Corehead Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 Καλησπέρα σε όλους. Θα ήθελα τα φώτα σας οποίος μπορεί να με βοηθήσει. Θέλω να φτιάξω λίγο το pc να μπορώ να παίζω καινούργια games χωρίς να πρέπει να σκέφτομαι αν θα κρασαρει η οχι. Σκέφτομαι για μνήμες ram και μια κάρτα γραφικών και αν χρειάζεται και τροφοδοτικό. Μπορεί κάποιος να προτείνει κάτι? Τα specs ειναι αυτα. I510600 Asrockb560m pro 4 μητρική 1060 3gb vram 16gb ram 3200 Τροφοδοτικό 600 watt
kostas_anes Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 Καλησπέρα αδερφέ, το PC αν δεν είναι προβληματικό δεν θα έπρεπε να κρασάρει ότι και να του βάλεις να τρέξει. Έχω τρέξει Witcher 3 με GT 130 και έτρεχα στα 2.3 FPS, δεν κράσαρε όμως. Αν έχεις τέτοια θέματα, ψάξε να δεις που είναι το πρόβλημα και μετά κοιτάς για αλλαγές στο hardware. Περί των κομματιών, το πρώτο πράγμα που θα μας πεις είναι ποιο τροφοδοτικό έχεις ακρβώς. Το 600W δεν μας λέει κάτι. Αν έχεις το Αρμαγεδδών 600W και του πετάξεις καμιά κάρτα που τραβάει πάνω από 100W, θα κάνει Ανάσταση το PC. 3
Corehead Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 Το pc το πήρα από ένα γνωστό φαντάσου οπότε δε ξέρω τι φοράει πάνω εκτός από αυτά που έγραψα. Δεν είναι ότι έχω θέμα με games απλα κοιτούσα συγκεκριμένα χθες για dead space remastered και κατι αλλά και δεν τα σηκώνει η κάρτα γραφικών μια αναβάθμιση την θέλει για να παίζω αυτα τα games.
kostas_anes Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 7 ώρες πριν, Corehead είπε οπότε δε ξέρω τι φοράει πάνω εκτός από αυτά που έγραψα E ρώτα, ή άνοιξέ το και μάθε 🤷♀️ Χωρίς να ξέρω τροφοδοτικό δεν μπορώ να σου πω πάρε την Χ κάρτα.
Aten-Ra Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 11 hours ago, Corehead said: Καλησπέρα σε όλους. Θα ήθελα τα φώτα σας οποίος μπορεί να με βοηθήσει. Θέλω να φτιάξω λίγο το pc να μπορώ να παίζω καινούργια games χωρίς να πρέπει να σκέφτομαι αν θα κρασαρει η οχι. Σκέφτομαι για μνήμες ram και μια κάρτα γραφικών και αν χρειάζεται και τροφοδοτικό. Μπορεί κάποιος να προτείνει κάτι? Τα specs ειναι αυτα. I510600 Asrockb560m pro 4 μητρική 1060 3gb vram 16gb ram 3200 Τροφοδοτικό 600 watt Για κάρτα περίμενε κάνα μήνα να ανακοινωθούν οι καινούργιες και μετά βλέπεις
Corehead Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, kostas_anes είπε E ρώτα, ή άνοιξέ το και μάθε 🤷♀️ Χωρίς να ξέρω τροφοδοτικό δεν μπορώ να σου πω πάρε την Χ κάρτα. Ρώτησα και μου είπε ότι είναι πολύ μέτριο έως κακό. Kolink μου είπε δεν ξέρω αν ισχύει το ονομα αλλά μου λέει να το αλλάξω γιατί είναι κακό.700 είναι τελικά Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2024 από Corehead
@topos Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2024 On 05/12/2024 at 11:41, Corehead said: Ρώτησα και μου είπε ότι είναι πολύ μέτριο έως κακό. Kolink μου είπε δεν ξέρω αν ισχύει το ονομα αλλά μου λέει να το αλλάξω γιατί είναι κακό.700 είναι τελικά Και ο 10600 είναι στα τελευταία του για gamming.. Οπότε δωστό και εσύ σε αγγελία όπως είναι το pc και στήσε άλλο εφόσων σε ενδιαφέρουν τα καινούργια παιχνιδια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα