billman0007 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 Καλησπέρα σε όλους! Εχω ένα ατος και θελω να του κανω επισκευη σασμαν γιατι κανει θορυβο. Το θεμα ειναι πως βρηκα μερικους μηχανικους, αλλα πρεπει να το παω εγω σε εναν μαστορα, να μου κατεβασει το σασμαν εκεινος και μετα αυτος να το παει στον αλλο μηχανικο για επισκευη.... Επειδη αυτο σαν διαδικασια ειναι πιο ακριβη και δυσκολη, εχετε να μου προτεινεται καποιον μηχανικο σε Αθηνα, που να αναλαμβανει ο ιδιος επισκευη σασμαν;
kostas_anes Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 19 λεπτά πριν, billman0007 είπε Καλησπέρα σε όλους! Εχω ένα ατος και θελω να του κανω επισκευη σασμαν γιατι κανει θορυβο. Το θεμα ειναι πως βρηκα μερικους μηχανικους, αλλα πρεπει να το παω εγω σε εναν μαστορα, να μου κατεβασει το σασμαν εκεινος και μετα αυτος να το παει στον αλλο μηχανικο για επισκευη.... Επειδη αυτο σαν διαδικασια ειναι πιο ακριβη και δυσκολη, εχετε να μου προτεινεται καποιον μηχανικο σε Αθηνα, που να αναλαμβανει ο ιδιος επισκευη σασμαν; Αν θες την συμβουλή μου, προτίμησε να πας σε κάποιον που ειδικεύεται σε αυτό και όχι γενικά σε μηχανικό. Το σασμάν γενικά θέλει χέρι και αν ο άλλος δεν γνωρίζει μπορεί να σου κάνει μεγαλύτερη ζημιά από ότι είχε στην αρχή και να τραβιέσαι καιρό. Παρεμπιπτόντως πόσα χμ έχεις στο αμάξι; Τα σασμαν της hyundai είναι σε γενικό βαθμό αλεξίσφαιρα, οπότε μου κάνει εντύπωση που λες ότι κάνει θόρυβο, εκτός και αν το έχεις ξεπατώσει εντελώς. Βαλβολίνες κτλ έχεις αλλάξει ποτέ; Στο είπε μάστορας ότι θέλει επισκευή και σου κάνει και κάτι άλλο πέραν του θορύβου;
billman0007 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 Αμφιβαλω αν αλλαχτηκαν ποτε βαλβολινες.. Παιζει να τις αλλαξα πρωτη φορα εγω, στα 150.000 χλμ, οποτε λογικα να μην αντεξε καποιο ρουλεμαν. Σε 2 μηχανικους το πηγα και μου ειπαν το ιδιο πραγμα.. Δηλαδη ειτε αλλαγη σασμαν ειτε επισκευη.
kostas_anes Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, billman0007 είπε Παιζει να τις αλλαξα πρωτη φορα εγω, στα 150.000 χλμ Γενικά κάπου εκεί γίνεται η αλλαγή. Και παραπάνω μη σου πω, γιατι γινεται συνηθως μαζι με αλλαγη δισκο-πλατο Αν στο ειπαν τα μαστορια, πασο. Επεξ/σία 4 Δεκεμβρίου 2024 από kostas_anes
Γιάννης Platano Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 3 ώρες πριν, billman0007 είπε Καλησπέρα σε όλους! Εχω ένα ατος και θελω να του κανω επισκευη σασμαν γιατι κανει θορυβο. Το θεμα ειναι πως βρηκα μερικους μηχανικους, αλλα πρεπει να το παω εγω σε εναν μαστορα, να μου κατεβασει το σασμαν εκεινος και μετα αυτος να το παει στον αλλο μηχανικο για επισκευη.... Επειδη αυτο σαν διαδικασια ειναι πιο ακριβη και δυσκολη, εχετε να μου προτεινεται καποιον μηχανικο σε Αθηνα, που να αναλαμβανει ο ιδιος επισκευη σασμαν; Δεν εχω προσωπικη εμεπιρια αλλα εχω ακουσει καλα λογια για αυτον https://www.transmission.gr/el/
meletis_m Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 3 ώρες πριν, billman0007 είπε Αμφιβαλω αν αλλαχτηκαν ποτε βαλβολινες.. Παιζει να τις αλλαξα πρωτη φορα εγω, στα 150.000 χλμ, οποτε λογικα να μην αντεξε καποιο ρουλεμαν. Σε 2 μηχανικους το πηγα και μου ειπαν το ιδιο πραγμα.. Δηλαδη ειτε αλλαγη σασμαν ειτε επισκευη. Όταν εννοείς θόρυβο τι ακριβώς κάνει; Κουμπωνουν κανονικά οι σχέσεις ; Εάν σταματάει όταν έχεις πατημένο συμπλέκτη έχει αρπάξει το ρουλεμάν μπρισιτικερ. Αυτόν που πρότεινε και ο @Γιάννης Platano θα σου έλεγα (δε έχω προσωπική πείρα ), αλλά το πιο πιθανόν θα θέλει να πας εσύ το κιβώτιο. Εάν έχεις > 150,000 δες και τα τρομπακια συμπλέκτη . Δε ξέρω εάν το 1 τρομπακι το έχει μέσα είναι τύπου υδραυλικό. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα