digitalarchive Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 ενω μου εμφανιζει προγραμματα και για business αλλα και για οικιακα.. οταν προχωράω μου ζητάει περιπλοκα στοιχεια της επιχειρησης. απο υπεθηνη δηλωση ΜΜΕ μεχρι δεν ξερω και εγω τι. τι κανω λαθος; θέλω να παρω το voucher ως ιδιοτης...
nvel Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 είναι γνωστό πρόβλημα υποτίθεται ότι θα το λύσουν ελπίζω πριν τελειώσει το πρόγραμμα
digitalarchive Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, nvel είπε είναι γνωστό πρόβλημα υποτίθεται ότι θα το λύσουν ελπίζω πριν τελειώσει το πρόγραμμα απαραδεκτοι... αν αλλαξει κατι καντε μια ενημερωση εδώ. Επεξ/σία 4 Δεκεμβρίου 2024 από digitalarchive
fanastas Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 Τους πήρα σήμερα τηλέφωνο για το ίδιο θέμα. Είπαν οτι έχουν πρόβλημα και δεν ξέρουν πότε θα λυθεί.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 Super Moderators Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 Έφτασαν τις 15.000 οι αιτήσεις για το Gigabit Voucher σε δύο εβδομάδες | Insider Χαλαρά πάντως, μην φοβάστε ότι δεν θα προλάβετε...
digitalarchive Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 υπαρχει πλανο να διορθωθει η τσαμπα περιμενουμε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα