθελαν να πληρωσουν να πανε σε νεοτερο μηχανημα , πιο σιγουρο και με νεοτερο λειτουργικο. Αν δηλ παθαινε κατι το πισι αυτο , που δεν ηταν καν σερβερο-πισι , απλα ενα πισι πεταμενο σε μια γωνια τιγκα στην σκονη και στην βρωμια , τι θα κανανε ? Αντε να μεταφερεις ο,τι υπηρχε στο novell netware σε windows περιβαλλον. Προσωπικα θα τους ζηταγα ενα ολοκληρο πακετο ντελορ για να κανω τετοια δουλεια Με λιγα λογια , οι εταιριες πρεπει να επενδυουν σε εξοπλισμο και να μενουν up-to-date.
somt Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 πρόσεχε λίγο κάτι τελειες και κάτι κόμματα που τα βάζεις γιατί θαρθει ο αναλυτής κειμένου να σου πει τι εννοούσες όταν τα 'γραφες 😋
MikeKata Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 11 minutes ago, mphxths said: Και ξαφνικα μετα απο 4 σελιδες ακυρων ποστς θυμηθηκες οτι το θεμα αφορα το TPM Η διαφορά μας είναι ότι εγώ το θυμήθηκα. Όχι μετά από 4 σελίδες. Από το πρώτο σχόλιο. Εσύ, από την άλλη, στην απέλπιδα προσπάθειά σου να υπερασπιστείς την MS, ισχυρίζεσαι (σε post που αφορά το TPM και τον εικονικό αποκλεισμό συσκευών) ότι "δεν μπορούμε να απαιτούμε νέες τεχνολογίες" και να θέλουμε παλιό hardware. Μάθε πρώτα να διαβάζεις σε τι απαντάς αντί να κάνεις hyperfixation σε αυτό που θες να πεις. 13 minutes ago, mphxths said: Και αφου δεν ειναι νεα τεχνολογια το TPM πως απαιτειται απο τον χρηστη να παρει νεο μηχανημα που θα εχει tpm ? Τα παλια (εως π.χ. μια δεκαετια πισω) δεν εχουν tpm ? Αφου δεν ειναι νεα τεχνολογια Όπως προσπάθησες να κάνεις και σε άλλα σχόλια, απαντώντας σε άλλους για τα features των CPU, έτσι κι εδώ προσπαθείς να παίξεις με τις λέξεις μπας και στήσεις επιχείρημα. Δεν είναι "νέα τεχνολογία που απαιτεί ο χρήστης" ("απαιτούμε" έλεγες). Είναι "νέα τεχνολογία που απαιτεί η MS", για τη μετακύλιση του κόστους ασφαλείας στο χρήστη. Το πιάσαμε ή θα προσπαθήσεις να παίξεις κι άλλο με τις λέξεις; 15 minutes ago, mphxths said: Εφερες ως αντιπροταση τα linux distros oτι κανουν τι ? Ασφαλιζουν τον χρηστη κανοντας τι ? με το sudo ξερωγω? Η microsoft υλοποιησε καποια πραγματα που χρησιμοποιουν καποια hardwares. Ποια ειναι αυτα , τραβα γοογλαρισε τα. "Με το sudo ξέρω γω". Το κακό είναι ότι δεν ξέρεις εσύ, όπως αποδεικνύεις ξανά και ξανά. Αρχικά ξεκίνα με το πώς το Linux διαχωρίζει εγγενώς admin και normal user, συγκριτικά με το UAC και μετά πάμε σε πιο βαθιά topics όπως το control που δίνει το SELinux συγκριτικά με τα αντίστοιχα συστήματα των Windows. Αυτός που πρέπει να Googlάρει, μάλλον είναι όποιος καταπίνει αμάσητη την προπαγάνδα της MS για το TPM που είναι απαραίτητο για να είμαστε ασφαλείς από τους κακούς χάκερς. 26 minutes ago, mphxths said: δικαιωμα της , δικο της το προιον. Φυσικά. Δικαίωμά μας επίσης, να την κράξουμε. Όπως την κράξαμε ομαδικώς με το "δικό της προϊόν", το Copilot και τα μάζεψε κακήν κακώς. Δεν ξέρω αν το έχεις παρατηρήσει, έτσι δουλεύει η αγορά. 27 minutes ago, mphxths said: Στην τελικη αν δεν θελετε εξελιξεις Πόσες φορές, πια, θα επαναλάβεις αυτή την αβάσιμη εξίσωση; Πάμε πάλι: Εξελίξεις=/=Forced upgrade για να βγάλει λεφτά η μαμά MS Να σου το θέσω και πιο απλά γιατί, μάλλον, φαίνεται ότι δε θες να παρακολουθείς τη ροή των απαντήσεων που σου δίνουν. Ξεκίνησα ως power user στα Windows. Με ενοχλούσε το ότι δεν μπορούσα να κάνω customize κάποια πράγματα και ότι σερνόντουσαν σε παλιότερα PC. Ξεκίνησα να χρησιμοποιώ Linux για αυτό το λόγο. Η ελευθερία που μου έδιναν με ώθησε να μάθω bash scripting. Το bash scripting με οδήγησε σε προγραμματισμό. Ο προγραμματισμός σε local LLMs και machine learning. Αρχικά με Tensorflow (που δεν έχει πλέον native πακέτα για Windows - "εξελίξεις" my ass), μετά με PyTorch. Και κατέληξα να κάνω data science. Είναι "εξελίξεις" αρκετά για σένα ή πρέπει να βάλω Copilot για να έχω τις "νέες τεχνολογίες"; 35 minutes ago, mphxths said: Εχω βαλει 11αρια απο την πρωτη στιγμη σε μη υποστηριζομενο συστημα και on-the-fly updates μεχρι την 24Η2 αυτη την στιγμη. Ουτε μπλε οθονες , ουτε προβληματα , ουτε εχασα ποτε δεδομενα. Ολοκαίνουριο, φρέσκο Lenovo laptop καθαρή εγκατάσταση, με όλα τα updates, κάνει καινούριο update κάποια στιγμή (φυσικά τα αυτόματα της MS), άρχισε τα blue screen μόλις bootαρε με μπαταρία. Uninstall το update, ω του θαύματος, μια χαρά. Περιττό να σου πω ότι τα Windows δε φτούρησαν πολύ μέσα στο δίσκο... Το ότι σε εσένα έτυχε να μη συνέβη κάτι, δεν είναι κανόνας και για τους υπόλοιπους. Ας σταματήσει ο κόσμος, πια, να τρώει αμάσητη ό,τι προπαγάνδα σκεφτεί ο κάθε marketing manager πολυεθνικής. Εκτός κι αν έχει μετοχές. Αλλά κι εκεί τραβηγμένο είναι. 1 1
mphxths Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 18 minutes ago, MikeKata said: Είναι "νέα τεχνολογία που απαιτεί η MS" Αφου δεν ειναι νεα τεχνολογια ... γενικοτερα ... πως ειναι νεα τεχνολογια που απαιτει η ms ή οποιος μπορει να φανταστεις ? 18 minutes ago, MikeKata said: Το κακό είναι ότι δεν ξέρεις εσύ, όπως αποδεικνύεις ξανά και ξανά. Αρχικά ξεκίνα με το πώς το Linux διαχωρίζει εγγενώς admin και normal user, συγκριτικά με το UAC και μετά πάμε σε πιο βαθιά topics όπως το control που δίνει το SELinux συγκριτικά με τα αντίστοιχα συστήματα των Windows. Αυτός που πρέπει να Googlάρει, μάλλον είναι όποιος καταπίνει αμάσητη την προπαγάνδα της MS για το TPM που είναι απαραίτητο για να είμαστε ασφαλείς από τους κακούς χάκερς. Ναι ελα να μου μαθεις λινουξ 18 minutes ago, MikeKata said: Όπως την κράξαμε ομαδικώς με το "δικό της προϊόν", το Copilot και τα μάζεψε κακήν κακώς. Τι ακριβως μαζεψε ? Ο edge εχει copilot ενσωματωμενο. Το copilot app ειναι στο store. Ακομα και στο λινουξ εχω copilot και στον edge και αυτονομο ως webapp. Και δεν εχω καν copilot certified μηχανηματα εντωμεταξυ. Α και αν νομιζεις οτι κατι recall τα μαζεψε , σου εχω νεα. Δεν τα μαζεψε Της κανατε την μουρη κρεας τι να σου πω. 18 minutes ago, MikeKata said: Ξεκίνησα ως power user στα Windows. Με ενοχλούσε το ότι δεν μπορούσα να κάνω customize κάποια πράγματα και ότι σερνόντουσαν σε παλιότερα PC. Ξεκίνησα να χρησιμοποιώ Linux για αυτό το λόγο. Η ελευθερία που μου έδιναν με ώθησε να μάθω bash scripting. Το bash scripting με οδήγησε σε προγραμματισμό. Ο προγραμματισμός σε local LLMs και machine learning. Αρχικά με Tensorflow (που δεν έχει πλέον native πακέτα για Windows - "εξελίξεις" my ass), μετά με PyTorch. Και κατέληξα να κάνω data science. Είναι "εξελίξεις" αρκετά για σένα ή πρέπει να βάλω Copilot για να έχω τις "νέες τεχνολογίες"; Χεστηκα ρε φιλε αν πηγες και στο Φεγγαρι. Εδω μιλαμε για απλους χρηστες. Και ο απλος χρηστης λοιπον θα πρεπει να παρει καποια στιγμη νεο πισι. Ή να βρει τεχνικο να του κραταει το χρεπι λειτουργικο. Ολα τα αλλα ειναι να 'χαμε να λεγαμε. Ξαφνικα μας ενοιαξε ο πλανητης να μην τον ρυπανουμε , μας ενοιαξαν οι κακιες πολυεθνικες που ακουσον ακουσον μας αναγκαζουν να παρουμε καινουργιο πισι , πριν αυτο που εχουμε κλεισει 20ετια !! Ρε κατι πραγματα τρελα!! Πως δεν βγηκαμε στους δρομους ακομα ?!?! 18 minutes ago, MikeKata said: Το ότι σε εσένα έτυχε να μη συνέβη κάτι, δεν είναι κανόνας και για τους υπόλοιπους. Το οτι σε εσενα ετυχε να συμβει κατι , δεν ειναι κανονας και για τους υπολοιπους. Ωπ , πως την πατησες ετσι ? Θα το ξαναπω , γιατι δεν βλεπω να νογατε. Η πληροφορικη ειναι ακριβο χομπυ. Οι πρακτικες των εταιριων δεν ειναι παντα οι καλυτερες. Εδω και χιλιαδες χρονια. Σε περιπτωση που νομιζετε οτι ανακαλυψατε τον τροχο. Το οτι θελουν να μας ξεζουμιζουν σιγα σιγα ειναι γνωστο. Αυτο δεν σημαινει οτι εχετε δικιο οταν θελετε να υποστηριζεται το πισι του περασμενου αιωνα επειδη πεσανε αφραγκιες. Και εγω δεν εχω λεφτα για νεο πισι , αλλα δεν κατηγορω τους παντες για να νοιωσω καλυτερα. Για να το παιξω ξερολας , συνομωσιολογος , χακερ γκουρου. Χαλαρωστε λιγο ... Κλαψουριζετε χωρις πραγματικη αιτια. Αλλος εχει λινουξ , αλλος 10αρια μεχρι να σβησει ο ηλιος , αλλος 11αρια με χακιες. Κανεις δεν εφαγε πορτα. Οταν φατε , αλλαχτε πισι Ή φτιαχτε δικο σας λειτουργικο. Τι , οχι ? Δεν ειστε τοσο γαμάτοι ? Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2024 από mphxths 2 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Super Moderators Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 22 minutes ago, MikeKata said: Όπως την κράξαμε ομαδικώς με το "δικό της προϊόν", το Copilot και τα μάζεψε κακήν κακώς. Recall. 😛 1
mphxths Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 8 minutes ago, Thresh said: Recall. 😛 cmd (admin) -> DISM /Online /Get-FeatureInfo /FeatureName:Recall Οσοι στο state εχετε enabled ενω νομιζατε οτι κανατε τα μουτρα κρεας στην microsoft , like στο post αυτο Μην ντραπειτε ε !! Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2024 από mphxths
MikeKata Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 16 minutes ago, mphxths said: Αφου δεν ειναι νεα τεχνολογια ... γενικοτερα ... πως ειναι νεα τεχνολογια που απαιτει η ms ή οποιος μπορει να φανταστεις ? 16 minutes ago, mphxths said: Το οτι σε εσενα ετυχε να συμβει κατι , δεν ειναι κανονας και για τους υπολοιπους. Ωπ , πως την πατησες ετσι ? 16 minutes ago, mphxths said: Χεστηκα ρε φιλε αν πηγες και στο Φεγγαρι 16 minutes ago, mphxths said: Τι , οχι ? Δεν ειστε τοσο γαμάτοι ? Μιλάμε, ο πλούτος επιχειρημάτων σου συναγωνίζεται αυτόν που έχει το 5χρονο ανηψάκι μου σε πολυπλοκότητα. Πώς και δεν είπες κανένα "όποιος το λέει είναι", να μας αποτελειώσεις; 16 minutes ago, mphxths said: Τι ακριβως μαζεψε ? Ο edge εχει copilot ενσωματωμενο. Το implementation του recall στα Windows που ήταν μπάτε σκύλοι αλέστε. Αλλά, τώρα, αυτά είναι μικρά πράγματα για αυτούς που έχουν τις "νέες τεχνολογίες", να το παίζουν γκατζετάκηδες στους φίλους τους, άλλωστε το PC είναι για μόστρα και χόμπυ, όχι εργαλείο με ευαίσθητα δεδομένα, ε; 16 minutes ago, mphxths said: Θα το ξαναπω , γιατι δεν βλεπω να νογατε. Η πληροφορικη ειναι ακριβο χομπυ. Το λες και το ξαναλές, αλλά είναι λάθος και δεν το "νογάς". Η πληροφορική δεν είναι ακριβό χόμπυ. Ο καταναλωτισμός για να το παίξουμε μούρη είναι. Μπορείς να αναπτύσεις εφαρμογές και να κάνεις ML σε PC με CPU του 2017. Αλλά δεν μπορείς να έχεις Recall. Αμάν, τι πάθαμε, δεν είσαι μέσα στην τεχνολογία, ο Μπάμπης ο Σουγιάς που αγόρασε το νέο i3 είναι. 16 minutes ago, mphxths said: Ή φτιαχτε δικο σας λειτουργικο. Τι , οχι ? Δεν ειστε τοσο γαμάτοι ? Μην κρίνεις εξ'ιδίων τα αλλότρια. Δε χρειάζεται, έχει γίνει. Ένας το έκανε σοβαρά να αναπτύξει kernel (το βασικό κομμάτι ενός λειτουργικού-Linus) και έφτασε να τρέχει στην πλειονότητα των IoT devices, server, mobile, terminals κλπ παγκοσμίως. Τόσο "γαμάτο" ήταν το λειτουργικό της MS που του έμεινε η γωνίτσα των PC για να παίζει, παρόλο που είχε head start καμιά 20αριά χρόνια. 12 minutes ago, Thresh said: Recall. 😛 Σωστός, απλά έχει κολλήσει η βελόνα από το marketing των "Copilot+ PCs" Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2024 από MikeKata 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Super Moderators Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 6 minutes ago, mphxths said: cmd (admin) -> DISM /Online /Get-FeatureInfo /FeatureName:Recall Οσοι στο state εχετε enabled ενω νομιζατε οτι κανατε τα μουτρα κρεας στην microsoft , like στο post αυτο Μην ντραπειτε ε !! Δεν αλλάζει το γεγονός ότι το έχει "μαζεμένο" γιατί έπεσε ουκ ολίγο κράξιμο που το κατάλαβε μέχρι κι η ίδια...
mphxths Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 9 minutes ago, MikeKata said: Μιλάμε, ο πλούτος επιχειρημάτων σου συναγωνίζεται αυτόν που έχει το 5χρονο ανηψάκι μου σε πολυπλοκότητα. To ξερει το ανιψακι σου οτι το εχεις σε τοσο μεγαλη υποληψη ? 9 minutes ago, MikeKata said: Το implementation του recall στα Windows που ήταν μπάτε σκύλοι αλέστε. Αλλά, τώρα, αυτά είναι μικρά πράγματα για αυτούς που έχουν τις "νέες τεχνολογίες", να το παίζουν γκατζετάκηδες στους φίλους τους, άλλωστε το PC είναι για μόστρα και χόμπυ, όχι εργαλείο με ευαίσθητα δεδομένα, ε; Δες το προηγουμενο ακριβως ποστ μου ... και κανε και like Oχι το πισι δεν ειναι εργαλειο για ευαισθητα δεδομενα. Για να βλεπουμε τσοντες ειναι !! 9 minutes ago, MikeKata said: Ένας το έκανε σοβαρά να αναπτύξει kernel (το βασικό κομμάτι ενός λειτουργικού Linus και έφτασε να τρέχει στην πλειονότητα των IoT, devices server, mobile, terminals κλπ παγκοσμίως. Τόσο "γαμάτο" ήταν το λειτουργικό της MS που του έμεινε η γωνίτσα των PC για να παίζει, παρόλο που είχε head start καμιά 20αριά χρόνια. Αρα δεν εφτιαξε λειτουργικο . Εφτιαξε τον κερνελ. Και στο τοσο γαματο λειτουργικο της ms , του εμεινε η γωνιτσα των πισι ε ? Ποσο μικρη γωνιτσα ε ? Τοσο μικρη που σε συνεντευξη του ο Λινους , ειπε οτι τον κερνελ οταν τον εφτιαξε τον προοριζε για desktop λειτουργικο και δυστυχως απετυχε σε αυτο το κομματι. Απετυχε να εισχωρησει σε αυτην την τοσο μικρη γωνιτσα ... χαχα τζαμπα στεναχωριεται για τοσο μικρη γωνιτσα !! Ασε δε που η microsoft παιζει και σε αλλες γωνιτσες εκτος απο τα desktops , γιατι αν δεν επαιζε , με την τοση πειρατεια θα ειχε βαρεσει κανονι εδω και χρονια. 4 minutes ago, Thresh said: Δεν αλλάζει το γεγονός ότι το έχει "μαζεμένο" γιατί έπεσε ουκ ολίγο κράξιμο που το κατάλαβε μέχρι κι η ίδια... Ναι μεν , αλλα δεν το αφαιρεσε. Απο ο,τι βλεπεις , το εχει να υποβοσκει καπου μεσα στο συστημα. Καποια στιγμη ειτε θα το πεταξει στην επιφανεια , ειτε θα το θαψει. Ειδωμεν. Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2024 από mphxths
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Super Moderators Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 3 minutes ago, mphxths said: Ναι μεν , αλλα δεν το αφαιρεσε. Απο ο,τι βλεπεις , το εχει να υποβοσκει καπου μεσα στο συστημα. Καποια στιγμη ειτε θα το πεταξει στην επιφανεια , ειτε θα το θαψει. Ειδωμεν. Δεν θα μου φανεί περίεργο να πάει στο μούσκιο μονιμα όπως το android emulator...
MikeKata Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 12 minutes ago, mphxths said: 18 minutes ago, MikeKata said: Μιλάμε, ο πλούτος επιχειρημάτων σου συναγωνίζεται αυτόν που έχει το 5χρονο ανηψάκι μου σε πολυπλοκότητα. To ξερει το ανιψακι σου οτι το εχεις σε τοσο μεγαλη υποληψη ? Ειλικρινά, θα εκπλησσομουν αν καταλάβαινες τι εννοούσε η φράση. 12 minutes ago, mphxths said: Oχι το πισι δεν ειναι εργαλειο για ευαισθητα δεδομενα. Για να βλεπουμε τσοντες ειναι !! Καλά, ήξερα ότι κάνουμε διαφορετική χρήση των μηχανημάτων μας, δεν περίμενα να είσαι τόσο open. Ο καθένας, με τα γούστα του, βέβαια. 12 minutes ago, mphxths said: Ποσο μικρη γωνιτσα ε ? Δυστυχώς για σένα (μιας και - πέραν από την ειρωνία - δεν έχεις καταφέρει να ξεδιπλώσεις επιχείρημα ως τώρα), τα δεδομένα σου αποδεικνύουν για αλλη μια φορά ότι είσαι λάθος. Είναι μικρή γωνιτσα. https://gs.statcounter.com/os-market-share Μην αρχίσεις να χτυπιέσαι, εν μέσω αναφιλητών, φωνάζοντας "μα το Android δεν τρέχει Linux, τρέχει customized Linux kernel", γελάμε που γελάμε με όσα γράφεις. 12 minutes ago, mphxths said: Απετυχε να εισχωρησει σε αυτην την τοσο μικρη γωνιτσα Εισχώρησε σε όλες τις άλλες, μην αγχώνεσαι 😂 (όπα, κάτσε να προσέχουμε τι λέξεις λέμε, μερικοι - κατά δήλωση τους - έχουν το PC μόνο για τσόντες). Ειλικρινά, κούρασες, πάω για ύπνο. Κρίμα, πάντως, να μην έχεις κέρδος από την MS, με τόσο πάθος. Τα επιχειρήματα σου είναι ελάχιστα πιο πιασάρικα από κάτι ad campaigns της. Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2024 από MikeKata 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα