Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας. Έχω αυτή τη σύνθεση  που θέλω να την αξιοποιήσω για χρήση σε AutoCAD. Θα μπορούσε να ήταν ποιο ελαφριά σαν σύνθεση, είναι υπερβολική ή να προτείνετε κάτι άλλο.. Το  ερώτημα είναι λίγο γενικώς αόριστο άλλα θέλω να πετύχω όσο τον δυνατό καλύτερο αποτέλεσμα με ένα σχετικά λογικό πλαίσιο τιμών.

Ευχαριστώ

image.png

Δημοσ.

Χρήση autocad που αναφέρεις είναι αρκετά αόριστη. Θα δουλεύεις και 3D ή μόνο 2D; Εικόνες/pdf  από πίσω θα φορτώνεις; pointcloud; Κάτι άλλο βαρύ;

Γενικά με 16GB ram και με ενσωματωμένα γραφικά της CPU τρέχεις σχεδόν τα παντα για 2D τουλάχιστον.

• Like 1
Δημοσ.

Αρχικά μονό 2d. Το ξέρω ότι και να βάλεις θα παίξει μέχρι ένα βαθμό άλλα επειδή αυτά είναι σε αρχικά στάδια χωρίς να ξέρω την εξέλιξη του.Δλδ τι εννοώ.Ότι ναι μεν στην αρχή μόνο 2d αλλά αργότερα πιθανότατα 3D. Σίγουρα και 1992 άλλα αυτό δεν έχει τόσες απαιτήσεις από όσο ξέρω. Το θέμα μου είναι στο AutoCAD.

Δημοσ.

Γενικά αυτό που παρέθεσες είναι ένα βασικό σύστημα "για λίγο από όλα".

Γενικά τα παρακάτω ερχοντε σε συνάρτηση με το τιμές τα έχεις βρει τα κομμάτια.Γιατι εάν π.χ έχεις βρει την 4060 στα 250 είναι καλή αγορά, ενώ εάν την έχεις βρει στα 350 είναι κακή αγορα.

Παρολαυτα->

Παραφωνία η εξαιρετικά αργή μνήμη.

Δεν έχω δουλέψει autocad, αλλά εφόσων συζητάς μόνο για 2d(και παράλληλα δεν σκοπεύεις να παίξεις παιχνίδια) μήπως θα μπορούσες να την "βγάλεις" μόνο με την igpu του cpu?(Εδώ ας επιβεβαιώσει κάποιος που δουλεύει autocad).

Και εάν ασχοληθείς και με 3d αγοράζεις τότε(καλύτερη από 4060).

Για μνήμες προσπάθησε για 6000 με cl30.

Από εκεί και πέρα για το συγκεκριμένο σύστημα θα μπορούσες να πας και σε αρκετα μικρότερο τροφοδοτικό αλλά καλό είναι να έχεις αέρα για μελλοντικές παρεμβάσεις.

Τέλος θα μπορούσες να πας σε 7600(σκετο) που έχει ψυκτρα στο κουτί.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...