Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Arkin είπε

Από σήμερα μπορούμε να νιώθουμε πιο ασφαλείς όλοι μας τουλάχιστον για 5 μήνες που θα είναι φυλακή ο κάτοχος συνδρομητικης τηλεόρασης που έπιασαν και έβλεπε καθημερινά ποδόσφαιρο δωρεάν κάνοντας τον κάθε μεσι και ροναλντο να μην έχουν να φάνε. 

Την ίδια ώρα όλοι μας δεν ξέρουμε τι να κάνουμε με τους πραγματικούς κλέφτες που περνάνε από το σπίτι σου και κλέβουν ότι γουστάρουν λες και είναι δικό τους. Και την ίδια ώρα η αστυνομία δεν κάνει απολύτως τίποτα για αυτούς και ας ξέρει ποιοι είναι. 

Κάτι πάει πολύ στραβά εδώ και δυστυχώς δεν υπάρχει φως για τους πραγματικούς εγκληματίες αντιθέτως ασχολούνται με τον μεροκαματιαρη που έβλεπε μια στο τόσο πειρατικά ποδόσφαιρο ή οτιδήποτε. Μηδέν αξιοκρατία αφήστε τους πραγματικούς κλέφτες έξω που ξέρετε ποιοι είναι και τρέξτε να πιάσετε αυτούς που κάνουν τον κάθε ροναλντο και Disney να χάσουν το 1% από τα δις που έχουν. 

YOU'RE THE MAN

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Arkin είπε

Ναι οταν εισαι πολιτης που πληρωνεις τα παντα φορους τελη ασφαλειες κτλ κτλ και δεν εχεις απολυτως τιποτα και την ιδια ωρα καθονται και ασχολουνται με μικροπραγματα  τοτε ειναι λογικο να υπαρχει αγανακτηση γιατι βλεπεις οτι η πολιτεια νοιαζετε περισσοτερο για εταιριες και αθλητες στην αλλη πλευρα της γης ενω αυτους που πληρωνουν τους φορους τους κτλ κτλ και ειναι πολιτες τους εχει γραμμενους οσο δεν παει. Οπως εχουν απαιτησεις αυτοι ετσι πρεπει να εχει και ο πολιτης. Δεν μπορει να αφηνεις εξω το καθε αποβρασμα που ζει κλεβοντας τον κοπο του αλλου και να ασχολεισαι με καποιον που ειδε 10 αγωνες η 20 ταινιες επειδη δεν υπηρχε η δυνατοτητα να τα δει αλλιως ειτε γιατι μενει 200χλμ μακρια απο το σταδιο που θελει να παει για τον αγωνα ειτε γιατι η ταινια δεν υπαρχει Ελλαδα. Πρεπει να μπουν προτεραιοτητες οπως πολυ σωστα ειπες πρωτα διαφυλασσεις τον πολιτη που σε πληρωνει με τον κοπο του και μετα τρεχεις να διαφυλαξεις τα υπερκερδη των εταιριων και του καθε αθλητη που βγαζει εκατομμυρια. Εγω εχω cosmote tv 15 χρονια οτι μπορω το βλεπω απο εκει αλλα δεν γινεται να δινουμε 100 ευρω το μηνα για να τα εχουμε ολα βαλε netflix disney amazon hulu hbo nova ξεφευγει τελειως το πραγμα για μια χωρα σαν την Ελλαδα με τους μισθους πεινας. Με αθλητικα δεν ασχολουμαι καθολου οποτε δεν με ενδιαφερει κιολας τι γινεται εκει αλλα ξερω οτι οι περισσοτεροι με τετοια κουτια ενδιαφερονται για αθλητικα και οχι τοσο για ταινιες/σειρες και για αυτο τα κυνηγανε τοσο εντονα. Αντι να ριξουν τις τιμες και να φτιαξουν ενα ενιαιο πακετο που να τα εχει ολα το πανε μεσω Λαμιας με τον καθενα να θελει μεριδιο της αγορας το οποιο θα το εχουν σε χωρες με μισθους 4-5 χιλιαρικα οχι σε χωρες οπως η Ελλαδα και η Ρουμανια. 

Συμφωνώ ότι η πολιτεία πρέπει να δώσει προτεραιότητα στα σοβαρά προβλήματα και να προστατεύσει πρώτα τους πολίτες της. Είναι απογοητευτικό να νιώθεις ότι οι πραγματικές ανάγκες των ανθρώπων περνούν σε δεύτερη μοίρα.

Όμως, παράλληλα, η πειρατεία δεν αποτελεί λύση σε τίποτα. Είναι ένα πρόβλημα που πλήττει δημιουργούς, εργαζόμενους και μικρές επιχειρήσεις, και χρειάζεται να αντιμετωπιστεί μαζί με τα υπόλοιπα ζητήματα που περιγράφεις. Το να πιέσουμε για πιο προσιτές τιμές και ενιαίες λύσεις στις συνδρομές, αντί να δικαιολογούμε την πειρατεία, μπορεί να οδηγήσει σε πιο ουσιαστικές αλλαγές για όλους μας.

Χρειάζεται συλλογική προσπάθεια, τόσο για να γίνουν οι υπηρεσίες πιο προσβάσιμες, όσο και για να δοθούν ουσιαστικές λύσεις στα σοβαρότερα προβλήματα που αναφέρεις.

• Haha 2
Δημοσ.
4 ώρες πριν, chrisde είπε

Εννοείται, ποιος τους χέζει αυτούς; Η Πανάθα όμως είναι.😆 Ειδικά στη μπάλα ξέρεις πόσα καρδιακά μου έχει προκαλέσει; Δεν είναι η υγεία είδος πρώτης ανάγκης;:P

Μμμμμ ναι δεν εννοούν όλο το πακέτο ΜΕ το internet, αλλά μόνο την υπηρεσία TV streaming, το internet είναι πρόσθετο...

πως γίνεται το ίντερνετ να είναι πρόσθετο αφού με αυτό δεν δουλεύει το Tv streaming ?

Δημοσ.
5 ώρες πριν, chrisde είπε

Εννοείται, ποιος τους χέζει αυτούς; Η Πανάθα όμως είναι.😆 Ειδικά στη μπάλα ξέρεις πόσα καρδιακά μου έχει προκαλέσει; Δεν είναι η υγεία είδος πρώτης ανάγκης;:P

Μμμμμ ναι δεν εννοούν όλο το πακέτο ΜΕ το internet, αλλά μόνο την υπηρεσία TV streaming, το internet είναι πρόσθετο...

γιατι οταν αγοραζεις το πειρατικό εχει και το ιντερνετ μεσα;  

Δημοσ.
9 hours ago, Thresh said:

Δεν νομίζω ότι υπάρχει νόμος του κράτους που απαγορεύει να παρακολουθείς πλατφόρμα (νομίμως πληρωμένη) από άλλη χώρα μέσω VPN.

Παραβιάζεις τους κανόνες του παρόχου/επιχείρησης, αλλά αυτό δεν το κάνει παράνομο...

Εχω τη συνδρομή της κοσμοτέ με τα 28 ευρώ που είναι στρίμινγκ. όταν την έκανα, ρώτησα ανοιχτά την εξυπηρέτηση πελατών αν μπορώ να τη χρησιμοποιήσω Νορβηγία. Πήρα αρνητική απάντηση, επιτρέπειται μόνο εντός Ε.Ε. αλλά μου πρότειναν να πάρω πιάτο, όσο είναι ακόμα διαθέσιμο γιατί σε λίγο δεν θα είναι, και με το πιάτο θα μπορούσα να δω κανονικά. Στην πράξη, παραβιάζεις τους κανόνες γιατί αν πχ θες να δεις πρεπιερ εδώ, το κόστος της Νορβηγικής συνδρομητικής είναι πάνω από 75 ευρώ το μήνα. Οπότε αν εγώ με τα 28 βλέπω πρεμιερ, κάνω ζημιά στον τοπικό προβάιντερ. όμως ο πωλητής μου το πρότεινε! Στο τέλος έκανα το στρίμινγκ πιστεύοντας ότι θα μπορέσω να παρακάμψω τα geolocation restrictions μέσω Βι Πι Εν. Ηταν όμως τρομερά δύσκολο να το παρακάμψω. Βρήκα μόνο κάποιους cyberghost vpn residential servers που έπαιζαν, αλλά πολύ αναξιόπιστα. Τελικά κατέληξα σε residential proxy solutions οι οποίοι κάνουν τη δουλειά σχετικά αξιόπιστα. Κάπου διάβασα ότι τα geolocation restrictions της νοβα δεν είναι τόσο δύσκολο να τα παρακάμψεις. Δεν γνωρίζω αν ισχύει.

Ανεξάρτητα από το θέμα του που το χρησιμοποιείς, αυτό με τις συνδρομές είναι και λάθος τους που δεν βγάζουν πακέτα συνδυαστικά. Αν υπήρχε συνδυαστικό πακέτο κάποιων υπηρεσιών με έκπτωση, θα έβγαιναν όλοι κερδισμένοι. Αν πχ με 25 το μήνα σου έδιναν netflix, hbo, disney, prime , πιστεύω ότι θα υπήρχε κόσμος να τα δώσει. Τώρα πολλοί καταφεύγουν στην πειρατεία γιατί το κοστός είναι μεγάλο και παράλογο κατ εμέ.

Δημοσ.

Όταν εμείς λέγαμε ότι με αυτές τις πειρατικές συνδρομές ο "πάροχος" ξέρει την MAC address του Mag σου (για να σε κάνει whitelist στο portal), την IP σου, και πιθανόν τον τραπεζικό σου λογαριασμό, και άρα αν πιάσουν τον "πάροχο" έχουν πιάσει και εσένα, είχαμε τους γνωστούς μάγκες να μας λένε "αυτά δεν γίνονται στην Ελλάδα", "εγώ μέχρι τώρα μια χαρά είμαι" κλπ, ελπίζω να μην ήταν αυτός που τσίμπησαν.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπορεί κάποιος υπεύθυνα να μας πει πως βρήκανε έναν απλό χρήστη που stream-αρε μια λίστα στο ίντερνετ; και αν όντως τον έπιασαν, με ποια εργαλεία μπορεί κάτι τέτοιο να γινει; Και μιλάω και για  μια απλη λίστα m3u χωρίς Mag. 

Στη Γερμανία ξέρω σε κάνουν τρακ αν κατεβάσεις κάτι πειρατικό μέσω της Ip (torrent π.χ.) αλλά για streaming δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται το tracking.

Επεξ/σία από dio7
Δημοσ.

Θα τον τιμωρήσουν με 10 χρόνια συμβόλαιο, στο πιο ακριβό πακέτο συνδρομής με ADSL, θα βλέπει ταινίες και θα κάνει "σπασίματα".

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...