ChrisAce Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2024 Το pcάκι στήθηκε από την Τρίτη και είναι έτοιμο με windows 11 pro, όπως ακριβώς το είχε προτείνει ο sattack με μόνη διαφορά τις μνήμες που μπήκαν οι g.skill rgb και δείχνουν πανέμορφες. Βοοταρε αμέσως με τις ram να τις βρίσκει στα 4800 στην αρχή και μέσα από το bios επέλεξα το expo 1 πως το έλεγε, και πήγαν αμέσως 6000 και εκεί έμειναν χωρίς παρατράγουδα. Mobo, Ryzen 7600, Psu, Το σύστημα συμπληρώθηκε από nvme corsair MP600 PRO LPX 2tb, GPU Radeon 6600 σε κουτί λίγο παλιούτσικο Sharkoon TG5 που υπήρχαν(από παλαιότερο build) με το camble management να γίνετε όλο πίσω από το κουτί χωρίς να φαίνεται τίποτα από το τζάμι με σκόρπια καλώδια. Στο κοντινό, ίσως πάρα πολύ κοντινό, μέλλον να μπει καλύτερη ψύχτρα από της μαμίσιας με argb, για να ταιριάξει υπέροχα με τις ram και τα fan. Οπότε σύντομα θα ζητήσω την γνώμη σας για ψύχτρα.. 😀 Για πείτε αν υπάρχει κάτι να κοιτάξω, κάποια ρύθμιση πιθανόν που να θέλει στο bios ή στο λειτουργικό(πρώτη φορά Windows 11) που ίσως να μου έχει ξεφύγει. Σας ευχαριστώ για την συμμετοχή σας και τις προτάσεις σας για να στηθεί αυτό το σύστημα. 5
sattack Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2024 Με γεια! Το τροφοδοτικό πως σου φαίνεται? Από θόρυβο? Εγώ έβαλα και λίγο κάτι παιχνίδια για δοκιμή, αλλά δεν νομίζω ότι ακούγεται τίποτα από το τροφοδοτικό. 1
ChrisAce Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, sattack είπε Με γεια! Το τροφοδοτικό πως σου φαίνεται? Από θόρυβο? Εγώ έβαλα και λίγο κάτι παιχνίδια για δοκιμή, αλλά δεν νομίζω ότι ακούγεται τίποτα από το τροφοδοτικό. Ευχαριστώ! Είναι πραγματικά αθόρυβο. Και προς το παρόν το κουτί δεν το έχω τοποθετήσει να φανταστείς στην θέση που προορίζετε, μέχρι να το σετάρω ήθελα να το έχω δίπλα μου(50-60cm απόσταση από το αυτί μου σκέψου) μέχρι να το τελειώσω, και πραγματικά δεν ακούω σχεδόν τίποτα. Ακόμα δεν το έχω στρεσάρει βέβαια με βαριά παιχνίδια, οπότε σε full load και στην θέση που θα κάτσει τελικά(~1 μέτρο+ πάνω στο γραφείο μην πηγαίνουν τσάμπα και τα rgb 😁) , πιστεύω ότι και πάλι δεν θα ακούω τίποτα. Και αν ακούγετε και λίγο θα είναι από τα 4 fans του Sharkoon. Γενικά από θέμα θορύβου είμαι απίστευτα ικανοποιημένος προς το παρόν. Επεξ/σία 26 Δεκεμβρίου 2024 από ChrisAce 1
nickol-us Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2024 Με γειές! Πάντα όταν στήνεται καινούργιο σύστημα, καλό είναι να τρέξουν 1-2 bench για να βεβαιωθούμε οτι όλα λειτουργούν ως πρέπει. https://www.passmark.com/products/performancetest/index.php Καλά θα κάνεις εννοείται και θα αλλάξεις ψύκτρα, διαφωνώ με τη λογική του argb αλλά περί ορέξεως που λένε. Στη μητρική δε νομίζω οτι χρειάζεται κάτι απαραίτητα εκτός του xmp (expo). Καλορίζικο και πάλι! 1
dsi44 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2024 για να καταλαβω...εσκασες χιλια ευρω για να παιζεις με το χρεπι την 6600?
ChrisAce Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, dsi44 είπε για να καταλαβω...εσκασες χιλια ευρω για να παιζεις με το χρεπι την 6600? Αν διαβάσεις το θέμα από την αρχή ή το μήνυμα που λέω ότι τελείωσα το στήσιμο, θα καταλάβεις πόσα "έσκασα" και γιατί. 🙂 Μάλλον πρέπει να υπογραμμίσω το τι είχα από παλιά.. 🙂 Τώρα που ξανακοιτάω τις αποδείξεις για να μην ψάχνεις αλλά για να δω και εγώ πόσο κόστισε μιας και δεν το είχα τσεκάρει συνολικά: AMD Ryzen 5 7600 3.8GHz Επεξεργαστής 6 Πυρήνων για Socket AM5 σε Κουτί με Ψύκτρα - 192 € ΜΗΤΡΙΚΗ MSI MAG B650 TOMAHAWK WIFI (AM5) RETAIL - 194 € Ram G.Skill rgb 32GB (2X16GB) DDR5 6000MHZ CL30 - 122 € Super Flower Leadex VII XG 850W Full Modular 80 Plus Gold - 149 € Συνολικά λοιπόν πρέπει να "έσκασα" 657 € αν δεν μου έχει ξεφύγει κάτι. Οι τιμές αυτές είναι με παραγγελία 5 και 6/12ου εκτός τις ram που είναι παραγγελία 21/12ου, δεν ξέρω αν έχει αλλάξει τίποτα τώρα. Επεξ/σία 27 Δεκεμβρίου 2024 από ChrisAce 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα