Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα σας, θα χρειαστώ την βοήθειά σας για ένα θέμα δικτύου που θα ήθελα πολύ να λύσω (εάν λύνεται). Λόγω απειρίας θα προσπαθήσω να τα εξηγήσω όσο καλύτερα μπορώ. Μένω στο ισόγειο πολυκατοικίας και ο ιδιοκτήτης έχει περάσει γραμμές από το διαμερισμά του που είναι στον τρίτο, για να μου δίνει ίντερνετ. υπάρχει μια πρίζα τηλεφώνου που είναι συνδεδεμένο το router το οποίο βρισκεται στο καθιστικό και θα συνδεθεί με ethernet με την τηλεόρασή μου. υπάρχει άλλη μια πρίζα τηλεφώνου σε απόσταση περίπου 25 μέτρων (χωρις τοίχο ενδιάμεσα) όπου θέλω να συνδέσω το pc επίσης με ethernet άρα φαντάζομαι πρέπει να πάρω δεύτερο router.

ο στόχος μου είναι να μπορώ να παίζω στην τηλεόραση παιχνίδια (mortal kombat, 2k, fifa ιδανικά online) μέσω του steam link. το έχω δοκιμάσει με την τηλεόραση να είναι συνδεδεμένη στο wi-fi (απόσταση 3μέτρα από το router) και το pc με καλώδιο αλλά ήταν unplayable και διάβασα ότι καλό θα ήταν να βρίσκονται και οι 2 συσκευές συνδεδεμένες με καλώδιο στον ιντερνετ.

ενώ η γραμμή είναι 100αρα και ο ιδιοκτήτης δεν κάνει μεγάλη χρήση του δικτύου (streaming, downloading κτλ) ενα speedtest που έκανα στο wifi έβγαλε 40mbps.

Δεν νομίζω ότι μπορεί να γίνει κάτι, καθώς πάντα η λύση είναι καλώδιο hdmi, αλλά έλεγα μήπως οι πιο ειδικοί έχουν καμιά ιδέα!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...