lassiz Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 Καλησπερα, ειμαι σε αναζητηση μιας καλης μεγαλης βαλιτσας. Χρειαζομαι 2 καθε φορα που ταξιδευω γιατι λειπω αρκετους μηνες. Εχω μια samsonite s'cure spinner εδω και λιγα χρονια που μου εχουν κανει δωρο και μια φθηνη υφασματινη που με εχει ταλαιπωρησει πολυ και παει για πεταμα. Απο την samsonite ειμαι ευχαριστημενος και σκεφτομαι να παρω την ιδια για 2η αλλα θα ηθελα να μου πειτε την γνωμη σας μηπως αξιζει καποια αλλη σε αυτα τα χρηματα η και λιγοτερα γιατι ειναι και μεγαλο το ποσο. Ευχαριστω.
dbrillis Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 Παρε μια φτηνη και οταν χαλαει μετα παρε αλλη. Μετα αν θες ντε και καλα να παρεις μια "καλη" δες και εδω: 1
LabrakisG1992 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 Να ενημερωσω οτι εγω τελικα πηρα 2 σετ ενα Desley και ενα American Tourister. Ειμαι πολυ ευχαριστημενος και με τα δυο για την ωρα.
lassiz Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 Τελικα κατεληξα και πηρα την ιδια σε 2η απλα λιγο μικροτερη. Ευχαριστω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα